Gauri cercei - nu se vindeca!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Baneocin unguent, nu pudra, ca pudra nu are cum sa stea acolo. Unguentul patrunde mult mai bine, mai ales daca pui si pe tortitele pe care abia apoi le bagi in urechiuse. Si tare bine ar fi sa dai si cu Betadina, tot unguent. Cind cu unul, cind cu altul. Si trece sigur. Dar trebuie dat de 3-4-5 ori pe zi, fara retineri.

Totusi, eu nu pot intelege cum de se infecteaza, daca totul a fost steril. Mie nu mi s-a intimplat niciodata, nici la alti copii, nici la mezina mea, ca tot eu i-am facut gaurile in urechiuse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Poate cerceii din aur nu au aur acolo unde intra in ureche? Asta poate fi cauza pentru care se infecteaza.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Eu am incercat sa ii pun Alinei cercei si cum dupa 6 saptamani nu i se vindecasera urechile, i-am scos si am lasat-o balta cu cerceii. Medicul ei mi-a zis ca fiind alergica (are dermatita atopica de cand s-a nascut) cel mai probabil nu i-a tolerat.

Acum are 4.5 ani si probabil ca va ami incerca sa isi faca gauri la adolescenta.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaispir spune:

quote:
Originally posted by aurelia1278

Eu am folosit kanamicina - unguent oftalmic: am uns tortitele si le-am miscat usor inainte-inapoi ca sa patrunda in gaurele.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic

tot asta am folosit si noi si a fost foarte bine. s-au uscat foarte reprede si nu a ramas nici un semn. numai ca monicai i-am facut gauri pt cercei inca din maternitate si nu i-am pus direct cerceii, ci a avut vreo doua saptamani atisoare, pe care le ungeam cu
kanamicina. apoi, dupa ce s-au vindecat ranile, i-am pus cerceii (obligatoriu din aur bun) si a fost totul ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Avantajul Baneocinului asupra Kanamicinei este ca are 2 antibiotice (dintre care unul din aceeasi grupa cu Kanamicina), nu unul.

In rest, numai de bine!

Mergi la inceput