PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Mihaela sper ca te-am lamurit sa mergi cu fata la altcine,nu?
Buna dimineasta fetelor,restul gastii..as vrea sa mai scriu si eu din cand in cand,va mai citesc dar la al 2 lea copil nu mai ai asa multe nelamuriri si intrebari si nici timp.
Oricum sa fiti sanatoase si tot asa active.Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

6 luni
PATRICIA
MIHNEA GEORGE
CHRISTIAN-IONUT
RARES ANDREI

5 luni
ANA MARIA
CATALIN
ANDREI
VLAD GAEL

SARILLA

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Mai ce de sarbatoriti astazi.
LA MULTE LUNI SI ANI SI SA CREASCA MARI:
6 LUNI
PATRICIA
MIHNEA GEORGE
CHRISTIAN-IONUT
RARES ANDREI

5 luni
ANA MARIA
CATALIN
ANDREI
VLAD GAEL

SI LA MULTI ANI SARILLA!!!!

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)

POZE

Mergi la inceput

Mai fetelor, eu nu mai pot schimba scrisul. Nu pot nici sa-l colorez, nimic. Aveti idee ce pot face? Nu mai folosesc Internet Explorer folosesc Firefox acum. O fi de la asta ca nu ma pricep, sotul face schimbarile in calculator.

POZE

Mergi la inceput

In alta ordine de idei eu tot cu morcovul stau. Inca nu au venit uratii, ziua 31, greata la greu si un test in ziua 28 clar negativ.
mamaluidavid, tu ai scapat? Super tortul!!! Tu l-ai facut??

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

andreea suuper
felicitari pentru petra
mi-ai dat emotii cand amcitit ca ai gasit-o in picioare in pat....noi inca nu i-am coborat salteaua biancai

quote:
Originally posted by amiss_zip

Salutari mamici scumpe !

multumim pentru urarile de la multi ani !!!
Consi ca sa mai ! esti mereu pe pozitii

Si acum 4 zile Petra mea draga s-a gandit sa imi faca si ea o surpriza si cum s-a trezit la pranz, s-a ridicat in picioruse !
Nu mi-a venit sa cred cand am vazut-o. Era asa de speriata vazandu-se in picioruse si asa tremura usor din ele . Cum s-a vazut sus a inceput sa roada marginea patutului .

Ce a zis... daca dinti nu, dea busilea nu, legume nu , mama nu zic... macar sa ma ridic in picioruse !

va pup si sa fiti mandre de puiuti!

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

scumpei Bianca Maria

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cornelia_laura

Mai fetelor, eu nu mai pot schimba scrisul. Nu pot nici sa-l colorez, nimic. Aveti idee ce pot face? Nu mai folosesc Internet Explorer folosesc Firefox acum. O fi de la asta ca nu ma pricep, sotul face schimbarile in calculator.

POZE

Cornelia incearca sa-l resetezi. Si eu folosesc Firefox. Dar o data nu a mers, iar cand am intrat pe Internet Explorer, am vazut prima pagina cu un alt fel de scris, iar la numele meu am vazut in sfarsit efectul de glow ("cumparat" cu punctele de pe forum), care pe Firefox nu se vede. Semnatura apare colorata.

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

oanaalex ai dreptate ca difera de la medic la medic si de la copil la copil
dar dand exemple mai ne lamurim si noi ca facem bine
eu cel putin m-am linistit (recunosc ca a si inceput sa pape mai bine-inainte nu mai vroia nimic si eram disperata)
dar citind aici cam cat si cand papa bebelusii m-am linistit
de ex mie dr pediatra mi-a zis sa ii pun si o lingurita de ulei de masline in supica
voi ati pus???? (am vazut ca si capraru recomanda o lingurita de ulei)

quote:
Originally posted by oanaalex

Adelapop noi papam legumele cu lingurita. Mie mi-a recomandat medicul sa incepem cu cate o jumatate de borcanel si treptat sa ajungem la unul intreg ( un borcanel are 71 grame). Eu asa am facut, mai mult de 80-90 grame nu i-am dat niciodata. La masa de la 10 papa fructe plus 100-130 ml lapte si la masa de la 2 papa legume si la fel lapte. La ora 6 ii fac 2-3 lunguri de cereale pe care le papa la fel cu lingurita si apio bea lapte. Eu ti-am scis cum facem noi dar din cate am citit difera f mult de la un copil la altul si de la un medic la altul.

Oana si bb Alex(05.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana2002it/album?.dir=/7a5bre2

scumpei Bianca Maria

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamaluidavid

Hello fetele!
sarbatoritilor de azi ,printre care si Patricica mea
Astazi ne-a iesit si dintzisorul no.3 sus,o sa intru eu sa trec pe listuta.
Va invit pe toate la o felie de tort,un ursulet Winnie the Pooh cu ochii verzi iar sprancenele si nasul albastru http://new.photos.yahoo.com/stefaniabalan/album/576460762384198693/photo/294928804157785080/0

Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)

Chiar eram curioasa sa vad ce tort ii faci Patriciei. E delicios!

atat sunt de mare
pozele noastre

Mergi la inceput

Adelapop nu am pus ulei decat o data, dar nu i-a placut. Eu i-am pus in legume un pic de lapte praf. Parca le manca mai bine. Acum de cand ii dau carnita, am renuntat la laptele praf. Si eu zic sa-i dai cu lingurita, chiar daca e mai greu. Dar cel putin o inveti si cu asta.

atat sunt de mare
pozele noastre

Mergi la inceput