Bucurii de sept - oct 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Mirabela tare frumos e puiutul vostru . Sa creasca mare si sa va aduca multe bucurii!

`````````````````````
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

quote:
Originally posted by bb ralukutza

mama, alessia 980ml? cate kile are armand acum? deci clar papa mult mai bine de cand cu laptele praf, nu?

aa, a mai papat si alexia 100ml acum cateva minute! ma declar multumita!

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Da, RALU si eu m-am mirat pt ca el manca 850-870ml/zi. Dar ieri ti-am zis ca m-a trezit de 4 ori profund infometat. Pana acum a mancat 330ml. Sa vad azi cat mananca, dar nu cred ca-si bate recordul! Are 6.980kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omy spune:

Salutare mamici!
Multumim celor care ne-au facut urari ieri pentru cele 4 luni. Suntem mari, nu-i asa? Ieri am fost si la doctor sa vorbim despre diversificare. Mi-a spus sa incepem cu supa de legume, dar dupa vaccinul de 4 luni.
Eric de la 2 la 3,5 luni dormea noaptea de la 10 la 5 dimineata, dar de 2 saptamani a inceput sa se trezeasca si la 2 sa pape. Nu plangea, doar papa si apoi se culca imediat. Dr. pediatru mi-a recomandat sa-i dau ceai de tei, daca se mai trezeste la 2, ci nu sa-i dau sa suga. Mi-a mai spus ca bebele are nevoie pe timpul noptii, de o pauza de masa de 5 ore iar ceaiul de tei se recomanda sugarilor fara colici pentru un somnic mai bun. Voi ce stiti despre ceaiul de tei la bebelusi?

Omy mami lui Eric ( 08.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omy spune:

La multi ani! pentu bebelusii Stefan -Andrei, Lukas- Daniel, Dorian- Constantin si Maria-Diana.
Omy mami lui Eric(08.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ralu cum te simti?A venit Tantum-ul?

Uitati-va la www.pufymic.info/displayimage.php?album=5&pos=19" target="_blank">pitix cum sta cu manutza pe genunchi....parca-i un mosuletz

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

fix acu' m-a sunat mama de la farma sa ma intrebe daca vreau simplu sau cu lamaie! n-au decat pastile de supt! intre timp am mai supt un strepsils d-ala criminal! mai bine rontaiam niste boab de piper si nu era asa rau!

pufy, si alexia sta asa! dar sa vezi, ca ea se apuca de pantalonasi (in special seara cand o imbrac in pijama) si trage si trage pana si-i ridica sus de tot si ii strange intre picioare!

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ralu asa face si Nicolas cand are pantaloni.Toaaaaaata ziua se tine de ei....sa nu-i piarda.Sunt mortali!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

gata, avenit! e bun la gust! si parca deja da semne de ameliorare durerea mea! auzisem de o mie de ori de el dar nu stiu de ce n-am luat! ramasesem asa cu un strpsils care nu mai e bun de nimic!

mai fetelor, de cateva zile pe mine ma roade o problema! deh, daca am copil cuminte si am timp sa citesc fel de fel de minuni!
problema e : Shaken Baby Syndrom (SBS)-sindromul bebelusului scuturat!

vb aici de cazurile accidentale, petrecute din joaca, nu la abuzul in sine! acum am o obsesie! nu stiu cum s-o pun ma usor in pat, cum sa n-o zgaltai prea mult....si cand o legan pe picioare n-o zgaltai...?

offffff....astept sa mai cititi si voi despre problema si sa va dati cu parerea!

o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gracie spune:

quote:
Originally posted by pufymic

Ralu cum te simti?A venit Tantum-ul?

Uitati-va la www.pufymic.info/displayimage.php?album=5&pos=19" target="_blank">pitix cum sta cu manutza pe genunchi....parca-i un mosuletz

Pupici!

Ce tare e mosulica! Hihihi! si ce picioruse grasane are....sa-l mananci, nu alta!
Pupam baietelul!

Mami de Grace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Adriana, stiu ca Advantanul are hidrocortizon, dar situatia era scapata de sub control cu iritatia la fund, are bube de o luna de zile. Merci oricum de atentionare.

Pufy, Ilinca papa tot cam la 3 ore, uneori 3 ore jumate. Insa noaptea are pauza de aproximativ 9-10 ore.

Gety, ce fel de anestezie i-au facut? Oricum, bine ca ati scapat de probelama sta...

Omy, eu zic sa-i dai copilului sa pape daca se trezeste de foame... Ilinca a papat vreo 4 nopti o masa pe noapte, apoi nu s-a mai trezit sa ceara, probabil au pusee de crestere si au nevoie de mai mult lapte.

Pufy, parca-i moromete in poiana fi-tu. Cugeta adanc, asa-i?

Ralu, iti dai seama ca exagerezi cu gandurile tale negre. Nu o zgaltzai dc o legenei pe picioare, doar o legeni. Nici Ilinca nu papa mult dimineata, spre seara isi mareste portiile.

Noi am fost o tura la med de familie cu copiii, Luk a mai capatat niste siropuri de tuse iar Ilinca n-a capatat decat fier si vigantol. Are 6 kile 700 si 65 cm la 4 luni si o saptamana.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput