** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (18)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Kay, cat am ras cu rosioara! Legat de apartament, vezi ca ti-am trimis un mail pe yahoo (am vb si cu colegul meu) intrucat PM vad ca nu l-ai activat. Pup!

Ralucami, si multumim frumos pt. detaliile legate de cursul prenatal, mie una mi s-a parut f interesant si util ce ne-ai povestit!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

My baby development

Poze cu bebe

22 si David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

NEATZAAA!

Kay, de curiozitate: pt cate camere e chiria de 400euro? Personal nu cunosc pe nimeni care sa inchirieze, dar poti cauta in Anuntul Telefonic.
IULIABRAILA, multa sanatate tatalui tau. La ce spital e internat? Cred ca as innebuni de durere sa-mi vad unul din parinti f grav bolnav. Si asa stau cu inima indoita caci mama mea cred ca va trebui operata pe cord anul asta. Of, of. Nu te amari pt sexul copilului, imp. e sa fie sanatos. Hai, curaj! Cat priveste greutatea, sigur vei recupera kg-le pierdute! Probabil ai slabit caci ai fost suparata si din cauza bolii tatalui tau.Cred ca cele 22 sapt trebuie sa fie calculate de la UM.
Motannel, pai faci cum crezi tu in leg cu cumparaturile. Daca ai convingerea ca nu e bine sa le faci inainte de a se naste bebe, atunci nu le lua. Eu una pot spune ca mi-a fost de folos sa am un minim necesar luate inainte de nasterea lui Matei. Pozele trebuie sa ti le pui pe un site extern (yahoo/webshots) si apoi sa ne dai linkul.
Mica, bine ai revenit draga mea. N-am apucat sa citesc tot ce s-a scris cat am fost plecata la Br, faci te rog un rezumat cum te-ai distrat in US? Stai linistita, nu ma mut mai devreme de 2 ani (din motive de bona), insa ma gandesc serios sa cumpar un ap de 4 camere si sa-l inchiriez pana ne putem muta. Gimnastica pt gravi se facea acum ceva vreme la Giulesti cu o kinetoterapeuta- Cerasela Radu. Cauta pe net sa vezi daca gasesti ceva info, nr ei de tel sigur trebuie sa fie. Daca te referi la sutiene pt alaptat, eu te sfatuiesc sa mai astepti caci pana la sf sarcinii, sanii mai pot creste si sa nu-ti iei o marime prea mica. Eu la Matei am avut de la Jolidon, insa cred ca si la alte firme se gasesc.
Amely, merci pt raspuns!
Ralucami, super utile informatiile despre nutritie! Eu cel mai rau sta la capitolul legume. Uf, ce-i drept mare lucru nici nu gasesti in piata acum in sezonul rece, iar la servici in jurul meu sunt doar chioscuri cu chestii rele pt sarcina. De curiozitate, in cat timp ai invatat japoneza? Mi se pare cool sa stii limba asta. Sotul tau e roman?
Elteka, dar de ce nu copiezi DVD-urile de la prietena ta?
Poohy, da-ne te rog denumirea siteului cabinetului de kineto. tnx

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 19s cu BB2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

burticilor, aseara, in asteptarea rosioarei, am stat pana tarziu si n-am mai putut sa adorm dupa... si m-am uitat la documentare cu medicul legist, dr.g, pe discovery si toata noaptea am visat ca ma vana un vampir care-mi vroia sangele... si eu vroiam sa plec la schi in austria, cu buletinul si nu puteam iesi din casa pt ca ma vana vampirul... deci sa vedeti frustrarile mele... vreau sa schiez !!!
Amely, merci mult de tot ! astept sa iasa si al meu iubit sot de la repetitii in max juma de ora si sa facem un consiliu de familie ! eu deja ma duc la dus si ma imbrac sa ma indrept spre apartament ! mi se pare fantastic ! sper sa iasa bine !
ah, mai vroiam sa va spun ca pe national geografic e documentar despre viata intrauterina. de la fecundare pana la nastere ! si e absolut superb ! si eu am ratat documentarul cu un sg bebe, dar o sa fie despre animale(elefant,caine si delfin) si despre sarcina multipla, iar despre un sg bebe e pe 20 si ceva februarie ! cel ami sigur sa va uitati pe site !
pupa oana16+curosioara Sonia (p.s.daca iese roscovana ca mine, o sa fie rosioara cu acte !)

poze

Mergi la inceput

la 2 camere, livaiana ! aici s-a vandut un aprtament la fel cu 70.000 euro ! e cartier rezidential aici in ion mihalache(fost 1mai), dom`ne ! ca aici e metru patrat intre 500 si 2500 euro... ce sa-ti zic, fite de fite !

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Kay, am facut ecografie 4D la Medlife, la Chitescu. Si vreau sa spun ca ma asteptam la un balaur dupa ce citisem pe net, dar a fost chiar foarte draguta.
Pozele sunt captate din filmuletul cu ecografia, si lipite intr-un colaj.

Liviana, kinetomedica se numeste cabinetul, site-ul cu .ro in coada (sper ca nu e problema ca am postat asta).
Eu nu am facut inca, doar am vorbit cu o doamna foarte draguta . Iti cere si adeverinta de la doctor ca ai voie sa faci miscare. O prietena de-a mea a facut/si inca face si gimnastica si masaj pentru scolioza, si este foarte multumita. Mi-a zis ca a mai vazut gravidute pe acolo. Eu o sa incerc.

Fetelor, voi ce ma sfatuiti? Doctorul meu ma trimite la Chitescu pentru ecografii - urmatoare este pe 12 februarie. Eu sunt si multumita de Chitescu.
Insa la inceputul sarcinii am facut o programare pentru 26 ianuarie la ecografie la Herghelegiu. Ce sa fac? Sa ma duc la ecografii din 2 in 2 saptamani (merita?) sau sa renunt la ecografia cu Herghelegiu?

merci,

Anca 20+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Poohy, merci de info! Wow si ce clara e poza de la eco! Nu prea stiu ce sa zic despre programarea la 2 eco, mai ales ca ambele sunt la dr f buni. Poate ar fi bine sa mergi in continuare pe mana lui Chitescu daca tot esti multumita de el.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 19s cu BB2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Amely, nu stiu cum sa-ti multumesc ! am vorbit si pare sa mearga totul ca uns !
poohy, eu tot la medlife ma duc, dar la 3D, la Georgescu Alma, am mai fost la ea si e ok. mie mi-au spus ca sg diferenta intre 3D si 4D e ca e in timp real la 4D si se face filmulet, dar n-aveau locuri. ca cica imaginea ar fi la fel ! o sa vad maine !
eu, in locul tau, fiind paranoica, daca nu ar fi nici o problema financiar, as merge la amandoi ! eco nu face rau !
va pup, ca mi s-a facut cam somnic ! cred ca trag un pui de somn !
oana16+curosioara Sonia !

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Kay, nici o pb., sper sa iasa si sa rezolvati intr-un fel sau altul, asta este important. si...somn usor!

Am uitat sa va zic: de maine intram oficial in 6 luni!

Va pup pe toate burticoasele!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

My baby development

Poze cu bebe

22 si David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Hello,

Am schimbat si noi saptamana. Avem 22 acum.

Liviana ideea este ca nu mai suport vechile sutiene si cam tre sa imi iau unul nou si mai mare. Daca te inscrii la cursuri pe undeva sa imi spui si mie.

Am gasit site-ul lui baby enstein. e cu un .com.

Pupici,

Mica 22

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Dragele mele...sunt relativ bine pt ca de vreo 2 zile sunt nevoita sa ma mulg,deoarece prolactina mea a luat-o razna...Cand am fostla eco,doctorul meu a zis sa nu cumva sa iau Bromcriptina,intrucat de malformatii grave bebeului.Ma tem de abces mamar pt ca la 14 ani(din cauza unui dezechilibru hormonal)am avut unul si sunt taiata in doua locuri la sanul drept pt ca a puroiat si s-a infectat rau.Curios e ca nu mi-am putut alapta primul copilas,ca nu am mai avut lapte...Am cumparat o pompa de muls(chico),dar e asa greu de folosit incat cred ca ar trebui sa mi-o atasez iar sotul sa ma taraie prin casa cu ea conectata la piept ca sa dea rezultate...Dupa ce detensionez sanii e mai bine,nu mai am senzatia aceea de explozie...

Mergi la inceput