** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (18)
Raspunsuri - Pagina 21
andradap spune:
Fetelor, la voi cat de jucausi sunt copilasii??? La mine din 2 (max!!! 3 ore) in 2 ore are programul lui de joaca de vreo 15 min... cand parca ba inoata ba ma loveste... O fi prea agitat??? E normal asa??? Eu cred ca seamana cu mine, care nu as sta parca deloc locului ![]()
POZA Bebe
Antonio din Sapt.16
www.snugglepie.com/ezb/756482.png" target="_blank">Atat mai am de stat in burtik!
www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank">Videoclipul nuntii noastre
lbelciug spune:
Andradap, tu ai facut eco 4D la CMU? Daca da, imi poti spune te rog la care din sedii si la ce dr? Merci.
Vad ca nu sunteti interesate de gimnastica. Nu-i nimic, ma voi duce singura la mom respectiv. ![]()
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
19s cu BB2
Forum despre Flori Presate (3)
ManuC1010 spune:
la CMU se face eco 4 D in sediul de la Arcul de Triumf.
Nu este nimic diferit. vezi totul la fel, dora ca exista posibilitate sa iti arate fata reala a lui bb. (pozele acelea cu maro)
Este foarte frumos.
Noua ne-a zis Iosup ca fata seamana cu tati :)
pupici 
23+
poohy spune:
Liviana, eu sunt interesata. Dar chiar nu am cum sa ajung acolo intre orele respective (si nu o sa am nici program redus la 6 ore). Asa ca ma duc la mine langa servici, e mai scump cu 650.000, dar e mai ieftin decat sa lipsesc de la servici (se face individual, dar asta nu e un plus pentru mine)
Cursuri prenatale (despre bebei etc) nu va intereseaza? Eu vreau sa ma duc la municipal. Mai vrea cineva?
Anca
20+ 
poze
bebelusa
lbelciug spune:
Poohy, poti sa mergi la cursuri in ult per a sarcinii, cand vei fi in prenatal. Abia "prinzi" partea cu respiratia. Asta desigur daca nu cumva vrei sa mergi la munca pana in ult mom. Dar de ce zici ca nu-ti poti lua progr redus? Legea iti permite. Cine tine cursurile prenatale de la Municipal? Eu am fost acolo in 2005 si le tinea gratuit moasa Victoria Limban. Da-ne cateva amanunte pls.
ManuC100, merci de raspunsul cu eco.
Daca am inteles eu bine Iosup face ecografii si in sediul CMU-Arcul de Triumph? Mi-ar place sa merg o data la 4d, caci pana acum am mers doar la eco-ul din Unirii si ala e 3D.
19s cu BB2
poohy spune:
As vrea sa merg cat pot de mult la servici... Atata timp cat nu ii fac rau lui bebe. Tot din cauza banilor :) Program de 6 ore nu prea e justificat la mine, stau toata ziua in fata calculatorului. Plus ca si tati lucreaza in zona, si mergem impreuna cu masina (eu nu conduc). Daca e sa iau autobuz/metrou pana acasa, fac 1h30 dus, 1h30 intors si chiar nu merita. Mai bine mai stau 2 ore la servici :D
Despre Municipal doar am citit pe net si mi-a recomandat si doctorul meu. Dar am inteles de la el ca nu e gratuit. Cat costa, inca nu stiu, vreau sa dau telefon mai incolo. Dupa ce vad ce e cu gimnastica.
Ce scrie pe net (nu stiu cat de adevarat e, nu m-am interesat inca):
Cursurile includ date despre:
Evolutia cronologica a sarcinii
Travaliu si nastere
Alaptarea si alimentatia artificiala
Ingrijirea postnatala a mamei si a nou-nascutului
Lectiile sunt insotite de demonstratii practice si prezentari de casete video
Eu sunt la primul bebe, si nici nu am avut nou-nascuti prin preajma. Asa ca am nevoie de cat de multa informatie posibila.
Anca
20+ 
poze
bebelusa
lbelciug spune:
Poohy, te inteleg, dar din cate stiu eu exista si varianta concediului medical de urgenta care se plateste 100%. Cel putin in 2005 asa era, sper ca mai e valabil. De la prima sarcina imi amintesc ca deja in ult 7-8 sapt de sarcina imi era greu sa stau mult timp in fund. Si eu lucrez la PC, dar catre sf sarcinii vei simti acut nevoia sa te intinzi in pat. In fine, vezi tu cum vei proceda. Sa ne tii la curent in leg cu se intampla la Municipal pls. sunt f bune acele cursuri, Victoria Limban venea de obicei insotita de 1-2 asistente si ne arata cu tot felul de jucarii ce se intampla in per travaliului, cum se pune bebe la san, etc. Din descrierea ta, inclin sa cred ca se merge pe acelasi sablon. ![]()
19s cu BB2
pauly spune:
am pus si eu pozicile cu bebe de la eco 3D.daca va uitati la ele la dimensiunea normala se vad binisor ,dar daca le mariti nu sunt la fel de clare.sper sa va placa.
pupici
17+
poze
ancamari spune:
Kay, Iosup nu avea cum sa se insele in ceea ce priveste sexul copilului pt. ca asta mic statea cu cocoselul in sus si cu restul si am vazut si noi foarte clar ca ne e fata, asa cum aflasem la 15 sapt.
O sa scanez pozicile cu bebe si vi le arat. Nu se strica pozele de eco de la scanat, nu-i asa? Parca la caldura se strica, nu-i asa?
Anca, 21+3 zile
kay spune:
la caldura stiam. si eu vreau sa le scanez si sa le pun. maine merg la 3D si vad rosioara !!!
oana
16+cu
Sonia
poze
rosioara