Bucurii de sept - oct 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 6
mexxa spune:
Buna dimineata...
Fetele am si eu o intrebare....in piureul de morcov nu mai punem nimic...are un gust...mama mai daca manaca fiu'miu asa ceva e tare...
Eu nu mananc morcov fiert...doar in mancare si atunci dat prin razatoarea mica sa nu il simt
Sebastian-Mihai 10.09.2006
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...
mexxa spune:
Ro Ana noi pana luam scaun de luat masa papam in carut...sincer nush cat ar costa unu..insa stiu de la pediatra mea ca ala e indicat atunci cand bb sta foarte bine in fundulet...
Sebastian-Mihai 10.09.2006
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...
Gigi25 spune:
Buna dimineata. Va multumesc pt. sugestii. Adameasca, scaunele verzi au inceput inainte de ceaiul de menta si de Fe Haussman. Pe mine ma ingrijoreaza ca de vreo 3 zile plange la toate mesele si manaca f. putin. Vad ca si la laptele asta face la fel. Nu stiu ca sa fac: sa schimb iar laptele, sau sa schimb copilul. Copilul e dragut, si parca l-as pastra.
danidani74 spune:
Buna dimineata!
Gigi25,imi pare rau de pb. pe care o ai cu bebe.Ce pot sa-ti spun e ca o amica de a mea a schimbat multe tipuri de lapte(care mai de care mai scumpe)pana a ajuns la banalul lapte praf Rarau(sunt ceva ani de atunci)pe care l-a tolerat copilul.Nu stiu daca te ajuta cu ceva ce ti-am spus.(acel bebe in schimb si varsa,pe langa faptul ca manca putin).si sper ca pb. sa treaca repede.
Emma
Dana mamica de Emma 5-11-2006
pufymic spune:
Ramo tot am vrut sa te intreb: de unde ai luat balansoarul care e bun si de scaun de masa si cat a costat?
Pupici!
Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)
matahut spune:
Neata!
Azi avem treaba multa, facut mancare, calcat, strans bradutul...si toate pana in 3, 3 jumate cand plecam sa o luam pe Ana de la gradi...Prima zi de dupa vacanta...sa vedem ce virusi ne mai aduce . Deh, riscul meseriei.... Cand am vazut-o azi dimineata ce vesela era ca merge la gradi, cum si-a pregatit ghiozdanasul si n-a mai facut deloc nazuri, mi-a crescut inima. Si acolo, de unde pana acum mai bocea putin, asa, de circ, acum i-a zis lui tati PA si a fugit la masuta sa se puna pe desenat. Slava domnului!
Mai, sa inteleg ca pe maruca o fac atleta? Pare cam cea mai lunga din trupa - 67 cm la 3 luni! E, care da mai mult?
A, si de vineri avem si cercelusi A venit tanti asistenta la noi si i-a facut gaurelele, a plans mititica mai mult de sperietura, dar oricum m-am simtit ultima barbara I-a trecut plansul cam intr-un sfert de ora, s-a calmat doar la tzitzi. Acum arata foarte bine ureschiusele, s-a vindecat f f f bine si repede, nu i s-a umflat nimic, a curs putin putin sange de la impunsatura si atat. M-am gandit si sa merg la un centru de pus cercelusi cu , dar nu stiu nici unul pe langa mine si mi s-a parut mai complicat acum iarna, cu bebe incotosmanat, de plans tot ar fi plans, trebuia probabil calmat acolo cu tzitzi....in fine, tanti care ne-a facut e o mare experta in asa ceva, i-a pus si Anei si am avut incredere ca stie ceea ce face. Gata, am fata cu cercelusi!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by danidani74
Buna dimineata!
Gigi25,imi pare rau de pb. pe care o ai cu bebe.Ce pot sa-ti spun e ca o amica de a mea a schimbat multe tipuri de lapte(care mai de care mai scumpe)pana a ajuns la banalul lapte praf Rarau(sunt ceva ani de atunci)pe care l-a tolerat copilul.Nu stiu daca te ajuta cu ceva ce ti-am spus.(acel bebe in schimb si varsa,pe langa faptul ca manca putin).si sper ca pb. sa treaca repede.
Cunosc si eu pe cineva la fel, incercase toate marcile pana a ajuns la Vitalact, acum are vreo 2 ani si fetita este mare si sanatoasa, nici nu a racit vreodata.
Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
alessia80 spune:
NEATZA'
Aveti vreo 20 de ? K nu mai poooooot!
ADRIANA- vazut bebe DUDU, e un super scupel. Are o fatzuca... s-o mananci nu alta
Sa va zic de ce sunt zombie...
Ieri a fost ziua lu' fii'miu- imediat pun poze sa vedeti ce fata frumoasa l-a vizitat
Dupa ce l-am pupat toata ziua, i-am facut baitza-in cada- ca deh suntem mari- si i-am dat lapte. A mancat 180ml in 4 min-asa mananca el de obicei-savureazamancarea- si l-am culcat la 9. Am baut un pahar de Martini- sa sarbatoresc cele 4 luni si m-am culcat fericita ca pana la 3-4 nu mai am treaba. La ora 1, se scoala domnu' si se pune pe un plans...i-am dat 120ml, ca mi se parea imposibil sa vrea mai mult. Cam 'nesatisfacut' de cantitate a adormit dar...surpriza! La 3.30 se trezeste iar in plans! Iar lapte 110ml. La 5 se trezeste iar...lapte 70 ml. Iata ca baiatul meu pana 5 dimin mancase 300ml! La 9 iar 150ml.
Ca s-a trezitin urlete de parca nu mancase 3 luni, ok, dar intre mese s-a mai si foit de 3 ori. Zici k eram robot.Din jumate in jumate de ora ma duceam sa-l legan, sa-i strang manutele, sa-l plimb....
Ma simt foooooarte odihnita!
Na' k m-am descarcat!
ramomar spune:
quote:
Originally posted by pufymic
Ramo tot am vrut sa te intreb: de unde ai luat balansoarul care e bun si de scaun de masa si cat a costat?
Pupici!
Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)
l-am luat de la Real si a costat 5 milioane (Bertoni e leaganul, pe baterii).
`````````````````````
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet
ramomar spune:
Marina spor la treaba, cat despre atleta sa stii ca si noi concuram, tot 67cm aveam, doar ca noi avem 4 luni, de fapt, de pe la 3luni si ceva nu am mai masurat-o, deci poate v-am intrecut
alessia mancaciosul. Si Patri a mea, chiar daca a luat masa la 11 aseara, s-a mai trezit azi-noapte de 2 ori pt papa.
pupici
`````````````````````
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet