pierdere identitate
Cred ca-i unic cazul la deprecopii.com!
Nu mai posed adresele de net cu care mi-am deschis contul, nu mai detin nici parola pentru nickul bellamia, cum pot face sa-mi recastig nickul sau macar sa-l sterg sa nu mai poata fi folosit de altcineva cum s-a mai intamplat ceva timp in urma????
Raspunsuri
Freia spune:
nu ti-am inteles intrebarea?!
numai ai adresa de mail cu care te-ai inscris pt acest cont?
numai ai parola de la contul acesta?
dar cum ai scris atunci acest mesaj?
spune-ne clar care esyte problema ca sa vedem ce putem face impreuna pt a o rezolva.
Freia si " target="_blank">Alexa
Terapia pentru Ema pe DC
joxy spune:
Nu mai ai contul de mail cu care te-ai inscris prima oara, deci nu mai ai cum sa primesti parola pierduta.
Adminii nu stiu parolele noastre, ele stau codate intr-un fisier.
Primul cont poate fi inkis, dar cum dovedesti tu ca este al tau pentru a putea cere inkiderea lui ?!
Cu respect,
G.
www.siteaudit.ro
bellamia2 spune:
Va multumesc pt raspunsuri, vad ca nu se poate face mare lucru, daca nu mai apar mesaje cu nickul bellamia e in regula asa,nu ma deranjeaza.
cu respect,Bellamia2.
bellamia spune:
buna. adresa ta este aceiasi si parola la fel, poate te gandesti sa mai iei si legatura cu mine
pet.cost2005 spune:
... nici eu nu mai inteleg nimic. Dosarele X ???
Petronela
puiutul mult dorit !!!!
doradora spune:
cred ca e vorba de un divort, la propriu sau la figurat, si una dintre persoanele ,,divortate" cunoaste parola, in vreme ce cealalta persoana spune ca nu si-o mai aminteste. pai bine, divortati si nu partajati si contul de pe ? ar fi trebuit sa fie primul pe lista...
chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
dianocica spune:
nici nu stiu ce sa zic...la inceput m am tavalit un pic pe jos de ras...da' daca m as trezi ca mi am uitat parola si mi fac cont cu dianocica2, si dau, frate, peste dianocica postand langa mine, mi ar ingheta sangele n vene...
diana si david ( 03.12.06 )
"El m-a facut oligofren,eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat." Jiji
marius spune:
Subiect deviat. Subiect inchis.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006
Anul 2007