Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti (8)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Monica eu iau jumatate de pastila de gynipral... Luam 1/2 tb la 8 ore. Iar acum iau 1/2 tb cand e nevoie (dar nu mai devreme de 8 ore). Pana acum am luat doar 1/2 pe zi... deci am scazut de la 3 jumatati Chiar si asa... tot am ceva palpitatii dupa ce iau... si imi tremura usor mainile... mi-e cald, transpir...
Poate ar fi bine sa iei jumatate de pastila atunci cand e nevoie... o fi prea mult o pastila intreaga... zic si eu

Ainia eu am vazut pozele... daca e vorba de aceleasi ca pana acu'... altele noi nu se vad... Sunt cele cu baita... 6 luni...

Eliana & (32 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Lavinia am admirat pozele. F. dulci si frumusei copii tai!
Daca tot m-am dat cu parerea legatde lapte, sa ma dau si in ce priveste cerealele. Din ate stiu eu, cerealele mancate in cantitati rezonabile nu ingrasa. In plus, aduc un aport important de fibre, vitamine, Fe, Ca. Sunt cereale (de la Milupa de ex.) care nu contin zahar (deci sansele de ingrasare scad si mai mult). Eu m-as da cu parerea sa inlocuiesti mai bine biscuitii (care asa cum ziceai si tu nu le fac bine deocamdata. Contin zahar, aditivi, margarina, deci chestii nasoale pt ei) cu cateva linguri de cereale. Le poti amesteca cu fructe, cu iaurt, cu branza de vaci. Daca le dai maxim 2-3 linguri pe zi cu siguranta nu se ingrasa de la ele. Le digera mult mai usor si mai bine decat alte alimente si sunt si foarte placute la gust. Deci eu sunt pro-cereale!
Si cu greutatile lor, nu-ti fa probeleme! Sunt super ok si arata f. bine. O sa vezi ca in 2-3 luni se opresc din acumulat asa mult. O sa ia maxim 200-250g pe luna.

Monica ma bucur ca esti inca pe baricade . Si mie mi-a spus ca unul e baiat si celalt surpriza de pe la 16 saptamani. Si surpriza a ramas pana la nastere . A prognozat de cateva ori ca surpriza ar fi fata, dar si-a rezervat o marja de eroare destul de mare.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LEVI spune:

Buna fetelor.
Raportez si eu o noapte nedormita,cu dureri de toate cele,contractii si tot tacamul.Dar deja astfel de lucruri au devenit obisnuite.Mai iau cate un No Spa si stau cuminte.

Voi ce fel de lapte praf ati dat sau dati copiilor?
Cand am nascut-o pe Daria,se mergea mult pe Milupa,insa acum vad ca e mai in voga Humana.O fi mai bun?Dariei i-a mers bine cu Milupa,pana cand nu i-a mai placut (ca de altfel nici un alt tip de lapte praf-ca le-am incercat atunci pe toate de pe piata),iar orele de masa devenisera un adevarat calvar.Dupa ce s-a facut un pic mai mare si i-am bagat cereale in el,parca l-a mancat mai bine.Oricum,niciodata nu s-a omorat cu laptele.Sper sa nu mai am si acum problemele astea ca innebunesc.
Sunt sigura ca n-am sa le pot da gemenilor prea mult timp sa suga si de aceea vreau sa stiu din vreme pe ce formula de lapte sa mergem ,ca sa nu bajbai atunci in necunostinta de cauza.

Luminita36+ si Daria
Pozele mele

"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

LEVI , EU PERSONAL ITI RECOMAND HUMANA, EU ASTA LE DAU SI ESTE FOARTE BUN, MULT MAI BUN DECAT MILUPA (TE-AM SUNAT IERI DE PE RDS !)

SAMBATA AVEM BOTEZULLLLLLLLLLLLLLL !!!!!!!!!!!!!!

Flavia de Alexia-Ioana si Daria-Maria 23.11.2006

http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762320651403

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Levi eu le-am dat in primele luni Humana, ca de asta primeau si in maternitate. Doar ca la ai mei era doar supliment din cand in cand. Dupa ce am inceput sa le dau mai mult, am luat Milumil.

Flavia sa fie sanatoase puiutele! Distractei palcuta la cumatrie. Cati nasi o sa aiba printesele?

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LEVI spune:

Flavia,deci tu ai sunat.Scuze,la cat de greu ma misc,nu am ajuns in timp util la telefon, ca ma aflam in alta camera.
Petrecere frumoasa la botez! si asteptam pozeee!

