** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (18)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Vali5, mi-a dat sa repet majoritatea analizelor facute la inceputul sarcinii (in afara de masurare anticorpi)
Daca vrei, iti trimit pe pm lista

La medlife la 4D (ecografie morfologica) am dat 250 RON - si include si DVD-ul.
Nu stiu daca am inteles bine, dar parca in niste comentarii cand asteptam am auzit 190RON pentru 3D.

Sotu' vorbea azi cu bebe si ii zicea ca e cam scump :))))

Anca 20+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Vali5, pretul unui scaun de masina (rezonabil) depinde de varsta pana la care poate fi folosit. Cu cat intervalul e mai mare cu atat e mai scump. Am vazut din astea pentru bebici mici si la 2 milioane.

O eco 3D/4D morfologica e in jur de 2,5-3 milioane.

Andradap, pai cred ca atunci cand nasti o sa ai burta mai mica decat ce am eu la purtator acum. Atata vreme cat bebe e bine, eu zic sa o porti sanatoasa...

Mary-lou, succes la amnio!
Brambushca, o sa fie bine cu rezultatele la TT, sigur!...:)
Kay, hai ca ai fi tare sexi, daca e si tutu cu burta e si mai frumos...hihihi
Nicole_bebe, daca e prea lung colul se poate sa nu se dilate cum trebe si sa ajungi la cezariana. Sfatul meu, la urmatoarea ecografie sa nu te mai duci inainte la baie, ca sa vezi daca iti mai zice ca e asa lung si cu vezica plina...

Ati scris prea mult si am uitat ce am citit...:)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Vali5,multumesc pt urari,te rog zi-mi si mie de unde ti-ai luat tu haine pt gravide?Eu nu stiu nici un magazin in Cta cu haine pt gravide,dar de gimnastica pt gravide stii ceva?Eu inainte de sarcina mergeam la sala la Iaki si parca erau si gravide dar o sa sun sa intreb,tu stii pe undeva?
17
http//community.webshots.com/user/maryana_ct

mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Vali5, si eu am avut la Matei Cartea Bebelushului. O recomand tuturor viitoarelor mamici, e o adevarata placere sa completezi si sa pui poze, suvite de par, bratara de spital, forma palmelor etc in ea. E o amintire frumoasa in care regasesc detalii ce se uit repede.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 19s cu BB2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

poohy, multumesc pentru raspuns! Nu e nevoie sa imi trimiti lista daca e vorba de cele de la inceputul sarcinii. O sa-mi intreb si eu medicul daca trebuie sa mai fac analize.

cristalina, multumesc si tie pentru raspunsuri!

mary_lou, eu mi-am luat hainele de graviduta din piata Grivitei. Sunt doua magazine acolo, trebuie sa intri prin galerii. Stiu ca sunt mai multe galerii comerciale acolo, dar nu prea stiu sa iti explic. Unul din ele se numeste Materna si are intrarea chiar in strada care se intersecteaza cu str. Stefan cel Mare. Sper ca ti-am explicat bine... Cat despre gimnastica pentru gravide nu stiu nimic. Nici macar nu m-am interesat, ca nu prea am timp sa merg si la gimnastica... din pacate...

Valentina 23+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Salutare salutare!
Scuze ca am intarziat azi la cafeluta de dmineata , dar fac un tortulet...si pana sta la rece vreo 3 ore, am un pic de timp sa intru si pe DC.
Brambuscha si Nicole_bebe, felicitari pentru baietei!
Imediat voi intra pe listuta sa va pun si voua un carucior albastru!
Motanell, tu ai UM 16.08.06, ca si mie! Avem 21 de saptamani implinite si 2 zile!
Vas, se pare ca ai o adevarata comoara in cartea aia! Cumnata mea va avea intr-adevar baietel. Deci si la mine si la ea s-a adeverit pana acum!
Blc_lia, bine ai venit in odisee! Scrie datele tale..UM, DPN si data nasterii, sa te trecem si pe tine pe listuta!
Kay, pauly si celelalte cu examene...bafta acum in sesiune! In sem II, om vedea noi....eu am noroc ca la mine la masterat trebuie sa facem doar referate, la unele materii trebuie intr-adevar si sustinute, dar nu la toate..si eu cum nasc la sfarsitul lui mai...pana la sfarsitul lui iunie, inceputul lui iulie, cand este sesiunea...voi avea putin ragaz.
Cred ca o sa traga o ploaie..e asa de noros si intunecat afara..parca ar fi noapte!
Va pup pe toate...

dia 22 + Stefan
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Vali5,de unde pot cumpara si eu Cartea bebelusului,ai idee?
Multumesc pt raspunsuri.

mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

andradap, tu esti mai slabuta decat mine, d'asta e burtica mai mica ;) Dar fi sigura ca o sa ai si tu burtica mare pana la 9 luni :D Mama imi zicea ca la ea la prima sarcina pana in luna a 7-a aproape nu se vedea

Anca 20+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

dianalaura, cu ce ocazie faci tortuletul? Si din ce e? Ca deja mi-e pofta...

mary_lou, am sunat-o pe mama mea si mi-a spus ca ei au luat cartea de la Carrefour, dar a vazut-o si in libraria de la Tic-Tac.

Valentina 23+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Vali5, cu nici o ocazie...de ziua mamei am facut un tort diplomat cu ajutorul unei prietene (l-am postat si pe webshots). Si aseara a adus mama de la tara niste lapte, si am zis hai sa incerc sa fac si eu tortul respectiv singura, fara ajutor...sa vad de mi-o iesi. Pana acum am constatat ca am facut crema de o consistenta mai mare decat prietena mea, probabil fiindca am folosit mai multa gelatina si mai multa frisca. Acum ma uitam pe site-ul wilton dupa tehnici de decorare, caci la capitolul asta stau cam prost. Acum ma duc sa il ornez, sa vad ce o iesi. Dar la gust e bun..iti dai seama ca am gustat crema..

dia 22 + Stefan
bebe
poze

Mergi la inceput