Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by adinazot

Buna seara fetelor!!!
sa va spun drept,eu fac parte din generatia mamicilor stresate.De ex acum am un mare stres,ca mananca bebelina mea prea putin,adica in jur de 600,600 si ceva de grame pe zi,dar la fiecare masa suge putin la inceput din biberon dupa care incepe distractia...se zbate ,plange,are gaze,abia mai ia biberonul,dupa indelungi plimbari si ragaieli,si mai papa putin,dar de cateva zile nu goleste un biberon intreg.Este efectiv o lupta masa.Dar de luat in greutate ia,niu stiu ce sa mai zic.Acum nu-i mai dau la 3 ore sa pape ci la 3 ore jumate sau chiar 4 ,noaptea doarme bine,uneori se trezeste la 5,30 sau 6 sau chiar 7,30,ca azi dimineata,cand ma astept sa pape tot de foame,dar nu,maninca aproape tot,ca si cand a mancat cu 3 ore in urma,Oediatra mi-a zis ca ea probabil se satura cu cantitatea asta si creste cu atat.Nu stiu ce sa zic,as vrea sa papa mai bine.Avem 10 saptamani jumatate si maaine o cantaresc sa vad cat a mai luat.

Intru repede sa ma plang si eu de aceeasi problema.. suge ce suge din biberon, apoi incepe "distractia": se frichineste, se inroseste, mai si plange.. DAR, pana acum, nu da asa repede drumul la biberon.
Ma si mir! Sper sa-l tina.

Totul de la aerul inghitit.

Mai ales ca mai si suge putin san inainte, adica de fapt cred ca mai mult inghite aer.. ca lapte cam ioc.
Incerc sa-l fac sa ragaie inainte de biberon, dar nu reusim mereu.

Revenind la papa din biberon, am incercat sa fac pauza, sa dea aerul afara. Uneori merge, alteori nu mai vrea apoi biberonul. Asa ca-l las pe el sa hotarasca cat are chef sa se frichineasca.

Adina ce inseamna la voi biberon plin?
Ca si Grigore nu bea mai mult de 6-650 ml/zi si totusi creste.

2 luni

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Am terminat cu baita papita si acum e la somnic ce fata cuminte am ,debridat nu i-am mai dat,doar ceiut dar a fost cam agitata

Donia-bune bancurile chiar m-am distrat citindule

Dianocica-mersi

Kokorina-wow poze noi dar nu ai zis nimik de eleori nu am fost eu pe faza ,pascal e un smecher mare cu sapcuta si sophia calare pe ponei are si rochita gagica (se vede ca esti capricoarna totul ordonat aranjat ) wow aveti poza cu harbujeii pe perete?

Aelita-ai o scumpete de fata sa-ti traiasca ,ce scumpa e cu hainutele facute de mami

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
Poze Antonia-Gabriela
varsta Antonia

Mergi la inceput

Fetelor voua va cade parul? mie a inceput sa-mi cada la greu si doar iau in continuare vitamine si fier poate raman fara par la fel mi-a cazut foarte mult si la inceputul sarcinii

Antonia papa la 24 ore 550-650 ml laptic,cam cat ar trebui sa pape un bebe de 2 luni la 24 ore?oricum i-a bine in greutate

poze
Poze Antonia-Gabriela
varsta Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

sunt eu naroada tare?se pare ca da...de ce nu gasesc poze kokorina si aelita la mailul comun?ala de pe yahoo,nu?

diana fericita de davidutz 03.12.06
david diana

Mergi la inceput

Trebuie sa te loghezi eu le-am vazut dupa ce m-am logat

poze
Poze Antonia-Gabriela
varsta Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

da, nu ma logasem....

aelita e o scumpa sofia...si tu arati f bine...eu am fost zombi o sapt...

kokorina aratati super toti3. sofia e maree iar pascal e flacau in toata regula...chiar nu mai sunt mici....pe bune...niste dulci...

diana fericita de davidutz 03.12.06
david diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

RUXANDRA,pozele mele sant pe adresa de yahoo....nu am in josul paginii decat filmuletul,ce-i drept.....

BAMBO...........da' ce ochi de soacra ai....ai vazut repede ca avem deja tablouase....noi le-am facut poze intr-un studio profesionist....sant bestiale pozele,hai ca le scot de pe CD si le pun si pe astea.....astea da! poze....de data asta chiar anunt cand le pun....

fug sa ma uit pe pozele AELITEI....revin

BAMBO,BAMBO.....m-ai facut sa rad....

ALEXANDRA.....fata e promisa....noi ne-am vorbit.....dar nu poti nega ca SOPHIA nu are succes si la alti "gagii",dupa cum spune BAMBO a noastra.....MARK intr-adevar trebuie sa lupte.....si PASCAL lupta sa-i cucereasca inima ANTONIEI.....ce sa-i faci?asa trebuie sa faca un barbat,sa lupte pt o femeie.....si eu ma confrunt cu o concurenta....mama,mama!

pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by asiza
Cat despre ce-i dau sa doarma...ii dau 3 pastile de Diazepam...

Pfuuui...! Se vede ca si eu sunt ... daca stau noaptea la filme...! Ca intai m-am speriat... si de-abia apoi m-am prins si am ras !
Am poze cu Cristi aici.

Bamboletta, nu te speria ca nu ramai fara par (chiar de tot ). Asa am patit si eu dupa prima sarcina, a inceput sa-mi cada dar s-a oprit singur la un moment dat, adica a revenit la normal. Si li s-a intamplat si altor prietene, si ma astept sa imi cada si mie din nou. Acum imi cade cam 1 fir pe zi... parca normal e sa cada intre 30 si 100 fire pe zi. Deci va trebui sa recuperez la un moment dat .

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

AELITOOOOOOOOOOOOOOOOOOO......dar ce fata beton ai facut!ce frumoasa esteeeeeeeeeeeeee,e dulce tare,are niste buzite ca de capsunele,Doamne cat e de frumoasa,nu-mi revin......ai asteptat tu coana mare cat ai asteptat-o.....si acuma iaca ce mandrete de fata ai!sa va traiasca!sa va fericeasca si sa va bucurati din plin de ea....ca aveti si de ce!bravo voua!bine lucrat!felicitari!

pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM

Mergi la inceput

vreau sa multumesc fetelor care ma incurajeaza....ca harbujeii mei nu-s mici.....voi oricum obsevati ca au crescut mult,eu daca sant cu ei in fiecare zi....
pupici de la noi 3

pascal si Sophia

Mergi la inceput