** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (18)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

mica, au sutiene foarte bune, de bumbac, si pt orice marime(chiar si pt mine ) la jolidon ! si am ramas surprinsa ca erau dor 220mii, 22 ron. si au si pt alaptat... e foarte avantajos ! eu am luat de la feeria. succes !
oana16+cuSonia

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Sima innebuneste gandul ca tot corpul meu pare a fi pregatit denastere,experimentez contractii tot mai ciudate,il simtpe bebe tot mai jos si ma deranjeaja cezarianain partea dreapta,chiar la colt unde incepe taietura...Nu vreausa ma plang aiurea,dar cam asta ma supara...Val 5 si al meu tot pe 26 dec l-a simtit ,in sfarsit pe bebe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Buna fetele!
Am revenit si eu de la spital, in mare am citit ce ati scris...dar e muuuuult. Am sesiune in 10 zile si nu am invatat nimic, am schimbat si noi saptamna...in rest nimic nou. Dr mi-a recomandat sa iau si Tardiferon (nu se scrie chiar asa dar in fine).
Va pup si mi-era un dor de voooooi.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

chris27, multa sanatate ! Nu stiu ce sa zic, nu am avut probleme niciodata. In schimb mama a avut la al doilea copil (dupa nastere), si stiu de la ea ca pot fi periculoase si trebuie mers la doctor (sau muls... dar cred ca mai bine de vorbit si cu un doctor)

mica0307, merci pentru link!
Eu mi-am luat sutien de la mothercare. E scump, dar din saptamana 7 nu am mai incaput in vechile sutiene (sau bluze tot din aceeasi cauza)... Insa la mine s-au oprit din crescut de pe la 14 saptamani

Anca 20+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Am tot citit si de sutienele de la Jolidon dar nu am reusit niciodata sa le prind prin magazine :(

Anca 20+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Chiqui, bine ai revenit! :) Bafta in sesiune ;)

Anca 20+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

chris27 multa sanatate i-ti doresc.poate ar trebui sa-i spui doctorului ce simti...despre contractii si toate celalalte simptome....

chiqui wellcome back.in privinta examenelor...suntem in aceeasi oala.

felicitari fetelor care au schimbat saptamana si luna.
cat despre pozici si eu am poze de la eco 3D poate reusesc sa le pun azi..., urmeaza sa facem 4D la sfarsitul lunii ianuarie...abia astept...pana atunci trebuie sa trec de TT.

poohy super pozica.

va las ca ma duc sa mai invat.
pupici la toate

17+
poze

Mergi la inceput

ne-am tras ticker !
oana16+cu rosioara Sonia

poze
" target="_blank">rosioara

Mergi la inceput

acum merge ! cred...
oana16+cuSonia

poze
" target="_blank">rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Poohy, Paluy

AM luat si eu un sutien de la Jolidon, cu 450 000 lei, cea mai mare marime (sunt mai tatoasa de felul meu, va inchipuiti acum ). M-ar interesa cel de alaptat.
Triplu-testul meu pare in regula, mai merg la eco in 2 saptamani. Vreau sa il iau si pe sot atunci!

18+

Mergi la inceput