PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

quote:
Originally posted by dariana

Mada, pai tocmai gustul ala dulceag le place lor, asa tre sa fie. Cum a papat?
Si noi avem 2 linguritze de silicon si una de plastic mai micutza de la primii pasi.

Dariana si Darius (30.07.2006)

Dariana inca nu am papat la noi e 2 fara 10 deci mai e un pic oricum am scurs zeama si am lasat-o la racit la fel si legumele acusi ma duc sa le pasez. Fingers crossed ca deja ma trec toate caldurile!

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

azi implinim 6 luni
noi mancam tzatzi, supic, mar si cereale, ne place mancarea! tot ce e in lingurita!
mergem

Dorim tuturor mamicilor sa aiba copii mancaciosi, frumosi si sanatosi!

Alexandra si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Maryion am uitat sa specific, ii dadeam cereale Miluvit care au lapte, cu laptele meu, cu apa nu mi-au placut nici mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Greiere la mai multe lunute si felicitari pentru progresele inregistrate!!! Voi de ce nu sunteti in listuta? Pe data de 9 iulie nu-i decat un sarbatorit. Ia sa ne dai datele sa va trecem in listutza.

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Mada, pai dupa ce pasezi mai amesteci si cu zeama din aia sa fie mai lichid pureul, nu i-l dai asa.
Eu i-am dat azio parte cu bibe ai alta din canitza din aia cu capacel cu gaurele si a papat tot cam aceeasi cantitate care o papa si cu linguritza, numai ca s-a murdarit mai putzin.
Am luat azi de la nestle un borcanel, de curiozitate, dar are mai multe fructe, mere, caise, piersici, suc de struguri concentrat si scrie ca e pt etapa 2. Sa nu i-l dau? am luat tzeapa ca eu am vrut sa iau doar de mar sa vad daca papa dar batuta in cap cum sunt am nimerit altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

oncicu eu ii dau cam jumatate de iaurt adica aprox 70 g. uneori amestec cu biscuite sau chiar si simplu ii place!
ralu o sa-i iau si eu canita! poate o merge asa! azi dupa legume mi-a baut spre surprinderea mea 100 ml lapte din bibe!
multumesc tuturor pt raspunsuri

Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatocae spune:

MISS U GIRLS !!!!Abia apuc sa citesc ce scrieti....in rest NIMIK. Va tzuc.

Mihaela, mama lui Luca

www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html" target="_blank">Luca rapidistul
5luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ae937687e34549cca3e96&source=browse" target="_blank">Filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Maryion exact asta fac, ea manca o zi mar, a doua nu mai vroia mar, a treia banana, a patra nu mai vroia banana, si tot asa...d-asta a fost o surpriza pentru mine ca a mancat 3 zile la rand acelasi fel de mancare...am incercat si diferit in fiecare zi, dar se pare ca nu asta e reteta. Piureurile le fac cu mixerul vertical, la ea nu consistenta e problema, mofturile sunt...cred.

Greieras pupici dulci pentru Alexa

Raluca si pui mic Riana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Fetelor eu am fost jos sa pregatesc supa la printzesa, am pasat am taiat am dat prin blender am impartit in borcanele si cand ajung sus ma gandeam creca urla fata de numa si surpriza ea doarme bustean sii ora de 3 de masa si ea doarme gagica n-are o treaba.
Acu asteptam sa se trezeasca Maria Sa si incepem aventura.
Dariana am mai pus si zeama ca era prea legat mi-a mai ramas un pic de zeama si am zis ca daca o sa vrea am sa ii dau zeama ramasa in biberon.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

quote:
Originally posted by dariana

Mada, pai dupa ce pasezi mai amesteci si cu zeama din aia sa fie mai lichid pureul, nu i-l dai asa.
Eu i-am dat azio parte cu bibe ai alta din canitza din aia cu capacel cu gaurele si a papat tot cam aceeasi cantitate care o papa si cu linguritza, numai ca s-a murdarit mai putzin.
Am luat azi de la nestle un borcanel, de curiozitate, dar are mai multe fructe, mere, caise, piersici, suc de struguri concentrat si scrie ca e pt etapa 2. Sa nu i-l dau? am luat tzeapa ca eu am vrut sa iau doar de mar sa vad daca papa dar batuta in cap cum sunt am nimerit altceva.

Dariana, eu amestec de la inceput cu laptele cu cereale ca sa fie mai lichid pureul.
Cand fac pure de cartofi pt noi eu ii pun lapte. Noua ne place mai moale pureul.
Asa si pt Darius ii pun lapte cu cereale pt bebe de la Milupa.
Merg pe ideea ca asa cum noi papam mancarea cu paine si bebe papa cu cereale (orez + porumb).

Varsta Darius: http://b1.lilypie.com/aQySp2.png

Poze:
http://new.photos.yahoo.com/maryion_71/album/576460762381149389

Pozici mai noi:
http://new.photos.yahoo.com/maryion_71/album/576460762383326992

Mary mama lui Darius-Theodor nascut pe 14 iulie 2006

Mergi la inceput