Gauri cercei - nu se vindeca!

Va rog sa ma jautati cu niste sfaturi, pentru ca toate remediile cunoscute de mine nu au functionat - adica spirt, tetracicilina, apa oxigenata...
I-am facut feitei mele gauri in urechi de 2 luni si nu i se mai vindeca. Adica i se vindeca pentru o saptamana, in saptamana viitoare ii apare deja puroi la urechiusa si sincer nu stiu ce sa ma mai fac. am tiunut cerceii din aur 3 zile in spirt inainte de a-i pune in ureche si totusi ceva nu bine!
Multumesc,
Ioana
Raspunsuri

claujro spune:
Baneocin pudra ai incercat? Cu asta i-au dat fetitei mele la urechi, in maternitate cand i-au facut gauri si i-au pus cerceii...
Claudia

aurelia1278 spune:
Eu am folosit kanamicina - unguent oftalmic: am uns tortitele si le-am miscat usor inainte-inapoi ca sa patrunda in gaurele.
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic

Alexa Ioana spune:
si noi am scapat de ranile de la urechiuse mai greu. i'am facut gaurile cu pistol din acela, dar nu prea puteam curata cum trebuie din cauza cerceilor (din aceia cu tija si surub, pusi automat). asa ca i'am schimbat cu cercei cu tortita (din aceia clasici, cum aveam noi cand eram mici). curatam bine urechiusele cu rivanol, apoi am dat cu nidoflor, din belsug (si tot asa, miscam tortita inainte si inapoi, sa ajunga unguentul si inauntru). faceam operatiunea asta de cateva ori pe zi.
e o idee foarte buna si baneocin. grabeste foarte mult vindecarea ranilor.
daca totusi nu trece, intreaba si un pediatru... alexa si mami

Florentina Roman spune:
Jonica, asigura-te ca tortita cerceilor(partea care sta in ureche)este din aur. Eu nu pot purta nici juma de zi cercei facuti din alte metale, ca fac imediat puroi...
Stiu ca la noi se gasesc si cercei care au aur doar in partea care atarna, nu stiu cum se numeste, iar cea care vine in contact cu pielea este dintr-un fel de aliaj doar suflat cu aur...Sper ca ai inteles ce vreau sa spun...20+ si Tudor(5.07.2002)

ralualexandrei spune:
Baneocin pudra am folosit si i s-au vindecat imediat,avand in vedere ca acesta contine si antibiotic nu a facut infectie.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 29+
album no1 album no2 albumul no3

giliola spune:
unge-i urechiusele pe locul ranii cu putina crema de galbenele...nu are contraindicatii, vindeca repede si bine...

carmenpit77 spune:
A-ti reusit sa ma speriati si pe mine putin. Eu nu i-am gaurit fetitei mele urechile din spital si acum de cand nasa ne-a cumparat cercei nu mai reusim sa ajungem din cauza lui tati care nu suporta sa-si vada printesa plangand.

crissy77 spune:
quote:
Originally posted by carmenpit77
A-ti reusit sa ma speriati si pe mine putin. Eu nu i-am gaurit fetitei mele urechile din spital si acum de cand nasa ne-a cumparat cercei nu mai reusim sa ajungem din cauza lui tati care nu suporta sa-si vada printesa plangand.
A mea a plans maxim 2 minute. Cred ca mai mult s-a speriat de zgomot...
Si la noi s-a infectat, dar am dat cu baneocin crema si a trecut. A, zilnic, de 2-3 ori, se misca cercelul in ureche.
Cristina & Elise-Stefania

Jonica spune:
Va multumesc din suflet pentru raspunsuri. Am sa incerc remediile propuse pentru ca efectiv nu mai stiu ce sa ma fac.
Cerceii sunt de aur 100%, sunt sigura pentru ca in disperare am ajuns sa-i pun fostii mei cercei pentru ca aveau tortita cea mai lejera.
Doctorita pediatra ne-a fost vineri, atunci urechile erau - adica pareau perfect vindecate.
Inca o data, mii de multumiri.
Ioana

patou spune:
eu una nu pot sa ma gandesc la altceva decat la o alergie (probabil pentru ca sunt patita rau de tot, nu cu cerceii, dar cu multe altele)
"il est plus facile de dissocier un atome, que de se débarrasser d'un préjugé"