Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 9
Catalina spune:
Buna fetele, nu stiu daca ma mai tineti minte, eram la mamici de ian-feb dar am nascut pe 31 dec. Bebe Matei, 3,400 si 51 cm.
Bebe face bine doar revenirea mea e mai grea, am o stare nasoala din asta postpartum si nu prea stiu cum sa scap de ea. Iau magneziu si calciu si materna, seara beau ceaiuri din astea linistitoare dar imi e tare frica sa nu ii faca rau la micut starea mea.
Voi v-ati confruntat cu asa ceva?
Toate gandurile bune catre Dolores! Doamne ajuta!
Catalina
bamboletta spune:
Ne aducem aminte de tine Catalina sa-ti traiasca printul refacere rapida, stai linistita ca si noi am avut stari din astea mai triste dar o sa treaca
Ramai la noi mamici de nov-dec?
Bambolettade Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
Poze Antonia-Gabriela
varsta Antonia
asiza spune:
quote:
Originally posted by Alexa Ioanaquote:
Originally posted by asiza
Are cineva habar cum se traduce cuvantul serom in limba engleza????? Ca eu oricat mi-am scotocit mintea si dictionarele nu l-am gasit...e termen medical si n-am dictionare de specialitate...Pleaseeeee...Multumesc...
serom = seroma
alexa ii trimite un pupic la denis
(scuze de "invazie", da' io va mai citesc din cand in cand )
alexa si mami
Mersi, Roxi...Pupici si de la Denis pentru Alexa....
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Varsta Denis
Yagmur spune:
Bamboletta, se vede ca sint obosita.. Luchitza a plans de la 20.00 la 23.00... nu eu, desi imi venea si mie sa plang..... dar eu ii cantam (cantece inventate pe loc si fara sa am pic de voce, de urla si mai tare)
Ruxandra, carutzul e bine infelit pe balcon, dar pun o pilota in scoica, il imbrac bine si-l voi scoate pe balcon... cand se trezeste la urmatoare papa...
Astept weekendul cand voi cere ajutor la plimbare; abia astept...
Mai este un pic si ma fac si eu bine.. sa pot sa ma bucur de el.. ca in aprilie-mai ma intorc la job....
Catalina, starile astea vor trece; eu inca ma simt plina de viatza si optimism, desi nu imi este usor... vorba americanilor: Think positiv!!!!
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
bamboletta spune:
Yagmur-te bateam degeaba atunci uite
Ma duc sa si sa pap ceva apoi plecam la
Bambolettade Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
Poze Antonia-Gabriela
varsta Antonia
Lavinia_P spune:
Sa dea Dumnezeu sa se facabine David Cristian si putere Loredanei sa treaca peste toate.
Ma simt vinovata..i-am zis lui Dolores sa nu mai fie deprimata.. ca motive seriaose de plans sunt cand puiul e bolnav...
"poze Mihaita"
Dia1609 spune:
of, intru si eu dupa o zi de cosmar si ce vad? Dolores saraca trece prin clipe grele...
si eu sunt la pamant ca Oana are bube la putzulica si-mi plange cu orele... pot sa zic merci.... nu stiu ce m-as face....
avem 3 zile fara colici!!!! dar in schimb din cauza bubitzelor am avut ore de cosmar ieri... a plans micutza 2 ore non stop dar cu racnete pana s-a invinetit si s-a inecat de vreo 20 de ori.... nu puteam sa o potolesc nicicum... ma invarteam cu ea in brate, ea in putzulica goala si mai un pic si plangeam amandoua ... si ca sa nu mai zic ca a reuzat sa manance de la ora 1 pana la 10 seara - am crezut ca o iau razna!
a fost si dermatoloaga ieri sa o vada si ne-a dat cu totul alt tratament decat ne-a dat pediatra, dar diagnosticul e acelasi: dermatita de contact de la pampers sau servetele umede.... de azi folosesc huggies si sper sa fie bune... si nu mai folosesc servetele umede, o spal dupa fiecare pisulica (de vreo 15 ori pe zi)...si in viitor voi lua servetele umede de la Mustela, oricat ar costa, ca io prin asa ceva nu mai vreau sa trec cu copilu..
deja azi e muuult mai bine, s-a redus la mai mult de jumatate portiunea cu bubitze si se vede ca si Oana e mai bine...
sper pana maine sa treaca, ca asa ne-a zis dermatoloaga ca in 2- zile va fi bine
si ca o concluzie, preferam o saptamana de colici decat asta!
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
miki04 spune:
Va multumesc la toate pt raspunsuri, in concluzie am sa sun pediatra si ii zic clar or vine ea sa vada bebeul ori ma duc eu la ea?!
A si mai am o intrebare cele care ati schimbat laptele ati facut treptat sau l-ati schimbat brusc?
Mihaela Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
adinazot spune:
Neata fetelor!
si eu la o cafea intarziata.Eu ii dau Milumil 1 la fetita mea si e destul de bun se pare,creste bine si e bun la gust.E imbogatit cu fier suficient.La inceput i-am dat si eu Nan 1 dar nu e bun deloc,nu l-a vrut si asa ca am schimbat.Colici tot are,dar cred ca indiferent ce ar manca tot ar avea.
Sper ca DOLORES ca fie bine cu David ,mai are cineva vesti???
va doresc o zi buna fara dureri si plansete!!!
Adina si Alessia Maria
poze
Alessia Mariahttp://new.photos.yahoo.com/adinadorin/album/576460762333504226
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adinazotinca/album?.dir=/b4f0re2&urlhint=actn,del%3as,2%3af,0