Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

am citit ceva interesant, ca tot s-a discutat zilele trecute despre sindromul mortii subite la sugari: exista studii conform carora utilizarea unei suzete pe timpul noptii reduce riscul sindromului de moarte subita la sugari

Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Fetelor...,am vorbit cu DOLORES...,SINT ACASA!!!
O sa va povesteasca ea mai pe larg ce s-a intimplat...,de vina au fost niste picaturi adminsitrate de medicul pediatru ,pentru tusea Davidutului...,ca sa vedeti... si voi ...,ce doctori idioti...!!!
Era suparata ,saracuta si plingea tare la telefon,au ajuns acasa si deci sint bine.A mai trecut printr-o incercare ,care a deprimat-o si mai tare...,asa ca haideti sa o incurajam cu toatele cum stim noi mai bine,pentru ca tare greu i-a fost...si haideti sa o ajutam sa fie mai optimista ,acum ca bebe David este bine si amindoi sint acasa...
DOLORES,draguta noastra ,incearca sa nu mai plingi ,sintem alaturi de tine si ori de cite ori simti ca nu mai poti...,intra sa ne spui...,pentru ca noi sa sarim cu pooopicuri si incurajari pentru cei mai frumosi ochi si pentru bebelusul ei,Davidutz

Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)

Poze Crinuta luna 1,luna 2,luna 3

Poze Dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Buna fetelor,
M-am cutremurat de ce am citit. Mai stiti ceva de Dolores si de Davidutz-ul ei? Sa dea DD sa se faca bine repede...
Bambo...La multi ani!...ci intarziere!!!
Deea bine ai venit acasa. Ce face bebe? E cumintel? Eu l-am scos pe Rares in IOR de la 2 sapt. dar de cateva zile e mai infundat ca niciodata iar mucisorii sunt undeva sus in nasuc, ma chinui rau cu pompita sa-i scot iar el mititelu' plange de nu mai poate. Iar de ieri parca i s-a schimbat si vocea, plange asa, ca un om ragusit. L-am sunat pe pediatru, care mi-a zis ca atata vreme cat nu are febra si mananca in continuare bine nu sunt motive de panica, dar m-a certat cand a auzit ca am stat 2 ore in parc. Ca cica sunt cca400 tulpini de virusi care circula in atmosfera acum si cei mai expusi sunt copiii. Din cauza temperaturilor anormale pt vremea asta...
M-am ingrozit...Asa ca nu o sa-l mai scot decat pe balcon sau fff putin afara. Sfatul meu este sa mai astepti putin cu el...
Si mie mi-a facut tare bine Garmastanul, mai ales cand am avut furia laptelui. Iar galactogilul il dizolv in ceai de anason si beau zilnic cate o cana. Momentan are efect, Rares papa numai san, biberon ii dau doar seara dupa baita , si numai completare, ca atunci e punctul lui maxim de foame.
Pentru sani eu folosesc tampoane de la Chicco. Sunt mai scumpe dar mult mai bune. Alea de la Jonhson m-au enervat f tare fiindca se umpleau imediat si-mi ramanea pe sani un fel de gel mai solid de la ele.
Fetelor, voua vi s-a mai retras burta? Sau, in cat timp se retrage burta? ati facut ceva pentru asta?
Ca eu arat ca in luna a 7-a, dupa aproape o luna de la nastere...Si singurele haine care ma incap, sunt pantalonii de training si puloverele f largi...
Fug, ca scanceste broscotzelul...
Danutz, Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Dolores, ce bine ca sinteti acasa. M-am gandit mult la voi si m-am rugat ca totul sa se termine cu bine.
Incearca sa treci peste incercarea asta si sa nu te deprimi si mai tare. Totul a trecut si cel mai important lucru acuma este ca David este bine.
O sa va rog in continuare pentru amandoi.
Si nu uita, sintem aici pentru a te sustine si ajuta asa cum putem.. Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Dolores, ce bine ca s-a terminat cu bine...Bine ca bebe e bine! Ce doctor tampit!!! Te asteptam sa ne povestesti...
Danutz, Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Dolores, ma bucur din suflet ca sunteti acasa din nou si totul e bine, multa sanatate puiutului David! Imi pare foarte rau ca a trebuit sa treceti prin aceasta incercare, dar Dumnezeu v-a ajutat si eu cred cu toata puterea si-mi repet mereu ca puiutii astia ai nostri sunt mult mai puternici decat credem noi si reusesc sa depaseasca cu bine toate necazurile.
cand vei avea timp si chef poate intri pe la noi si ne povestesti detaliat, despre ce picaturi a fost vorba, sa stim sa ne ferim de ele! Uffff, si parca si David al meu fornaie tot mai tare, stranuta mai des si unde pui ca mai si tuseste din cand in cand, dar parca se ineaca, nu mai stiu nimic! Acum mi-e frica sa-i dau orice siropele , picaturi prescrise de pediatra, stiu eu ce nenorocire se intampla...
Dar, fetelor, va rog lamuriti-ma si pe mine: cum imi dau seama daca bebe e racit. Ca eu sunt cobza !!! Deci: daca numai fornaie,e racit? Sau daca stranuta, parca mai des decat de obicei, dar alte simptome nu sunt, e racit???

