Extensii - v-ati gandit vreodata?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

De unde le- ai luat? Ce firma este? Eu in ultima vreme nu am mai iesit prin oras si nu mai stiu nimic, tare as vrea si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Chiar astazi m-am gandit sa imi pun extensii

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Blog:www.rollymania.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

si Mihaela Radulescu are extensii ; ea merge la Cornel Saru, la Yoko, mie-mi place cum e tunsa/coafata

si eu mi-as pune pentru volum, ca deja am parul lung

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by teo1970

si Mihaela Radulescu are extensii ; ea merge la Cornel Saru, la Yoko, mie-mi place cum e tunsa/coafata

Serios?
Intr-un interviu recent in care a fost intrebata spunea ca e parul ei natural care deja e un brand in Ro .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

poate si le-a scos intre timp, dar eu stiu de la a 2 a mina ca are/avea extensii (prietena mea se tunde si ea la Cornel, sunt amici si l-a-ntrebat despre parul Mihaelei)

daca el a mintit (desi nu vad de ce-ar fi facut-o), atunci mint si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KSorana spune:

Si eu vreau sa-mi pun extensii ,dar nu am gasit un coafor corespunzator.Si nici nu am cautat f tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Ieri am fost la salon sa ma vopsesc+tund si gagicutza care ma "mestereste" pe mine avea extensii. Superbe! Daca nu imi spunea ea nici nu imi dadeam seama...
Deci se poate. Dar nu oriunde si pe bani foarte multi (cele de calitate)

Pentru cele care sint oripilate de ideea suvitelor de par natural (care sint cele mai bune): parul ala este spalat si pieptanat de tzspe ori pina ajunge la fericita posesoare de suvite...Am vazut o emisiune la televizor.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

fETELOR CHIAR DETERIOREAZA PARUL.EU AM AVUT 10 EXTENSII DE CULOARE AVAND IN VEDERE CA AM PARUL EXTREM DE NEGRU SI ASH FII VRUT SI EU CATEVA SUVITE DESCHISE.AM ALES VARIANTA EXTENSIILOR PTR A NU MA DECOLORA SI VREAU SA VA SPUN CA IN MOMENTUL IN CARE LE-AM DAT JOS M-AU TINUT 4 ORE PTR 10 EXTENSII.MI-AU RUPT FIRELE DE CARE AU FOST PRINSE !!!NU VA HAZARDATI!!

36+ Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Eu am avut si codite impletite africane (si alea tot cu extensii se fac) si extensii neimpletite! Un lucru e sigur: niciodata nu mai vreau! Am un par extrem de fin si experientele astea nu m-au ajutat deloc: cind am renuntat la ele (dupa vreo 2 luni) am ramas doar cu jumatate din parul meu... restul a fost smuls de greutatea extensiilor! Si mi le-am pus la Paris, la africane coafeze profesioniste. Alte inconveniente: nu te poti spala bine, cind incepe sa creasca parul natural se vede ca naiba, plus ca e foarte scump si dureaza jumatate de zi pusul lor. De fapt cu parul meu (matase de porumb :p) nu-mi mai permit nimic: nici macar suvite blonde (am avut si permanent + blond in urma cu vreo 20 de ani, cind era la moda, iar bietul meu par era ars cu totul!). Cum imi place sa am parul lung (mi-am dorit asta dintotdeauna, de cind eram mica si mama ma tundea baieteste ba ca sa-mi indeseasca parul: nu a mers! ba ca eram la clasa de inot si nu era voie cu par lung), l-am last NATURAL, cind am vreo seara cu totul speciala (vreun spectacol) pot sa-l ondulez putin sau sa-i dau cu ceva sprayuri colorate, dar pentru nimic in lume nu mi-as mai pune extensii, astea mi-au distrus podoaba capilara de 100 de ori mai mult decit blonzirea sau permanentul!

Adélie la p'tite souris
Bijoux passion
Floricici din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

m-am gandit mi-as face dar am auzit ca au numai efecte "negative" asupra firului de par si atunci am zis ca si asa samponul e plin de chimicale, vopseaua de par la fel, poluarea, apa cu clor ce sa il mai "stric"....

Mergi la inceput