Miros neplacutr in zona intima

Miros neplacutr in zona intima | Autor: roxanal

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor, poate ma ajutati si pe mine cu un sfat..de cand ma stiu am in zona intima un miros specific, usor intepator si chiar neplacut ptr mine care este accentuat atunci cand se produce excitatia...orice sapun am incercat, nimic n-a mers, adica eu miros chiar si dupa ce ma spal..am facut si analize, nu am nika..akuma, sa nu va imaginati ca miros ca un scons...dar se simte

Roxana Lilea,mama de 2 ori :)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

Din ce stiu e ca in caz de candidoza sau alta boala asemanatoare scurgerile respecive sunt deranjante ca miros. Dar daca tu zici ca ai facut analiza secretiilor atunci nu prea stiu ce sa zic.Dr. ginecolog ce ti-a zis?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

a zis doar ca asa am eu mirosul, este ceva genetic si nu am ce face...ca ajutor vroiam ceva parfumuri, sau orice altceva ajuta ..ptr ca nu sunt prea multe parfumuri care se preteaza in zona intima

Roxana Lilea,mama de 2 ori :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Cred ca tine de Ph-ul pielii. Am avut o colega care avea o problema similara, doar ca era la subrat!
Poate fi o problema endocrina!

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Ceva asemanator m-a tracasat intr-un timp cand ma procopsisem cu o infectie urinara.
Dup-aia am revenit la normal.
E o problema de PH si secretii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramel spune:

ai incercat pantyliner parfumat?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

Exista un gel pentru zona intima de la bioclin(multi-gyn) care regleaza si ph-ul. . L-ai incercat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

roxanalurocultura ai facut-o???

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Este un gel ptr igiena intima de la Nivea, cu musetzel, si are un miros foarte placut si parfumat. Il poti incerca. Au si servetzele si daca nu ma insel, sunt firme care au si deodorante ptr zona intima. Parca la Oriflame era unul.

Nana, 4+
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput