Mai multe detalii la produse
Raspunsuri - Pagina 2
Buburuza-shop spune:
Subiect: Mai multe detalii pe e-mail??? In cat timp???
Autor: gio
Trimis la: 10/01/2007 12:59:34
Buna ziua,
Am cerut pt un anumit produs mai multe detalii acum vreo 3 zile si n-am primit nici un e-mail. Intre timp am luat produsul din alta parte; ar fi fost in avantajul dvs sa raspundeti mai repede...ca nu l-as fi luat doar pe baza descrierilor de pe site.
In caz ca va este de folos, pe viitor...
37 fix
Autor: Buburuza-shop
Raspuns la: 10/01/2007 13:39:01
Sigur ca ne este de folos pe viitor. Multumim pentru mesaj si pentru intelegere. In mod normal, raspundem pe mail in cateva ore, maxim a doua zi (lucratoare). Numai ca acum, la reluarea activitatii dupa vacanta, pe e-mail ne asteptau zeci si sute cereri de informatii, zeci de intrebari pe PM. De aceea sunt intarzieri in raspunsuri. Si pe langa asta, telefonul la care se pot solicita informatii si care este pe site, la pagina de www.buburuza.com/Scripts/contactUs.asp" target="_blank">Contact suna in continuu. Raspundem, asadar, si pe mail, si la telefon, si la PM-urile de pe forum, si chiar direct pe forum...
gio spune:
Mersi de raspuns,
Data viitoare intru aici direct, acum am vazut subiectul si lamuririle date pt clyo.
37 fix
nushulica spune:
buna seara! as vrea si eu mai multe detalii despre acest produs :
http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=214
ma intereseaza ce dimensiuni are si cand il veti avea disponibil in stoc.
multumesc frumos!
INGRID
clyo spune:
buna dimineata!
am masurat, pare ok; as mai avea o intrebare.
aveti produsul in stoc?
multumesc
Buburuza-shop spune:
quote:
Originally posted by nushulica
buna seara! as vrea si eu mai multe detalii despre acest produs :
http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=214
ma intereseaza ce dimensiuni are si cand il veti avea disponibil in stoc.
Despre "masinuta" Biemme Travel Plus 1670/FX am mai aflat:
Dimensiuni: 64cm x 41cm / h: 100cm
Greutatea produsului: 3.2kg
Greutatea coletului: 4.2kg
Sursa informatiilor: www.biemmegiochi.com/indice.htm" target="_blank">Biemme
In maxim doua-trei ore voi afla si daca (sau cand) este dispinibil produsul.
Buburuza-shop spune:
clyo
www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=418" target="_blank">Masuta de picnic este momentan* disponibila in exact culorile din poza de pe site.
nushulica
Yupiiiii! Tocmai am aflat ca a sosit importul si "masinuta" Biemme www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=214" target="_blank">Travel Plus 1670/FX este disponibila (numai in culoarea roz fucsia)
_
* - am scris momentan disponibila pentru ca stocurile "se misca" tot timpul.
nushulica spune:
buburuzaai facut un copil fericit,,,cand vede poza la masinuta si o intreb "ingrid vrei masinuta asta?iti place?? ea repede raspunde: daaa"...de altfel in afara de "mama" mai zice doar "da" si "nu" are 1.1ani
acum mai am o intrebare: inaltimea de 100 cm inseamna cu tot cu bara de la spate de impins nu?
si inca ceva si gata: se poate returna produsul daca nu e ok? eu stiu poate are vreun defect sau nu incape copilul...sau nu stiu alte inconveninte...(eu masinuta vreau s-o folosim si pe afara banuiesc ca este si pentru exterior nu?)
INGRID
Buburuza-shop spune:
Pentru tine si pentru domnisoara Ingrid careia ii place www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=214" target="_blank">masinuta rozalica
Si-acum, raspunsurile:
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Buburuza-shop
Pentru tine si pentru domnisoara Ingrid careia ii place www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=214" target="_blank">masinuta rozalica
Si-acum, raspunsurile:Da, 100 cm este inaltimea totala, inclusiv manerul de impins si "dirijat" masinuta (controlul directiei si poate realiza prin rotirea manerului de impins) Producatorul recomanda masinuta pentru varste cuprinse intre 1 si 3 ani. Aparatoarele si manerul sunt detasabile. Deci... putine sanse ca Ingrid la un an si-un pic sa nu incapa Jucarica este recomandata mai ales pentru exterior. Sigur, din experienta proprie, pot sa-ti spun ca ea poate fi folosita si in casa, spre bucuria copilului si disperarea vecinilor :)) Produsul este insotit de certificat de garantie emis de catre importator, si poate fi returnat in termenul si conditiile enuntate in certificat (n-am acum unul la indemana sa-ti pot da detalii; imi pare rau). Pana acum noi n-am avut la Buburuza nici un fel de plangeri sau nemultumiri in legatura cu produsele Biemme.
Cu drag de copii,
Buburuza
saru'mana si multumesc frumos pentru toate lamuririle
deci vreau sa o comand si sa imi ziceti cum procedez cu coletul ...merg eu sa-l ridic de la posta??acolo platesc?sau cum
multumesc frumos pentru tot
INGRID