Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 8
desiree spune:
neatza !!!
fetele mai apropiate de Dolores, nu putem lua legatura cu ea ???
mi-e tare mila de Davidutzu mic si bolnavior !
desiree si bebe Octavian
pozici
deeaA spune:
In primul rand,mii de multumiri ASIZULE si tie YAGMUR!
Nu pot sa cred ce am citit!DOLORES,mami, ai incredere in DD ca o sa te ajute sa treci peste asta cu bine si tu si bebeDAVID!Oricum suntem alaturi de tine si ne rugam la DD sa veniti acasa in curand sanatosi!
BAMBOLETTA cu intarziere dar...... tie si tuturor bb-lor care au implinit o lunisoara sau doua
Fetelor o intrebare..la cate saptamani ati scos bebeii afara?Eu l-am scos de la o sapt. si cateva zile dar pediatra mi-a spus sa astept pana la o luna.Voi cum ati procedat?
desiree spune:
deea, si eu l-am scos la o saptamana afara, la pranz, cate uin sfert de ora la inceput
acum mergem in parc si stam cate o ora..si avem o luna !
ai grija sa fie bine imbracat si pe cat posibil scote-l cat e soare afara!
pupici
desiree si bebe Octavian
pozici
miki04 spune:
Fetelor,
Voi ati auzit ca este epidemie de varicela si rubeola?
Noua ne-a spus pediatra si ne-a zis sa tinem bebelul in casa si sa nu-l scoatem afara.Acum nici nu stiu ce sa fac?Voi scoateti copii in continuare afara?
Am o rugaminte, cele care le dati bebeilor lapte Topfer de unde-l cumparati?
Bebele meu numai mananca deloc Nan 1, se stramba si face ca toate alea, in afara faptului ca dupa ce mananca vomita. Este din ce in ce mai greu sa-l fac sa manance, la ultima masa abia a mancat 50 ml si are deja 3 sapt si 2 zile.
Va rugam ajutati-ne si pe noi cu sfaturi ca nu mai stim ce sa facem!!!!!!!!
Mihaela Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
Yagmur spune:
Neatza,
Sper sa auzim azi vesti bune despre Dolores si David. Ma tot gandesc la ei.
Doamne, ce va invidiez ca scoateti pe cei mici la aer. E soare in Cluj, dar eu nu-l pot cara pe Luca.. si toate ajutoarele sint la lucru... pe cand vin ei.. e deja seara si ceatza.
Asa, ca doar pe balcon stam... 10-15 minute....
Aseara am plans de la 20.00 la 23.00... noroc ca inca rezist psihic.. dar eu nici n-am apucat sa mancand ceva ieri.... decat un sandwich de dimineatza..
Azi, am primit supa si ceva felu' doi la pachet.. si trebuie sa gasesc timp sa si gatesc ceva, nu doar sa spal rufe si sa fac curat...
Mami vine sapt viitoare.. si o sa fie mai bine cu un ajutor...
Pupici.. si o zi senina si fara colici
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
ingeras26a spune:
Offf Doamne! Dolores, ne rugam pentru bebe David, sa il ajute Dumnezeu sa fie bine!
Fetelor, eu ceaiul de anason si chimion il prepar punand 2 linguritze de chimion si 1/2 linguritza de anason la o cana mare de apa si il las sa infuzeze 10 minute, dupa care il beau. Eu am laptic pentru inca 3 bebelusi. Maya papa foarte bine, sunt tare multumita.
Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
Elise spune:
quote:
Originally posted by miki04
Fetelor,
Noua ne-a spus pediatra si ne-a zis sa tinem bebelul in casa si sa nu-l scoatem afara.Acum nici nu stiu ce sa fac?Voi scoateti copii in continuare afara?
Am o rugaminte, cele care le dati bebeilor lapte Topfer de unde-l cumparati?
Bebele meu numai mananca deloc Nan 1, se stramba si face ca toate alea, in afara faptului ca dupa ce mananca vomita. Este din ce in ce mai greu sa-l fac sa manance, la ultima masa abia a mancat 50 ml si are deja 3 sapt si 2 zile.
Va rugam ajutati-ne si pe noi cu sfaturi ca nu mai stim ce sa facem!!!!!!!!
Mihaela Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
eu scot bebela, dar evit locurile aglomerate.
De ce nu incerci sa-i dai Milumil?
Prichindeatza mea a luat aproape 2 kg in 6 sapt. cu Milumil 1.
Aaaa...si l-am gustat si eu. :)
e bun.
Stie cineva ce a patzit bb David? Ce o fi cu el?
Elise
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by miki04
Ce are scosul in parc cu varicela si rubeola??
Bineinteles ca-l scot afara, pe vremea asta stam 2 ore.
Atara vreme cat nu stau copii mai maricei calare pe carutz nu-i bai.
Probabil s-a referit sa nu fie dusi bb-i in aglomeratii: magazine, strazi f aglomerate, etc.
Valabil si pt epidemia de viroze.
P.S. am incercat sa sun scurt la Dolores, nu raspunde; n-am insistat
David sa vii sanatos acasa, sa n-o mai sperii pe mamica ta
2 luni
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
bamboletta spune:
Neata am dormit pana la 10 si ceva (da m-am trezit la 8 schimbat si papa si apoi iar somn)
Deea-mersi ,ai facut bine ca ai scos copilul afara si eu tot de la 1 sapt am scos-o de ce sa astepti pana la 1 luna?profita cat inca e timp frumos
Miki04-eu ii dau Humana 1 si in maternitate tot din asta a papat
Yagmur-vrei bataita? ii transmiti si la bebe tristetea ta asa ca nu mai fi suparata
Elise-wow aproape 2 kg? cred ca e un grasun
Stim doar atat de Dolores si Davidutu speram sa aflam vesti cat mai repede
Bambolettade Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
Poze Antonia-Gabriela
varsta Antonia
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Yagmur
Doamne, ce va invidiez ca scoateti pe cei mici la aer. E soare in Cluj, dar eu nu-l pot cara pe Luca.. si toate ajutoarele sint la lucru... pe cand vin ei.. e deja seara si ceatza.
Asa, ca doar pe balcon stam... 10-15 minute....
Aseara am plans de la 20.00 la 23.00... noroc ca inca rezist psihic.. dar eu nici n-am apucat sa mancand ceva ieri.... decat un sandwich de dimineatza..
Pacat ca nu poti iesi.. ti-ar face si tie extrem de bine; verificat pe pielea mea.
Lasa-l macar in balcon, in carut, mai mult de 15 minute; e pacat de vremea asta superba.
Uite o pt ziua de ieri, off, off greu e cand te-apuca ..
.. imi amintesc de vinerea trecuta
2 luni
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore