Bucurii de sept - oct 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

quote:
Originally posted by ramomar

Ioana, chiar am vrut sa-ti zic ca ce dolofanel si scump e Nicolas . Si Patri a mea papa in general la 3ore, unoeri la 2 ore, alteori la 3ore jumate si foarte rar la 4ore, dar pe ea nu se prinde ca pe puiutii vostri, cred ca din cauza ca toata ziulica da din picioare si din manute.

Ramo si Nicolas e ingrozitor de miscaret....si cand suge se agita si da din maini si din picioare de zici ca vrea sa o ia la goana....nu sta o secunda locului....decat cand doarme
Sunt tare bucuroasa ca deja se joaca cu jucariile, adica tine jucaria in manuta si se tot uita la ea, o baga in gurita, si se intinde sa prinda tot ce i se pare interesant...si de cateva zile se prinde cu manutele de picioruse....e tare scump!

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

quote:
Originally posted by bb ralukutza

aha, s-o sun pe mama sa-i zic sa-mi ia cand vine!

fii-mea iar e varza cu mancatul: pana la ora asta ea a mancat 70ml! dar nici n-o mai oblig. sa vedem cat papa cand se trezeste.
ieri si alaltaieri a papat bine, in jur de 800ml/zi. vedem azi...
a, si ea papa tot cam la 3 ore, mai putin noaptea, cand nu se trezeste sa pape, dar spre seara papa si la 2 ore...deci, haotic!

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Sebi dimineata mananca foarte putin...maxim 120ml pana in ora 12-13..apoi recupereaza...dar nu mereu.
De aia am si trecut la diversificare deoarece laptele se pare ca nu il mai accepta in cantitatile care ar trebui sa le manance...insa noaptea manaca si 300ml...
Acum intreb...voi cum calculati cantitatea de lapte care o mananca...?pe 12 ore sau pe 24?

mamica de ingeras luptator
Sebastian-Mihai 10.09.2006
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

pe 24h desigur!

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Avem si noi pozici noi.

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gracie spune:

La Multi Ani sarbatoritilor de azi!
SA cresteti mari si frumosi si sa aveti mult noroc, ca e mare nevoie si de putin noroc in viata!

Mami de Grace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Mirabelac foarte hotarat David al vostru...stie ce vrea: vreau un frate!Pai puneti-va pe treaba si indeliniti-i dorinta la copil
Frumoase pozele!

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

'Neatza si de la mine!
SIMONA & ILEANA- de abia astept sa scoata si fii-miu niste cugetari si maxime
Vazut toate bucuriile anuntate. FFF frumoase

GETY- bravooo pt curaj. Dar unele fete spuneau ca interventia asta trebuie facuta mai tarziu. Tu de ce ai facut-o acum?

-Sarbatorilor de 9!

LILINA- de ce-i faci analiza de lysteria?

Copilul meu a mancar ieri 980ml! Sa vedem cat l-o tine...

Mergi la inceput

gata, am dat comanda de tantum. sa vedem daca o gasi si ce...

am vazut si eu toate pozicile dar nu-mi mai amintesc acum exact! le-am vazut ieri! oricum cuvintele sunt de prisos...

mirabela, ai ganduri cam indraznete! asta apropos de inscriptia de pe bluzitza lui david!

sandra, sa fii sigura ca nu vor putea sa vizioneze fetele toate pozele pe care le facem noi! mai ales ca pe hartie scoatem doar o mica parte din tot ce facem. noi avem cam 10GB de poze cu alexia. facute in 4 luni....

o intamplare fericita...

Mergi la inceput

mama, alessia 980ml? cate kile are armand acum? deci clar papa mult mai bine de cand cu laptele praf, nu?

aa, a mai papat si alexia 100ml acum cateva minute! ma declar multumita!

o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Va multumim pt. aprecieri!

Trebuie sa fac o completare la mesajul de pe bluza lui David "vreau un frate... dupa 2 ani ca mami a facut cezariana"

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput