Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti (8)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Anna felicitari pentru examen! Te mai asteptam si pe la noi.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Buna, fetelor!Mi-am facut lectiile!
DECI: msemcu=mari
nanaoti=oti
laura=lachione
luminita=levi

Adevarul e ca imi trebuie un pic de timp sa va invat!Intru sa vad ce mai faceti, dau si eu cate un sfat de placere, insa cumei nu am prea mult timp si citesc printre randuri!
sa stiti ca ma simt foarte bine cu voi, chiar daca va cunosc de putin timp!Incerc sa imi clarific cate ceva, intreband ici-coloce aveti in burtica, daca mai aveti alti copii, as, timid.
In legatura cu dormitul, bebeii au camera lor in care dorm singuri de pe la vreo 2-3 luni.Dorm neintorsi toata noaptea, de la 9-10 seara pana la 7-8 dimineata. (nu ma intrebati cum am facut , ca nu stiu sa va raspund, noua ne place sa credem ca e un fel de compensare din partea lui Dumnezeu ca la Andrei , nu am inchis un ochi noptile, leganare pe picioare, urlete, ma rog, tot ce e mai rau...), asa ce eu dorm cu sotul
Va las si va pup am o groaza de treaba, maine e ziua lui Andrei, fratele cel mare,, implineste 6 ani!
A, si inca ceva!Pentru LAura25, "super tare, frate!" pentru cele 13 luni de alaptare de admirat!!!!!!!!!!!Beton, frumoaso!-asa imi zicea medicul meu cand ma duceam la control
Va pup!
http://new.photos.yahoo.com/lav_craciun/album/576460762386291387

lavinia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ainia

Buna, fetelor!Mi-am facut lectiile!
DECI: msemcu=mari
nanaoti=oti
laura=lachione
luminita=levi

http://new.photos.yahoo.com/lav_craciun/album/576460762386291387

lavinia

O corectura mica, Lavinia:
laura=Laura25
Lachi=lachione

Cu alaptatul, si eu si el am fi continuat, ca erau momente tare frumoase, dar am cedat eu , ca proasta, la presiunile celor din jur. Incepand cu sotul care zicea ca Rares e prea dependent de mine si ca fac diferenta intre copii din cauza asta. Continuand cu parintii mei care ziceu ca e baiat mare, ca acus o ca fuga dupa mine pe strada sa ma puna jos sa suga, cu soacra si alte cunostinte care se uitau cam stramb cand auzeau ca are peste 1 an si nu l-am intarcat. Asta e ... Mi-a parut tare rau si am plans o saptamna dupa aia, pentru ca stiam ca e ultima data, ca noi alt copil nu mai facem. Am intrat si eu insa in randul celor care militeaza si dau sfaturi pro-alaptare.

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Laura, ! Si inca odata multumesc! Pentru tot!

Da, am luat examenul!
Nu am apucat sa scriu dar sunt la curent cu tot ce se intampla pe aici!
Stiu de piatra Luminitei , de purtarea exemplara a Elyanei (tine-o tot asa draga mea!) si ma bucur ca sunt atat de multe noi mamici pe aici! Noi, veteranele, va uram sarcini usoare si bebelusi sanatosi si promitem sa fim mereu pregatite sa va fim de ajutor!

Oana, meu pentru ce ai facut pentru copii tai! Esti un adevarat exemplu! Sa va dea Dumnezeu sanatate si sa te ajute sa ii vezi pe toti trei mari si realizati!

A, si sa nu uit, am vazut toate pozele noi de pe listutza si pot sa spun sa aici sunt clar cei mai frumosi copii de pe DC! Si asta pentru ca vin intotdeauna in pereche! Sa ne traiasca!

Elenita, sper ca nu ai maritat fetele fara sa ne inviti si pe noi?

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Laura, Lorelai am vazut pozele cu puiutii furmosi

Anail imi pare rau ca treci prin asta... Nu exista nici o crema sa mai atenueze mancarimile? Sper ca esti mai bine

LEVI ce ai facut la dr.?

Lachione dupa cerclaj trebuie sa stai cat mai mult in pat si sa eviti in felul asta si contractiile pt. ca presiunea asupra colului poate duce la ruperea lui...

Sheannamp felicitari! Ce-ti mai fac baietii?

Am uitat sa scriu data trecuta... am vorbit cu dr. despre nastere... dupa ce mi-a facut eco. si a vazut cum sunt asezati. Amandoi sunt cu capul in jos. Cel din dreapta (cel care era sa si la eco morfologica) este jos de tot... celalat este tot cu capul in jos, dar undeva mai sus de buric... Cred ca amdoi stau proptiti cu fundurile in bila mea... de-asta e mereu chinuita... Si acum pricep de ce simteam mai multa agitatie in partea drepata... pt. ca in mare parte sunt in partea dreapta amandoi... nu stiu cum sa va spun...
Si cand sughit simt ca unul are abdomenul mai jos si celalat mai sus... ca simt sughiturile in zone diferite...
Asa... despre nascut... daca raman in pozitia asta am sanse sa nasc normal... Asa ca pot sa iau trusa de peridurala sa fiu pregatita

Eliana & (31 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

moaaamaaa ce frica mi s-a facut de cerclaj! pai nu mai vreau fetelor cerclaj! auzi, sa risc sa mi se sfasie colul de la firul de la cerclaj! Fetelor eu oricum sunt lesinata de frica ca am vazut o poza a uneia dintre voi nu mai stiu exact a cui, era in 32 de saptamani si avea gemeni... o fata tare frumoasa, nu se ingrasase tare, dar avea o BUUUURTAAAA! tare frica mi-e de burta asta care va creste atat de mare. eu am mai avut o cezariana la 20 de ani, de fapt o mica cezariana si acum mi-e frica ... daca nu o sa reziste uterul meu cusut la doi bebei? oare e posibil sa faca poc?

Lavinia a avut dreptate lachi alias lachione= laura. stie ea ce zice.

lachi 10+

Mergi la inceput

Lachi (sau Laura ) eu cred ca nu ar trebui sa-ti fie frica. avantajele cerclajului sunt net superioare riscului. Ca sa ajungi sa ti se rupa colul, ar trebui sa ai niste contractii serioase, sa se deschida colul si sa ai niste dureri care sa te avertizeze serios ca ceva nu e in regula. Adica nu se rupe brusc, asa ... din senin.

Lavinia La multi ani, sa-ti traiasca baiatul! Sa fie sanatos, destept, frumos, cuminte si cum iti mai doresti tu!

Eliana e bine sa fii pregatita pentru orice. Important e ca la momentul respectiv sa fie luata cea mai buna decizie si sa decurga totul ca la carte, fara nici o complicatie. Sanatate!
Cum e cu pauza de ginypral? Ai reusit?

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

quote:
Originally posted by lachione

moaaamaaa ce frica mi s-a facut de cerclaj! pai nu mai vreau fetelor cerclaj! auzi, sa risc sa mi se sfasie colul de la firul de la cerclaj! Fetelor eu oricum sunt lesinata de frica ca am vazut o poza a uneia dintre voi nu mai stiu exact a cui, era in 32 de saptamani si avea gemeni... o fata tare frumoasa, nu se ingrasase tare, dar avea o BUUUURTAAAA! tare frica mi-e de burta asta care va creste atat de mare. eu am mai avut o cezariana la 20 de ani, de fapt o mica cezariana si acum mi-e frica ... daca nu o sa reziste uterul meu cusut la doi bebei? oare e posibil sa faca poc?

Lachi, stai linistita ca nu face poc! Chiar daca sunt doi! In ceea ce priveste cerclajul, riscul de ruptura de col este mic si nu se poate produce decat daca incep contractii puternice uterine (adica travaliul propriu-zis) care sa forteze colul. Oricum firul se scoate mai devreme tocmai ca sa nu se intample asa ceva.

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput

Lachi mi-am amintit ca am citit pe forum povestea unei mamici cu 3 cezariene, facute la intervale de timp mult mai scurte decat e cazul la tine. Asa ca stai linistita, ca nu se intampla nimic cu uterul tau!

Anna cum merge cu diversificarea? Papati cu spor? Un filmuletz nu faci sau macar niste poze sa vedem si noi gazicile la masa?

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LEVI spune:

Hai ca vin si eu cu vesti de la DR.
Mi-a stabilit cezariana pe 10 februarie cand voi avea 38 sapt implinite,asta in cazul in care si bebeii sunt de acord si nu vor vrea mai devreme.Colul e in continuare inchis si dr crede ca daca stau in pat ca si pana cum ,ajungem pana pe 10 .
Bebeii cantaresc 2,400 kg si 2,500 kg. Eu merg tinandu-ma de pereti,caci burta e foarte grea,nu dorm noaptea decat vreo 3 ore in total(nu ca m-ar durea ceva,dar pur si simplu nu pot sa mai dorm),daca stau un pic in picioare ma doare spatele.Insa durerile de spate de acum nu se compara cu cele pe care le-am experimentat din cauza rinichilor.Sunt mult mai blande.

Luminita35+ si Daria
Pozele mele

"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."

Mergi la inceput