Slip pentru bb?

Slip pentru bb? | Autor: mariailin

Link direct la acest mesaj

Fetele, anul asta mergem la mare in Turcia la un hotel mai bunut si ma intrebam cum sa tin bebele la piscina, cu slip, pampers sau in curutu gol? Adica o fi vreun "obicei" in legatura cu asta ca nu vrem sa ne facem de ras. Aaaaa si de unde pot sa iau slip pt. bb de 11 luni? Stiti?

Maria&Vladut

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Eu le-am luat anul trecut slip de la Z si de la Carrefour(aveau de la Jolidon). Anul acesta nu am vazut inca, dar nici nu am mai fost demult prin magazine...dar cu siguranta gasesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Firma Huggies are "disposable swimpants".
Nu stiu daca se gasesc in Romania dar imi inchipui ca in Turcia ai sa gasesti.Exista pentru fete de culoare roz si pentru baieti de culoare albastra.

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

buna maria

eu i-am luat marei slip de la Z. am mai vazut slipi foarte draguti la benetton, din sezonul trecut - super redusi la pret, si la jolidon (astia mi s-au parut cam mari, ar merge pentru copii peste 3 ani)

mada si mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadne spune:

chiloteii speciali pt.baie sunt ideali(swimpants) in cazul in care bebe-ul mai face surprize si nu este obisnuit cu olita.
in turcia ai sa gasesti in mod sigur si garantat ca nu trece nimic prin ei.
distractie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.mustaciosu spune:

Pampersi pentru piscina am cautat eu in Romania anul trecut si n-am gasit nicaieri. Sunt foarte buni si in orice caz e mai indicat pantru bebe sa poarte astfel de pampersi in piscina, dar la noi nu stiu daca sunt sanse sa gasesti. Daca vezi pe undeva, te rog sa-mi spui si mie. Cum mergeti cu bebe in Turcia, cu avionul? Ai idee cum e cu asigurarile de sanatate pt. bebe cand pleci cu el din tara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariailin spune:

Da, Mirela, plecam cu avionul si pentru bebe platim aceeasi asigurare ca pentru noi, adica vreo 200 000 lei. Cu masina ar fi tortura si pentru noi si pentru el.

Deci nu e cazul sa-l las fara nimic!

Nu stiam ca exista pampersi pt. piscina.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina73 spune:

Buna Maria

Si eu sunt de parere sa cauti in Turcia scutece pentru inot, le produc si cei de la Pampers si cei de la Huggies. Sunt foarte bune fiindca nu se umfla deloc in apa, spre deosebire de cele normale care se fac ca un balon daca intra la apa. Daca gasesti scutecele astea atunci sunt de parere ca nu mai e nevoie de slip. In funduletul gol sa nu-l lasi fiindca s-ar putea sa nu-l lase in piscina in cazul asta deoarece eu stiam ca in cazurile in care apar "surprize" in apa(de genul treaba mare) sunt nevoiti sa evacueze piscina si sa schimbe apa din motive de igiena si probabil ca asa e si in Turcia
Inca un sfat, ia-i si niste aripioare din acelea gonflabile pentru inot pentru bebelusi ca prind tare bine
vacanta frumoasa si distractie pe cinste
cristina73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Eu am tinut-o pe Alexa pe plaja cu pampers dar am mai lasat-o si cu funduletul la aer,iar cand intram cu ea in apa, in fundul gol. A mai facut cate un pis pe plaja in nisip dar nu s-a suparat nimeni, in apa nu stiu ce s-a intamplat... Am avut noroc, kk nu a facut niciodata la plaja.
La piscina e mai complicat,cred ca va trebui sa folosesti pampersul afara din apa, iar in apa eu nu as baga copilul mic acolo unde intra mai multe persoane straine, mai bine ii iei un bazin gonflabil, pui apa de la dus si sta doar bebele tau in el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

La mare nu stiu cum se procedeaza caci nu am fost dar la piscina ne-am dus de la 10 luni,cei mai multi bebelusi aveau scutecele speciale pt piscina Huggies dar erau si unii ca al meu de exemplu care aveau slip ca si bebitu meu care face regulat caca odata pe zi dimineata ,nu ne-a facut niciodata surprize la piscina ,scutecele pt inotatori sint in pachete de cite 6 s-au 8 si sint foarte bune stai fara grija cu ele,numai cele bune si vacanta placuta!

AuraGalerne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moto spune:

Cel mai sanatos este in funduletul gol iar cand crezi ca face kk..pui repede un pampers lasa-l sa-i respire pielea cel mai bine este asa....parerea mea Delia si bb-ul Sebastian...

Mergi la inceput