Bucurii de sept - oct 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Chiar asta voiam sa intreb si eu, David nu are un program de masa fix nici acuma, dupa perioadele in care facuse greva foamei s-a intors in forta si papa la 2 ore, acum iar e in greva si papa la 4-5 ore, dar nu plange la san ca atunci, pur si simplu nu-i e foame.

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Pufymic, a mea papa in timpul zilei in medie la 2,30-3 ore, iar noaptea are alt program: papa pe la 21,30 (ca sa se culce cu burtica plina) si mai papa apoi la 3,oo si la 6,oo si ne intoarcem la programul normal.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

gety, esti o mamica f curajoasa! bravo ca ti trecut cu bine peste hop!

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ralu nu mai stiu ce gust are (da, de Tantum verde vorbesc). dar ca sa fii sigura ca il tolerezi fa cum zice Marina: ia sub forma de sray

Marina multumesc de raspuns....in ritmul in care suge nu cred ca scapam de mesele de noapte pana pe la 1 an....asa a fost si cu Alesio

Lilina bafta la analize...si sa fie ok!

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Astazi, bebelina mea implineste 3 luni. Mai sunt 3 baietei cu 4 luni implinite: STEFAN ANDREI, LUKAS DANIEL, DORIAN CONSTANTIN. LA MULTI ANI! tuturor si sa creasca mari, frumosi si sanatosi.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Gety multi pupici si multa sanatate micutei...
Sebi mananca cand ii este foame...insa nu trec 5 ore niciodata.

mamica de ingeras luptator
Sebastian-Mihai 10.09.2006
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

aha, s-o sun pe mama sa-i zic sa-mi ia cand vine!

fii-mea iar e varza cu mancatul: pana la ora asta ea a mancat 70ml! dar nici n-o mai oblig. sa vedem cat papa cand se trezeste.
ieri si alaltaieri a papat bine, in jur de 800ml/zi. vedem azi...
a, si ea papa tot cam la 3 ore, mai putin noaptea, cand nu se trezeste sa pape, dar spre seara papa si la 2 ore...deci, haotic!

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Ioana, chiar am vrut sa-ti zic ca ce dolofanel si scump e Nicolas . Si Patri a mea papa in general la 3ore, unoeri la 2 ore, alteori la 3ore jumate si foarte rar la 4ore, dar pe ea nu se prinde ca pe puiutii vostri, cred ca din cauza ca toata ziulica da din picioare si din manute.

Ralu multa sanantate! La mine mergea foarte bine tantum verde (pastilele de supt, au un gust tare bun, parca sunt bomboane mentolate). Intr-o zi doua nu ma mai durea gatu.

PS Acum este si cu lamaie

`````````````````````
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Multumesc fetelor de raspunsuri....si Nicolas mananca cand ii e foame, dar in medie la 3 ore urla dupa tzatza lu' ma-sa

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

SARBATORITILOR DE ASTAZI!!! sa creasca mari,frumosi si sa fie sanatosi!!!

mamica de ingeras luptator
Sebastian-Mihai 10.09.2006
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...

Mergi la inceput