poze David Mihai

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Miki04, eu zic sa nu te stresezi pentru cat mananca bebe. S-a tot scris aici, ca e normal sa fie mese la care mananca foarte bine si altele la care sa se fataie, sa refuze chiar sa suga. Iar 50 ml la 3 sapt. nu mi se pare putin deloc, David al meu are 7 saptamani si sunt si acum mese la care mananca 50 ml, apoi refuza total biberonul. E adevarat ca inainte il pun si putin la san, dar nu pot aprecia cat trage, orcium extrem de putin pentru ca plange dupa aceea ca din gura de sarpe. Si eu am fost panicata ca nu mananaca atat cat scrie pe cutia de Milumil, ca asta e laptele praf pe care-l folosim, si il tot fortam pana mi-a vomitat intr-o seara cu jet. Ei, atunci m-am speriat si mai tare si am urmat sfatul pediatrei, l-am lasat sa manance numai atat cat vrea el, si parca acum mananca mai bine. Dar totusi pe cutie scrie 5 mese a cate 150, el mananca 7-8 sau uneori 6 a cate 90 ml, rar 120 ml, uneori dupa cum ti-am spus 50 ml. In concluzie, relaxeaza-te, vezi daca bebe ia in greutate si nu schimba laptele praf asa repede, daca pana acum l-a acceptat cu usurinta. Parerea mea...

poze David Mihai

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

DESIREE,BAMBOLETTA,merci de raspuns
DANUTZ,pt ca acum are 2 sapt. si 2 zile cred c-o sa-l scot macar o tura in jurul blocului- fara lume in jurul lui nu cred ca e vreun pericol sa ia ceva, mai ales ca nu stam mai mult de 15 min.iar cat despre bebe e un alintat deja ,vrea numai in brate,merci de intrebare
Si.. fetelor de la ce varsta il pot cara pe bebe in port-bebeul ala sau cum s-o numi,ca mi-e tare greu sa car carutul mai ales cand sunt singura?E de la Chicco ,scrie pe el pana la 9 kg dar nu specifica luna de cand il pot pune.

deeaA de DAVID IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Aaaa.... si DOLORES bine-ai venit acasica,bine ca sunteti ok,acum ai grija de tine si de bebe nu te mai stresa ca totul o sa fie bine,trebuie sa fie bine.Multi sa va simtiti mai bine.

deeaA de DAVID IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki04 spune:

Roxanica2006 merci de raspuns, prob este ca noi pana acum am mancat Nan fara lactoza, pe urma Nan 1 in zeama de orez si de cand mancam Nan 1 simplu ainceput sa vomite la fiecare masa cate putin pana a ajuns sa vomite tot ce manca. De ex ieri la ora 18 a vomitat nu tot, dar a vomitat , la 22.00 a mancat doar 20 de ml dupa care a dormit pana la 7 dimineata cand s-a trezit pt ca am tras eu de el si a mancat 135 de ml dupa care a vomat tot si la 10 a mancat 50 ml si doarme si acum(14.10) ceea ce mie sincera sa fiu nu mi se pare normal deloc.
Cam asa stau lucrurile si nu stiu ce sa mai fac cu el, as vrea sa-i schimb laptele sa vad cum reactioneaza.

Mihaela Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000

Mergi la inceput