De ce barbatii maturi prefera fetele tinere

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Alex2 nu te mai amuza atat si spune-ne de ce...
daniela_b interesant ce ai scris , ma bucur ca nu sunt singura de pe aici care mai crede ca intre parteneri trb sa existe o limita de varsta.As fi fericita sa vad oamenii mai deschisi ,am convietui in pace ,fara atatea vorbe rele.Ma refer in general ,nu o situatie anume.
ymcar bun bancul.Nu ne referim totusi la situatii extreme si mass-media asta ahtiata dupa senzational...Perfect de acord nici eu nu i-as vedea impreuna.Oare batranul ala ar vrea un ,ma gandesc ca si-ar da duhul acolo fara lumanarea.
Fetelor vb de clasificare...parerea mea ca barbatii ori se maturizeaza ori nu.Oricum e in firea lor sa se poarte de multe ori ca niste copii mari ,iar sotiile instinctul matern sunt ca a doua mama.
saddie de ceva timp barbatii ,oamenii in genere se imbogatesc mult mai repede asa ca da poti gasi la 35-38 ani.Cu toate astea am observat destule cupluri cu dieferente mari de varsta.Asa ca nu e un impediment ,sa-ti gasesti un mos boem cu ceva conturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

denisabia, acum ... tu ce raspunsuri astepti??

Sigur ca se poate sa fie true love / comunicare / etc / etc si ca diferentza de varsta poate sa nu aiba nici o importanta. AIUREA, sigur ca are importantza ca doar shi de aia l-ai ales, iar el pe tine la fel.

Ca femeie maritata cu un tip cu 11 ani mai in varsta, spun ca dc prind unul de varsta mea il iau la bataie in max 15 min. Nu am rabdare cu felul lor de a gandi / reactiona shi consider ca pana shi in pat fac numa' sport. Asha gandesc si simt eu, poate sunt idei preconcepute, sunt deschisa la schimbari . Poate ca e si nevoie de protectie, cine stie ce pb cu tatal in subconstient, etc ... nevoia de a trai langa un barbat care a cam realizat ce si-a propus shi nu mai e in foame de a demonstra ca e macho. Nu as avea rabdare cu asha ceva.

De ce m-a luat pe mine de nevasta shi nu una de varsta lui??? Sincer la el nu cred ca e asha complexa alegerea . Cel putin nu a fost in prima faza. Acum ... arata si f f bine shi e greu ca o femeie de varsta lui sa se mentina asa. Pe de alta parte eu sunt de parere ca barbatii devin mai interesanti odata cu varsta, chiar daca pierd alte atribute ale tineretzii. La femei, cred ca e posibil (va anunt ) dar e mult mai greu.

Shi ca sa privim lucrurile din alt punct de vedere ... nu e placut sa stim ca peste 10 ani vom pierde noi insine parte din atributele astea ale tineretzii shi barbatul nostru se va lafai in bratele atator tinerici disponibile la tot coltzul. Roata se invarte tot timpul.



Never say NEVER.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

quote:
Originally posted by denisabia

Alex2 nu te mai amuza atat si spune-ne de ce...


Ptr ca intre mine si iubita mea sunt apoximativ 14 ani diferenta.

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

ileanna e o discutie si nu ma astept sa schimbam lumea.Parca vorbesti de mine cand zici de cei mai tineri , respect pentru femeie ioc.Un singur exemplu un amic e cu o tipa de cateva sapt , fata indragostita peste cap de el.Il suna pe mob ,dar el ii zice altuia , raspunde-i ca n-am chef de ea si diseara ma intalnesc cu alta.Sa vedeti ce paseaza fetele intre ei , cum zicea ileanna de parca ai fi la sport.Chiar va rog sa ripostati daca credeti ca gresec.Exceptiile le excludem desigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

denisabia, da' parerea ta care e, pina la urma?

Ca da, e ok sa ai o relatie cu un barbat mai in virsta (bonus: insurat si cu copii) ?

Sau ca nu e ok, si tu n-ai face-o niciodata...samd?

