** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (18)
Raspunsuri - Pagina 20
kay spune:
poate acum ...
la jolidon au de alaptat ! au si pt noi ! d`alea de daca ti le pui pe cap zici ca sunt scufita !
oana
16+cu
Sonia
poze
rosioara
lbelciug spune:
Fetele, am vesti bune apropo de cursurile pt gravidutze!
Va spuneam ca la BB1 am mers la unele de kinetoterapie, care de fapt inseamna un soi de gimnastica pt gravide la saltea, la mingie, putina bicicleta si in picioare. Am vorbit cu Cerasela la telefon si mi-a spus asa: dat fiind ca acum are si ea un BB2, un baietel de 6 luni, cursurile le mai tine doar dimineata la Giulesti intre orele 9-13 (inainte avea si dupa-amiaza). O sedinta dureaza 1 ora si costa 70.000 lei. Abonamentul costa 490.000 lei si inseamna 7 sedinte plus una gratuita. Primeste gravide inca din sapt 12, dar cu aviz de la medic ca poate face gimnastica. Oricum in prima sedinta ea face gravidei un test de efort, astfel incat exercitiile sa nu o solicite mai mult decat poate. Incepand cu sapt 30 se fac si cursuri de respiratie si scremut. Din experienta anterioara tipa e super si cursurile ei la fel. Eu din pacate nu pot merge decat dupa ce o sa-mi reduc programul la 6 ore si voi putea deci veni mai tarziu la servici.
Mica, sutien si eu am luat unul cu cupa mai mare. Ma impac f bine cu cele de la Triumph. Daca inainte de Matei aveam cupa B, dupa el am ramas cu cupa C si acum am crescut la D! Pfff. Oricum sotul e incantat de dimensiuni. Pt alaptat am avut de la Jolidon, luat din p-ta Moghioros.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
19s cu BB2
Forum despre Flori Presate (3)
dianalaura spune:
fetelor, chiar daca msemcu nu a mai dat cam de multisor pe la noi, am aflat de pe forumul de gemeni, tripleti... ca va avea 3 fetite. Asa ca m-am grabit sa le trec in listuta....si iar s-a echilibrat situatia..![]()
Va pupicesc!
dia 22 +
Stefan
bebe
poze
cristalina spune:
Buna ziua burtici!
Eu citesc tot...dar cu scrisul mai rar.
Am fost ieri la nenea doctorul, totu-i bine, oricum nu prea avea el ce sa-i zica. Mi-a dat fier si asteptam sa vedem rezultatele la culturi din secretie si ecografia pentru inima de saptamana care vine.
In 5 minute cat am stat acolo mi-a zis de 5 ori sa nu mai mananc!
(pen' ca am luat mai mult de 15kg pana acum...si crestem...:))
Asa imi zicea si cu Maria "cand ti-e foame bea apa!" hahaha...Pai io's om sa-i treaca foamea cu apa!?!?
Pupam voios toata gasca si sanatate la toata lumea.
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
vas spune:
DECI:Elteka, aici apare ca ar fi baiat.
Kay, te rog frumos sa-l faci pe Alex sa inteleaga ca SONIA chiar exista. Asa iese si aici, tot fetita. ASA CA....
Motanel, cineva pe un forum pe aici spunea asa " de ce sa-ti opresti dorinta de a cumpara ceva pentru scumpetea ta de bebelus numai din cauza unor superstitii?". Mie mi s-a parut cel mai bun raspuns. Dar eu inca nu stiu sexul cu toate ca tind sa cred ca e baiat, dar mai astept.
Serbanela, iese baietel.
De abia astept confirmari sa vedem care cum suntem .
Petitange, nu stiu cum reusesc dar iti spun sincer ca nu mi-e frica deloc de nastere. Mi-am facut o idee ca nu e o durere insuportabila, ca nu tine foarte mult, si la final imi da sa-mi pup bebelusul, deci mi se pare rezonabil. (cred ca ar trebui sa-mi notez asta pentru mkomentele de travaliu sa vad daca mai sunt de aceeasi parere.
Ahhh, am fost la medic, am pus 5 kg, cica e bine. Si cu tensiunea stam bine, la medicul de familie e OK. Sa vedem la gineco si la eco cum ne prezentam, dar dupa cat e bebe de voios suntem optimisti.
23 am schimbat saptamana
O sa fiu si eu mamica
ELTEKA spune:
Boaaaaaaaaaaaah, v-am scris o tona si am pierdut mesajul ca mi s-a resetat comp... Reiau pe scurt
Poohy, ala e site-ul de care zice Mica, babyeinstein si punct com (de ce scrieti voi asa fetelor, nu avem voie sa facem publicitate? Sa stiu sa fiu atenta deci). Am vazut un anunt aici pe forum ca cineva vinde dvd inregistrat cu vreo 2-3 baby einstein pe ele..
Lbelciug, o sa copiez de la colega mea, dar n-are decit 2, ori seria e imensa, pentru diferite faze de dezvoltare...Plus sotul meu lucreaza in drept, nu e de acord sa violez copyright, tre' sa cumpar sa nu avem (dar sint asa scumpe...)
