Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 6
roxana c. spune:
Somleac, vroiam de mult sa te intreb si am tot uitat: spuneai ca ai unul din prichindeii tai (sau 2?) cu varicela. Ce risc este daca ia si cel mic varicela? Si cum ai facut sa nu ia si el?
Intreb ptr ca mi-e frica sa nu faca si Ana asa ceva, de la camin s-o fi luat ca au fost cativa copii in grupa ei(de bine ce rugasem educatoarele sa ma anunte daca apare vreun copil cu boala contagioasa), stiu ca perioada de incubatie este intre 14-21 zile, daca nu face pana pe 15 am scapat, dar mai e o sapt si inca stau cu teama. Stiu ca astfel de boli nu ar trebui sa faca sugarii, dar daca face totusi, cat de grav este, ai intrebat doctorul tau?
Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
aka spune:
Ne rugam si noi pentru David Cristian. Multa sanatate si mamicii mult curaj ca Doamne Doamne are grija de puii nostri.
Monica de Maria Cristina (20.12.2006)
Poze Maria Cristina
roxanica2006 spune:
Doamne ajuta-i pe David si Dolores!
poze David Mihai
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
dandusa spune:
DOLORES,sintem alaturi de tine ,pentru ca totul sa fie bine
Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
Poze Crinuta luna 1,luna 2,luna 3
Poze Dandusa
porumbita80 spune:
DOLORES ANE RUGAM PENTRU PUIUTU TAU DUMNEZEU E MARE SI O SAFIE TOTUL BINE
MAMICA FERICITA DE BEBE MARIO GABRIEL(31.10.2006)
www.yahoo.photos.com/stelastratulat/bebe
Somleac spune:
Roxana c ai mei cei mari amandoi au facut varicela si cel mic n-a luat. Am inteles de la doctorita ca pana la 4 luni au imunitate de la mama, iar cei alaptati pana minim la 6 luni. Deci stai linistita ca nu va lua si Calin.
Fatimaduminica a fost pe B1TV emisiune pentru mamici si copii. Si au prezentat acolo toate procedurile astea cu impachetari , masaj, electrostimulare. Zicea tipu de acolo ca este interzis cat timp mama alapteaza, mai ales impachetarile, pentru ca substanta ajunge si in lapte , precum si electrostimularea deoarece ar putea duce la scaderea lactatiei. Nu da cu rosii, zic si eu ce au zis si ei.
Dia si eu am ajuns la concluzia ca tampoanele de san jonson sunt cele mai bune raport calitate /pret. Eu acasa imi pun la san un scutec de finet, cand alaptez. Asa mai economisesc. Tin tamponul numai pentru cand curg aiurea sanii . Chiar voua vi se intampla sa curga asa aiurea? Ai mei o iau la vale si cand chiauna matele in spatele blocului.
Aelita bine ai venit acasa, sa-ti traiasca printesa.
Nasterea ta seamana atat de bine cu nasterea fetitei mele ca mi s-a parut ca am scris-o eu. Mai putin autostrada
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE
adinazot spune:
DOLORES,ma rog si eu pt voi,DUMNEZEU sa va aiba in paza si sa treceti cu bine peste asta.
Adina si Alessia Maria
poze
Alessia Mariahttp://new.photos.yahoo.com/adinadorin/album/576460762333504226
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adinazotinca/album?.dir=/b4f0re2&urlhint=actn,del%3as,2%3af,0
alexandra_25 spune:
Si eu am intrat sa vad ce ati mai scris si la fel ca si voi am ramas blocata.....parca nu imi vine sa cred ce am citit....ce s-a intamplat oare????????????????
Dolores...sa-ti dea D-zeu putere si sa-l faca bine pe David..ne ...pentru voi....!
alexandra de Mark Andrei
avem 1 luna si 2 saptamani
poze cu Mark
poze
Somleac spune:
Am facut filmulet cu gimnastica si masajul pe care il fac eu. Dar nu stiu sa le pun. Ma puteti ajuta voi?
Imi da si mie cineva parola de la mailul comun?
Multumesc celei care m-a trecut in listuta.
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE
luly spune:
Salutare fetelor!
De cateva zile am inceput si eu sa mai apuc sa va citesc, dar din pacate nu am apucat si sa va scriu.
Vroiam azi sa scriu mai multe dar dupa ce am citit mesajul de la Dolores nu mai sunt in stare decat sa-i zic ca ma pt bb David - sa-i de-a DD sanatate si sa aiba grija de el, dar si pt ea - sa aiba putere si credinta ca bb v-a fi bine.
Luly de Isabela (03.12.2006) si Diana (04.12.2003)