Ca eu tot n-am inteles... oi fi citit pe diagonala.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Elise sunt de parere ca poti avea o legatura cu un barbat mai in varsta , relatie , aventura...Lucrul care-l dezaprob e sa-ti dai trupul , doar pentru niste beneficii de orice natura.
Exclud cazul in care e casatorit si cu copii , nu vreau sa ranesc suflete nevinovate si doar gandul la cat ti-ai complica viata.Desi se mai calca stramb in casnici ,altfel n-am avea asa o rata mare de divorturi.Cum judecati o femeie care e amanta unui barbat sau invers?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

Mama da' ce porniti sunteti pe relatiile astea.
Ca sa va contrazic sa va spun cate ceva despre noi:eu am 24 ani si sotul 43.Ne-am cunoscut pe vremea cand eu aveam 17 ani,iar intre noi a fost la inceput o relatie de amicitie...dupa un an de zile ne-am dat seama ca este vorba despre dragoste si anul trecut,in mai,ne-am casatorit.Vreau sa precizez ca nu are cont in banca,apartament,vila,casa,terenuri,etc....momentan stam cu chirie;singura chestie pe care o are e masina-si asta cumparata impreuna tot in 2006.
Am citit la acest subiect ca marea majoritate generalizeaza.Sa stiti ca nu toate relatiile de acest tip sunt asa cum si le imagineaza unii.
P.S.Mi-a placut opinia lui Elise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

Catalynaa, frumoasa povestea voastra, desi nu inteleg de ce v-a trebuit atat sa va dati seama ca intre voi poate fi ceva frumos.
cred ca cei care generalizeaza se refera la o anumite categorie, cei care simt ca daca au bani pot cumpara orice vor, si cele care se lasa cumparate. Nu toti intra aici, chiar daca exista diferenta mai mare de varsta intre ei. Au mai fost subiecte despre diferenta d evarsta intre parteneri si cat de acceptate sunt si cum sunt privite de societate. pareri pro si contra vor fi mereu, unii vorbim din propria experienta, unii din experienta altora care sunt prin preajma noastra. Ce conteaza e sa fim fericiti si sa stim ca am facut alegerea buna.

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

ma doare capul de la cate idei preconcepute am gasit aicijur!
si uite, va zic sincer, cand ne-am casatorit eu si hazbandul, eu aveam 22, el 34...si nu l-as da pentru unul de varsta mea nici sa fie Mel Gibson in tinerete...

acum ar trebui sa deducem sa sunt siliconata si cu un singur neuron care moare de plictiseala? daca va uitati la poze, veti vedea ca nu e cazul..cat despre neuroni, naivitate si prostie la fetele tinere....mai, mai, de parca femeile intelepte care analizeaza totul atat de bine, nu au fost niciodata de 20 de ani...

am vazut si multe relatii bazate pe interes; poate era interesul ei de a avea un Alfa-male plin de bani si putere, sau poate era interesul lui de a avea 'cea mai frumoasa, tanara si sanatoasa' fata din 'sat'...unii ar spune ca orice relatie are un interes la mijloc; daca nu ne-ar interesa celalalt, nu am fi impreuna, nu?

daaa, fetelor, ne iubim si ne intelegem asa cum multe cupluri cu diferenta mica de varsta se iubesc numai in vacante...sunt fericita (pana la ultima suvita) ca l-am cunoscut si ca m-a ales dintre toate celelalte "pipitze siliconate si cu fuste de-un cot" si zau daca inteleg unde in Monitorul Oficial gasesc legea aia ca intre doi parteneri dierenta de varsta e de maxim 2 ani...

ma bucur ca au scris aici si din cei "catalogati" sau care se incadreaza intr-una din partile din discutie; nu cred ca poti vorbi cu adevarat despre o relatie decat daca ai trait-o sau o traiesti; restul sunt zvonuri, barfe si prejudecati...

un fel de radio-sant

va pup si va doresc multa iubire in suflete, sanatate, ca restul cumparam

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)


Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ham spune:

Noe, majoritatea celor ce-or scris rautacios la adresa tinerelor/tinerilor, au facut-o dintr-un motiv de intzeles- imbatranesc; imbatranesc si se simt in pericol sau kiar au trecut prin experientza neplacuta a inlocuirii cu alta (mai rar, altul), mai tanara/tanar. nu intra in discutzie prostitutzia (io zic ca tot prostitutzie se numeste situatzia in care cineva sta cu altcineva din motive strict materiale, kiar daca relatzia este legalizata la premarie).

Mergi la inceput