Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 7
panaa spune:
DOLORES, mami fii tare!!! DD este mare si pretutindeni.....ai credinta si totul va fi bine!!!
Mirela Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela
kokorina spune:
DOAMNE,DUMNEZEULE........dar nu mai am cuvinte.....am sa ma rog la DUMNEZEU si la MAICA DOMNULUI,sa-i dea sanantate si lui davidutzu si parintilor lui........sant socata,plang si mi-e mila de el saracutu......eu stiu ce inseamna sa ai copilul monitorizat.....e crunt de greu sa-l vezi legat cu toate firele si.....
nu stie nimeni ce s-a intamplat.....nu aduce oricum nimic bun numai daca stim,dar.....
mie una,nu-mi mai vine sa sar de la etajul 12 doar ca plange vreu harbujel de-al meu.....am sa ma bucur atunci cand vor incepe sa planga,sa urle,sa faca ce vor ei.....numai sanatosi sa fie si cu mine acasa.....
pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
mihaela-p spune:
va citesc in fiecare zi aproape,nu am timp sa scriu ca sunt singura cu maia si mai e si maria care vrea atentie, casa,mancare,etc
stiti voi
ma rog la DD sa fie bine cu bebe David
sanantate multa
sa speram ca primim vesti bune in curand
Ralumat spune:
Buna dimineata la o cafea aburinda! Fetelor care alaptati, cumr eusiti sa va mentineti pe linia de plutire? Ca eu fara cafea as fi cheauna. De fiecare data cand o prepar, ma gandesc la voi.....
Eu am supravietuit primei zile singura cu David....si asa baiat cuminte am avut....somn, biberon, gangurit, privit pe pereti....iar de cum a intrat taica-su in casa, urlete si colici! Sotul meu m-a compatimit, ce greu trebuie sa-mi fi fost cu copilul.....l-am lasat sa creada ca ma sacrific tare mult.....
Aelita, bun venit! Sa va creasca mare minunea! Mi-a fost dor de tine si de postarile tale...sper sa ai un puisor cuminte care sa iti permita sa ne delectezi.
Chinico, cred ca gasesti Galactogil si la voi...mi se pare ca era frantuzesc,asa ca nu se poate sa nu fie si pe acolo in farmacii.Si nu ai nevoie de reteta.
Doamne, biata Dolores, prin cate poate sa treaca....ma rog la Doamne-Doamne sa nu-i mai incerce atat pe ea si mititel......sa le dea sanatate amandurora!Nu mai imi vine sa scriu nimic...ma duc sa-mi pup puiutul!
Raluca lui David Calin (28 nov)
poze
carla2005 spune:
Dolores multa sanatate lui Davidutzu si tie multa putere!
carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!
asiza spune:
Are cineva habar cum se traduce cuvantul serom in limba engleza????? Ca eu oricat mi-am scotocit mintea si dictionarele nu l-am gasit...e termen medical si n-am dictionare de specialitate...Pleaseeeee...Multumesc...
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Varsta Denis
miki04 spune:
Dolores ma rog pt sanatatea baietelului tau si pentru tine sa poti trece cu bine peste incercarea asta.
Fetelor,
ajutati-ma si pe mine baietelul meu vomita de 2 zile tot ce mananca si mai rau azi noapte a dormit de la 10 seara la 7 dimineata cand defapt l-am trezit eu. Am vb cu pediatra si am sa-i schimb laptele,dar ea zic sa-i cumpar inatai o cutie de nan fara lactoza (care l-a mancat f bine primel 2 sapt) si pe urma sa-i bag treptat laptele nou ( eu i-am propus sa incercam cu Topfer).
Acum chiar nu stiu ce sa mai fac.
Plec ca mi s-a trezit baiatul
VA pup pe toate
Mihaela Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
Alexa Ioana spune:
quote:
Originally posted by asiza
Are cineva habar cum se traduce cuvantul serom in limba engleza????? Ca eu oricat mi-am scotocit mintea si dictionarele nu l-am gasit...e termen medical si n-am dictionare de specialitate...Pleaseeeee...Multumesc...
serom = seroma
alexa ii trimite un pupic la denis
(scuze de "invazie", da' io va mai citesc din cand in cand )
alexa si mami
a_deju spune:
pt dolores si bebe david!
fii tare dolores, suntem toate alaturi de tine!
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an