PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Mary eu cand am mai incercat cu piureuri de fructe i-am dat piureul de banana sau de morcov amestecat cu niste lapte de al ei. Si tot nu i-a placut si de aia am zis ca incerc acum cu supa. Asta nu i-o mai amestec cu lapte sper s-o pape asa.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Eugcem super povestioara!

Oncicu multumesc de informatie!

Dariana imi place jumperul. Dar de unde il agati?

Greiere da-ne datele fetei (greutate, inaltime cand s-a nascut), data ta de nastere si varsta de la care a inceput sa mearga de-a busilea.

Mada sa aveti pofta buna. Si sa traiasca bucatareasa!

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

se agata de tocul usii, intr-o secunda e gata.

quote:
Originally posted by Consi

Eugcem super povestioara!

Oncicu multumesc de informatie!

Dariana imi place jumperul. Dar de unde il agati?

Greiere da-ne datele fetei (greutate, inaltime cand s-a nascut), data ta de nastere si varsta de la care a inceput sa mearga de-a busilea.

Mada sa aveti pofta buna. Si sa traiasca bucatareasa!

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Consi si eu iti raspunsesem la intrebarile legate de jumper, dar nu m-ai luat in seama.

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

maryion, da, buna idee, dar darius papa supica cu placere si fara laptic. poate la pureul de mar sa-i adaug ca ala nu ii place lui.

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

Consi, Tweety7, Ralu80... multumim fetelor!
Alexandra - 9 iulie, G = 3350 gr, L = 49 cm merge deabusilea de la 5 luni jumate
Mami (Elena)- 23 martie

Alexandra si mami

Mergi la inceput

Fetelor gata am testat supica, normal ca ne-am strambat cu chiu cu vai am inghitit vreo 3 linguritze. oricum e prima oara asa ca nu ma pot astepta s-o devoreze. Mai incercam si maine.
Consi .
Legat de jumper-ul ala si aici am vazut dar nu mi se par prea safe mie ca le agati de tocul usii, plus ca la noi e cam curent si nu am unde sa pun fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Initial creeata de oanaluca

buna
eu sunt mamica lui Teodora Elena, care are 4 luni si 6 zile
e prima oara cind intru pe forum si sper sa reusesc sa pun si niste poze cu gizuca mea

Cred ca am socotit-o bine pe noua piersicuta

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Fetele care aveti copii cuminti multumiti lui D-zeu ca eu simt ca o iau razna cu a mea. Nu mai stiu ce sa fac cu ea, mai ales cand i se face somn devine asa de rea si nimic nu-i convine. Problema e ca tare greu adoarme, nimic nu tine, tzitzi, suzi, lasat sa planga, leganat in brate, nici nu mai stiu ce sa fac, adoarme cu un scandal si un circ, plangem impreuna. Pe noi puneti-ne in topul listei de copii dificili.
Aici se incepe diversificarea cu cereale, legume si apoi fructe. Am facut si noi 6 luni asa ca am inceput si noi cu cereale, cele de orez i-au placut, dar am incercat inca unele nu stiu cum se traduc(oat), care nu vrea sa le ia isi face greata.

Comorile lui mami

Mergi la inceput

Fetelor am gasit aici un fel de scaunel de spuma special pt baby sa invete sa stea in funduletz. M-ar tenta voi ce parere aveti? Ca a mea vrea non stop in funduletz si sg nu prea poate sta si asta mi se pare fain ca are spatarul ala inalt si bebe se afunda asa in el si nici nu poate sa se adune in fatza ca are bara aia.
Aici puteti vedea despre ce vb: http://www.princelionheart.com/site_uk/n_bc_7101.html .
Si acum am vazut inr-o revista de bebii reclama ca au scos un model mai nou care are si tavitza ca un highchair si o jucarie care se pune pe tavitza aia.

Mergi la inceput