Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (138)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Fetelor plec la munci... am de facut situatii...

Pa pa! Mai revin.

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Daniela lasa ca e bine daca il trimiti si peste 3 ore. Deci si Ioana e cu cablurile?Noi am ajuns sa ascundem tot de el, asa de bine, ca nu le mai gasim.
Ursu spor la munci.

eu mi-am dezbracat ficiorul, si el tot doarme.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006) poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),
Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova am vazut pozele voastre, mi-au placut mult si Marcolino a avut un tort maaare si foaaarte frumos Ia crescut si lui parul si-i sta bine Pe tine te.am vazut mai blonda decat te stiam
Fetelor sa va spun in final ce am cumparat pt Angelo dintr-o parte din banii gasiti: 2 camasi groase,2 pijamale sau costumase de casa ( nici eu nu stiu ce sant ) o pereche pantofiori casa, o pereche manusi,1 urs de 80 cm si doua pachete mari cu mingii de plastic care le-am pus in piscina din vara, aveau piscina separat dar era mai mare cu 20 cm decat a noastra si nu avea rost sa dau inca 20 euroi. Revin ca se aude bebu si nu a mancat decat de 2 ori pana la ora asta...pupici....

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

salutare si de la noi!

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

am venit si noi de afara pe la 18, a dormit gramada, l-am dat uta-ta, ii place la nebunie in parculet la leagane sa se uite el la copii....a si mancat cate ceva, acum se joaca cu masinutele lui - le verifica rotile...

daniela, ma refeream la pulpa de pui cand ziceam de "cotoi". nu stiam ca are si alte intelesuri.nu mi-ai raspuns mai de mult, cum faci baita acum? tot in camera sau o faci in baia mare, incalzind-o in prealabil?

maraki - ai cumparat o gramada si, cand te gandesti ca ai cumparat doar cu o parte din ei cum mai e la serviciu? e obositor?

anca, oana vroiam sa va intreb cum vi se par masinutele care le-ati luat? ati iesit cu ele afara?cum reactioneaza andrei si razvan ? se urca in ele?

ma pun si eu pe uitat la poze pana vine sotu de la serviciu.

puteti vedea una bucata spiridus mancand singurel spaghete

bumbita mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

bumbita, este MORTAL!!! GENIAL!!!

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2

Mergi la inceput

Maraki mersi. Pai trebuie sa fiu in ton cu fiu-mio, ca m-am saturat sa zica lumea ca seamana cu soacra: blond cu ochi albastri.(glumesc). M-am facut un blond cenusiu, nu a iesit asa, dar l-a deschis putin mai tare.
Sa poarte sanatos Angelos cadourile.
Astery salutari si de la noi. ce mai face frumosul?
Bumbita si eu am masinuta, nu aceea de la Chicco. eu l-am scos doar in Italia afara cu ea. acum e frig, si imbracat de iarna de abia intra in ea.
Oricum Marco nu o mai agreaza. mai nou mi-o impinge priun casa sau mai apasa pe butoane. Daca il pun sa-l plimb, sta maxim 5 min., dupa care vrea sa iasa din ea.
Anasol am vazut pozele de la mot. Faine!!!! Dar de ce ai pus impletiturile alea pe tava? ce obicei mai e pe la voi?
Dana Ene iti sunt datoare cu niste poze. De la mot, poti sa alegi tu din cele puse de mine, pt. fiecare luna, caut, aleg si trimit. mersi si .

_
Gio si Marco (6 ian. 2006) poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),
Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Bumbita, tot in camera face baie deocamdata. Greu reusesc sa schimb cate ceva din moment ce m-am obisnuit si in afara de asta n-am cada, am dus si n-am chef s-o bag in cadita aia cu toate ca-i noua, vreau sa cumpar un lighean patrat si marisor care sa se potriveasca.
Giova am vazut in sfarsit pozele. Foarte frumos tort, este cumparat sau te-ai apucat de gospodarit?? Marcolino este un blondin frumos si tare smecheros. Cat despre scticla stai linistita ca si eu daca o pun pe tava Ioana prima o alege...nu ma risc. Deci a se consemna: Marcolino primul cu copci
Maraki ce de cumparaturi fata! Eu daca ma duceam cu toti banii aia nu reuseam sa cumpar atatea. La noi am gasit bile doar la chicco si costa un sac din ala 240 RON, asa ca...nu mai vb de jucarii si hainute.
Astery mai zi si tu de razvanel cate ceva..ce traznai mai face??
Ioana mea nu mai vrea sa doarma ziua, a dormit azi doar 1h1/2 si n-are nici un gand. Nici sa nu se gandeasca ea ca o culc mai devreme de 9.30 ca altfel m-ar scula cu noaptea in cap.

daniela10w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

giova, deci si marco este la faza cu impinsul...si sebi la gfel impinge calutul in care sa da uta-uta in casa, impinge aspiratorul, impinge scaunele, impinge scaunul lui...afara cand il dau jos din carucior impinge carutul

puteti vedea una bucata spiridus mancand singurel spaghete

bumbita mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Daniela e cumparat tortul. chiar ma vezi pe mine facand asa ceva?
Nici unul normal rotund nu sunt in stare sa ornez.
Am citit din urma si nu Marco e primul cu copci, ci Paul de paula, parca el are 2, noi numai una.
Bumbita da si Marco impinge tot: scaune, aseara se chinuia sa impinga noptierele din dormitor, azi in parc un balansoar.

merg sa-mi ud florile si sa mai adun de prin casa.

_
Marco la 1 an

Mergi la inceput