Cred ca de data asta o sa trecem si noi la Humana.Dar ce e cu Topfer-ul de care unii spun ca ar fi cel mai bun , ca vad ca nu prea se gaseste prin farmacii.O fi mai scump decat Humana?

Laura multumesc si tie pt raspuns.

Luminita36+ si Daria
Pozele mele

"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anail spune:

Dupa cateva zile de absenta am reusit sa ma asez sa scriu si eu cateva randuri!!
ELIANA m-ai prins ca am tras chiulul,dar nu stiu ce fac de cateva zile ca nu prea am mai dat la computer,adica citesc ce postati voi,dar am amanta sa scriu si uite au trecut cateva zile.Ma intrebai cum sunt cu mancarimea......ei tot asa,adica rau.Incerc tot felul de leacuri....si se pare ca am descoperit ceva care ma ajuta noaptea,dar acum parca nu mai pot dormi de burta ca ma tot foiesc de pe o parte pe alta si nu imi gasesc locul.
MONICA cum stai cu mancarimile?Eu am primit din romania de la cumnata mea mixtura mentolata(se gaseste la farmacia)si ma dau cu ea seara si parca sunt un pic mai bine noaptea,dar dimineata fac repede dus ca usuca pielea,iar daca ma dau cu crema pe corp ma apuca iar mancarimea...asa ca fac pauza ziua si nu ma dau cu nimic.Cu privire la contractii....eu nu am si ma intreb de multe ori ca poate nu imi dau seama ca am contractii.Se intampla de multe ori sa simt burta tare,dar asta de obicei cand umblu mai mult sau lucrez prin casa.
MSEMCU ai o burtica frumoasa si nici nu imi pare asa mare!!!Multa sanatate la toti 4!!!!
LEVI iti doresc reusita in continuare....mai ai putin!!!
LAVINIA am vazut pozele la baita....sunt super!!!!
FLAVIA ce grasunici frumoase ai....sunt tare dulci!!Felicitari sotul ui tau vad ca-i tare activ.....am sa arat pozele si sotului meu poate poate se prinde ceva si de el
Va salut si pe celelalte mamici pe care nu v-am amintit si va doresc multa sanatate voua si bb-iilor!!!

LIANA 32 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Flavia petrecere frumoasa. Si asteptam poze.

Anail imi pare rau ca nu trece... of... tot e bine ca ai gasit ceva sa atenueze cat de cat...

Levi mai ai un pic... nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul... Inca 10 zile mai stai cuminte... si te intalnesti cu bb-ii. Ma bucur ca ai reusit sa ajungi pana aici.

Eu n-am nimic nou de raportat... Astept... sa ne intaorcem acasa si sa iau rezultatele la analize.

Eliana & (32 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Lavinia daaaa, recunosc tratamentul. Minus supozitoarele alea, plus citeva perfuzii si injectii cu amestec litic facute in spital (la 6 ore, de aveam fundul varza - de-aia rosie ).

Eliana, asa, 1/2 pastila la 8 ore am luat dupa cercalj vreo 2 saptamini. Cind nici nu aveam contractii (sau nu le simteam eu). Acu mi-a zis sa bag cite-o pastila intreaga. Dejeaba am scincit eu ca pulsul, ca palpitatiile... dr. neinduplecata a ramas. Las ca AMR 20 de zile. Cit Gynipral pot sa mai iau in 3 saptamini?

Laura mai ales ca de 3 zile tot visez ca am nascut o fetita... Tare mi-e ca ne face "asta mica" figura si o sa fie "asta mic". Asa ca am dat indicatii sa nu se apuce nimeni sa cumpere chestii roz deocamdata.

Liana sa stii ca la mine a mai trecut mincariciul. Tot mai am cite-o criza de scarpinat cu furie o mina sau un picior, sau mai des pieptul. Dar macar nu ma mai trezesc noaptea ca sa ma ocup exclusiv de asta. Acu, daca o fi trecut de la sine sau de la injectiile alea... nu stiu. Dar iti tin pumnii sa te mai scuteasca si pe tine, ca tare rau e.

Levi de ce intrebi deja de lapte praf? Nu alaptezi, sau nu e suficienta alaptarea pt. 2? Puneti-ma si pe mine in tema, pliz! Eu credeam ca e suficienta laptareasa, nu mai trebuiesc si suplimente.

Monica 34+

Mergi la inceput