PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 20
oanaalex spune:
Consi
.
Noi facem baie in fiecare seara ca tare ne place. Pana la 2 luni ii puneam cadita jos in baie pe gresie dar a inceput sa dea din picioare si nu mai tinea figura, asa ca, ne-am mutat cu baia in dus. Ii pun cadita in dus, pana la jumatate sunt trase usile, si stropim de numa. Trebuie tot timpul sa-i completez apa din cada ca in 2 min nu mai are, atat da din maini si picioare. Va puteti da seama cum arat si eu cand terminam, parca atunci sunt iesita de sub dus. Eu nu i-am facut niciodata baie in camera ca ar fi fost dezastru. Alex de mic da intruna din picioare de parca e bagat in priza.
Oana si bb Alex(05.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana2002it/album?.dir=/7a5bre2
SARILLA spune:
Amiss_zip

..felicitari...super....se vede ca e mai mare...sunteti cu mult inainte..bravo!
Mary si eu ii fac in fiecare seara,cand e mai rece la 2 seri,si ii fac in cada,decat ca de ceva timp nu il mai pot tine,ca da din maini si din picioare..ii place la nebunie...si ma mai ajuta si sotul meu...Si il spal pe cap la 2 zile...
SARILLA si RAZVAN, bebe adorabil
POZE
adelapop spune:
simonau nu am auzit trosnituri la bianca
intreaba dr pediatru sa nu fie ceva grav
pup fetele care merg la ortoped si imi pare rau sa aud de probleme de genul asta![]()
fetelor repet intrebarea mea:
tot citind la voi ma mai luminez si eu
aam inteles eu bine ca voi dati supa cu biberonul??? sii le dati 130 - 150 ml???
ca daca este asa atunci pot sa spun ca papa si bianca binisor legumele
eu i le fac piure gros deci nediluat si ii dau cam 50-80 g
va pup
scumpei
Bianca Maria
adelapop spune:
sau mai bine zis: ce catitate de supa le dati cu biberonul si ce cantitate de piure de legume???
si ar trebui sa ii dau si piure de legume si apoi supica???
la dr pediatra nu a fost explicita deloc
scumpei
Bianca Maria
oanaalex spune:
Adelapop noi papam legumele cu lingurita. Mie mi-a recomandat medicul sa incepem cu cate o jumatate de borcanel si treptat sa ajungem la unul intreg ( un borcanel are 71 grame). Eu asa am facut, mai mult de 80-90 grame nu i-am dat niciodata. La masa de la 10 papa fructe plus 100-130 ml lapte si la masa de la 2 papa legume si la fel lapte. La ora 6 ii fac 2-3 lunguri de cereale pe care le papa la fel cu lingurita si apio bea lapte. Eu ti-am scis cum facem noi dar din cate am citit difera f mult de la un copil la altul si de la un medic la altul
.
Oana si bb Alex(05.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana2002it/album?.dir=/7a5bre2
acvi spune:
Saluti,nu am mai scris taaaare de mult ..desi va citesc des.
Ieri Timeea a implinit 5 luni(multumesc mult pentru felicitari
)!!Incerc sa pastrez obiceiul de la Alex si sa-i fac in fiecare luna tortulet..asa ca ieri am sarbatorit in familie printesa.
Am citit ca multe dintre voi ati inceput diversificarea...noi mai putin..doar sucuri de fructe am inceput sa-i dau ... in rest sin.Azi am fost la bilant si are 7.300 kg si 65 cm..e f bine pt noi, a luat 800 g luna asta asa ca eu ma declar multumita.
Timeea e topita dupa fratiorul ei,il soarbe din priviri si a fost primul caruia i-a ris in hohote,tipa si se agita cind il vede prin preajma..e o placere sa-i vezi.In rest sta si ea in fundulet dar sprijinita ...a inceput sa faca pasi sustinuta evident...iar Alex e mindru ca in fiecare zi cind merg dupa el la gradinita colegii lui vin la ea si o alinta .
Eu ma lupt cu kg ramase 4 la numar si am inceput sa ies mai des la plimbare cu fetita cit Alex e la gradinita ca sa nu ma tenteze bucataria
.
Am vazut in listuta ca am uitat sa scriu citi cm a avut la nastere..52 cm ..rog fetele care se ocupa de listuta sa completeze
Sper sa reusesc sa scriu mai des!!
Pupici tuturor mamicilor si piersicutelor.
Gabi mami de Alex si Timeea.
Tweety7 spune:
Amiss bravo pentru Petra cea voinicutza!
Voi deschide listuta noua la capitolul performante.
Acvi bine ai revenit! Sper sa nu te paraseasca obiceiul de a ne scrie. Modific eu la cm.
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si
Clara
mamaluidavid spune:
Hello fetele!
sarbatoritilor de azi ,printre care si Patricica mea ![]()
Astazi ne-a iesit si dintzisorul no.3 sus,o sa intru eu sa trec pe listuta.
Va invit pe toate la o felie de tort,un ursulet Winnie the Pooh cu ochii verzi iar sprancenele si nasul albastru
http://new.photos.yahoo.com/stefaniabalan/album/576460762384198693/photo/294928804157785080/0
Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)
mamaluidavid spune:
Sarilla daca doar primii dintzisori dor nu stiu sa iti spun,Patriciei i-au iesit usor si fara febra,la primul a fost putin de tot maraita dar i-a trecut cu Calgel.
Cu David nici nu stiam cand ii ies dinti sau masele,ma uitam in gurita si zaream cate un dinte sau o masea noua.
La toate va doresc sa le iasa piersicutelor atat de usor dintisorii.
Sper ca Patricia sa nu faca urat la masele,cu dintii vad ca am scapat usor 
Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)
Tweety7 spune:
Mamaluidavid felicitari pentru dintzishorul 3 si lipsa durerilor. Sunteti campioane la dintzuci!!! Tortul arata apetisant. Sa papi o felie gandindu-te la mine ![]()
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si
Clara