PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 19
mihaelagrosan spune:
Buna seara fetelor!
La multe lunute tuturor piersicutzelor! Sa fie sanatoase!
Fetelor eu stiu ca la bebei le trosnesc oasele pt. ca sunt in crestere.Am inteles ca e perfect normal.
katik imi pare rau ca puiutii tai au probleme la sold. Cred ca esti necajita. Lasa ca o sa fie bine. Si eu am fost cu a mea azi la ortoped si i-a facut radiografie pt. ca a suspectat-o de displazie, dar apoi a spus ca e bine. DAR sa-i pun 2 pampersi si sa revin la 7 luni la control. Si n-am inteles de ce sa-i pun 2 pampersi in conditiile in care e bine? Pai ori e bine ori nu!? Am sa merg la un alt doctor ca asta a fost prea grabita sa-mi dea explicatii.
In rest noi suntem bine, am inceput diversificarea de 1 saptamana cu piure de morcovi, apoi am adaugat si putin patrunjel si pastarnac si se pare ca iubitica mea nu se desminte. E o mancacioasa! Ceea ce ma bucura foarte.
Va pup pe toate :mamici si piersicutze.
Mihaela si Elena Maria (9 aug 2006)
SimonaU spune:
Tweety esti o draguta!
Ai muncit ceva nu gluma. O sa incerc sa caut mai departe si eu. Thanks
mihatocae spune:
MIHAELAGROSAN, le ce ortoped ai fost? In Cluj? Ca si eu am fost la 3 luni si ceva la dna. prof. Vasilescu..dar nu m-a foarte convins ca e totul ok. Si as vrea sa mai merg odata.
Va pup pe toate.
Lucawww.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html" target="_blank">Luca rapidistul
5luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ae937687e34549cca3e96&source=browse" target="_blank">Filmuletz
Tweety7 spune:
Mihaelagrosan si noua ni s-a spus sa folosim doi Pampersi. Asta pentru ca avem o forma usoara de displazie, care se poate corecta astfel. Probabil asta-i si cazul vostru. Multa sanatate!
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si
Clara
Tweety7 spune:
Miha povesteste-ne mai mult despre serviciu si razaciosul de Luca. Miss you a lot! 
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si
Clara
oanaalex spune:
Pleasee, ma trece si pe mine cineva in listuta cu data nasterii 21.04.1979. M-as apuca eu dar n-as vrea sa fac vreo boacana ca nu-s asa priceputa
.
Oana si bb Alex(05.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana2002it/album?.dir=/7a5bre2
maryion spune:
Dragi mame de piersicutze, cat de des faceti
bebeului vostru?
Eu ii fac marti, joi si sambata in cadita (cadita lui pe care o are de cand era micut) in camera.
Voi faceti mai des?
Eu ma descurc greu acum ca nu prea mai sta culcat, vrea sa stea in fundulet si se balaceste, adica bate cu palmele in apa si face apa peste tot. Dar mami nu se supara!
Varsta Darius: http://b1.lilypie.com/aQySp2.png
Pozici:
http://new.photos.yahoo.com/maryion_71/album/576460762383326992
Mary mama lui Darius-Theodor nascut pe 14 iulie 2006
Consi spune:
quote:
Originally posted by oanaalex
Pleasee, ma trece si pe mine cineva in listuta cu data nasterii 21.04.1979. M-as apuca eu dar n-as vrea sa fac vreo boacana ca nu-s asa priceputa.
Oana si bb Alex(05.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana2002it/album?.dir=/7a5bre2
Gata Oana esti trecuta in listuta. Stiam eu ca am uitat sa trec pe cineva. Stau cam prost cu neuronii.

Consi si
Luca meu (19.07.2006)atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Consi spune:
Mary eu ii fac baie
in fiecare zi in cada. Nu ii fac ca e murdar, dar imi place cum se agita in apa.![]()
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
amiss_zip spune:
Salutari mamici scumpe
!
multumim pentru urarile de la multi ani !!!
Consi
ca sa mai ! esti mereu pe pozitii ![]()
Si acum 4 zile Petra mea draga s-a gandit sa imi faca si ea o surpriza si cum s-a trezit la pranz, s-a ridicat in picioruse
!
Nu mi-a venit sa cred cand am vazut-o. Era asa de speriata vazandu-se in picioruse si asa tremura usor din ele
. Cum s-a vazut sus a inceput sa roada marginea patutului
.
Ce a zis... daca dinti nu, dea busilea nu, legume nu
, mama nu zic... macar sa ma ridic in picioruse
!
va pup si sa fiti mandre de puiuti!
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme![]()
Amiss