Amely, cum calculezi tu lunile, ca eu sint in 19 si tot luna 4? As vrea sa "cresc" si eu. Poate calculez gresit? La mine la carticele zice:
Sapt 16-19 = luna 4
Sapt 20-24 = luna 5
sapt 25-28 = luna 6
si tot asa, merge o luna cu 4s, una cu 5.
Ralucami, am asigurare de stat normala, depind de sot. Cind am venit in JP eram insarcinata, asa ca nu cred ca ma preia nici o asigurare, doar toti stiu cit costa analize si nastere, altfel ei ce cistiga?? Daca nu am dreptate (ce bine ar fi!), spune-mi te rog ceva nume de companii sa ii sun, pe net nu gasesc nimic relevant.
F utile chestiile cu mincarea, mai ales numele pe japoneza, ca eu ma holbez ca boul la legumele astora si nu stiu cu ce se maninca... Ce v-a zis de peste? Noi sintem innebuniti in Europa si Sua ca pestele are mercur si nu e bun mai mult de o portie pe saptamina, si NU pesti pradatori (ca aia traiesc in apa adinca, deci si mai mult mercur)
Cit despre haine, aici la GAp am fost dar nimic..Motehrcare nu gasesc in Tokyo si nu le merge website japonez...Alte companii nu stiu, doar de bebe vreo 2.
Kay, asa m-am distrat cu sutienul ca scufita, inca ma mai pocneste risul din senin...![]()
Elteka (peste vreo 3 zile 20+, abia astept)
dianalaura spune:
Lasa cristalina, ca tot tu o sa le dai jos...eu de cand ma stiu nu am fost slaba..si aerul pe care il respir am impresia ca se pune ![]()
Apropo de frica de nastere...nici mie nu imi este! Poate pt ca nu am experimentat inca asa ceva..
..dar hai ma fetelor ca nu poate fi asa rau..am mai avut dureri de masele tare nasoale...la epilat (epilare totala cu ceara) e destul de nasol, rid ca sa nu plang de multe ori, chiar zicea cosmeticiana mea ca durerea de la epilat e asa, sa fiu in forma pt nastere, sa mi se para durerile nasterii suportabile.
Dar cum spunea si vas, in momentul in care iti arata copilul cred ca nu mai conteaza nici o durere, nimic! Merita tot efortul nostru!
dia 22 +
Stefan
bebe
poze
dianalaura spune:
Elteka, eu cel putin mai iau dupa odiseea de aici, de pe DC. Si aici zice asa>
sapt 14 - 18 = luna 4
sapt 19 - 22 = luna 5
sapt 23 - 27 = luna 6
tot una cu 4s, alta cu 5
Vas, hai sa mai experimentam cartea aia a ta. Cumnata mea e cam in 27-28 de sapt. Si a vazut f. bine la ecografie ce are. Hai sa vedem ce spune cartulia. Daca nu ma insel, la momentul conceptiei ea avea 28 de ani, sotul 33. El a implinit 34 la sfarsitul lui august, dar dupa calculele mele au conceput copilul mai repede.
Dupa ce vezi ce scrie in carte, iti spun si eu ce zice ecograful in cazul ei.
Cel putin la mine s-a potrivit!
dia 22 +
Stefan
bebe
poze
kay spune:
multumesc vas ! deci fetita mea e FETITA !!! n-am nici o sansa sa-l conving. nu pot decat sa fac pariuri cu el si sa vad ce-mi mai doresc si sa le primesc cadou la nastere ! pana acum am de primit : caruciorul de la inglesina, un peugeot 206. si alex al meu se tine de pariuri !
abia astept sa nasc !
zicea cineva ca-i e frica de nastere. ce poate sa se intample cu tine? te doare, te taie... durere? pe cine n-a mai durut ceva? n-am idee cat de tare doare, dar cum toate mamicile supravietuiesc, nu cred ca e asa de rau... si pe urma
bebe !!! ce poate sa fie mai frumos decat primul moment cand il auzi pe bebe? prima data cand il tii in brate? eu trambitez acum, da sa ma vad acolo, ca eu doar am intrat in maternitate si m-am speriat groznic... dar ma bazez pe faptul ca in valtoarea momentului n-o sa-mi mai dau seama ce se intampla !!!
oana
16+cu
Sonia
poze
rosioara
andradap spune:
quote:
Originally posted by dianalaura
eu cel putin mai iau dupa odiseea de aici, de pe DC. Si aici zice asa:
sapt 14 - 18 = luna 4
sapt 19 - 22 = luna 5
sapt 23 - 27 = luna 6
tot una cu 4s, alta cu 5
dia 22 +Stefan
bebe
poze
URAAAA!!! Deci mai am vreo 2 zile si intru in luna a 6-a !!! Ce mare se ma simt!!!
Bebe
Antonio in Sapt.16www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank">Videoclipul nuntii noastre