Mamici de iulie-august 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 4
X-ray spune:
lorina
jadi bine ai venit!ne lipsea sarea si piperul pe aici cateodata......
Daca ma lasa dr si eu ma duc la cabana in februarie...
alina 11+
andicu spune:
Buna fetelor.
Nici eu n-am mai scris de vreo 2-3 zile, dar nu prea am multe de spus. De citit, va citesc oricum.
Bine-ati revenit, gravidutzelor din concediu! ma bucur ca mai sunt printre noi fete care se mai si relaxeaza! eu mai mult prin casa, mai ies si eu o data la 2 zile...astept eco de joi, ca daca-i totul ok incep si eu serviciul de luni.
Alina, nu te ingrijora cu durerile de burta! ia no-spa si nu face prea mult efort, ca daca altceva n-ai, nu cred ca e grav!
Samadhi, Deni are dreptate, daca ai putea sa pui pe adresa noastra comuna zilele alea de iulie-august, cred ca pe majoritatea ne intereseaza! eu chiar te rog, ca si eu cred ca o sa nasc prin cezariana, la inceputul lui iulie, si sunt curioasa.
Carla, nu cred ca esti nesociabila! sunt de acord cu tine si stii ce cred? ca n-avem noi destula doza de nesimtire ca sa supravietuim fara stres printre ceilalti concetateni cu lipsa celor 7 ani...eu asa zic. Eu stau la casa si e mai rau! daca-l apuca pe vreunul duminica la 7 dimineata sa ciocane sau sa bubuie in curte, nu poti sa-i zici nimic, ca e la el in curte si face ce vrea! si chestiile astea se intampla aproape zilnic! mi se urca si mie sangele la cap de multe ori, dar pana acum m-am abtinut eroic sa zic ceva cuiva.
Tot incercam sa ne izolam geamurile, usile, zidurile...poate-poate nu mai auzim nimic de la vecini...si cand e vara si peste gardul nostru din curte imi aud vecina de 20 ani in crize de isterie cum isi injura mama si fratele in timp ce noi ne bem cafeaua sau facem gratar cu musafiri la masa...nu ne mai ramane decat sa facem haz de necaz.
Andicu 13+
Poze noi
samadhi spune:
Hallo fetelor si bine v-am gasit !!!!
JADI - pai de ce nu mi-ai spus mai demult ca aveti o adresa comuna ??? Le-as fi scris o data acolo pe toate. Am sa le scriu din iunie pana in august pe toate si sper sa aiba fiecare acces la email, eu nu stiu cum functioneaza email-ul vostru comun..... nici nu stiam ca exista... Okay am sa o rezolv si pe asta. Merci ca mi-ai spus !
ANTOANELA23 - intrebai in ce saptamana am nascut ???? Eram in a 33-a si 3 zile, am tras-o din luna a 6a cat am putut, si atat a mers pana pe 13 august 2002 atunci a vrut sa se opreasca, nu aveam ce sa mai fac..... bine ca a mers totul okay, bebele primise deja 2 injectii inainte pentru ca plamanii sa i se dezvolte si la nastere Maxima a respirat singura, si a stat doar o sapt. jumate in incubator. M-am si mirat pentru ca normal trebuia sa stea 5 sapt., dar pentru ca LEII sunt niste luptatori a reusit sa se refaca foarte repede. De fapt, sunt multumita ca nu prea e un copil bolnav, doctorita ei imi zicea ca sunt alti copii mult mai bolnavi ca ea.
7+
samadhi spune:
NMA- sper sa nu fie ceva grav, ai grija de tine si te asteptam sa ne dai vesti bune.
LORINAOO1- trebuie sa vorbesti si cu bebe, sa vezi daca e de-acord cu 10 iulie ????
CARLA - sunt si eu de acord cu tine, ma gandesc ca e o totala nesimtire, sa faca asa ceva fara sa se gandeasca la ceilalti. Si eu cand merg in Romania e aceiasi problema ca nu e tocmai liniste cum sunt pe aici obisnuita. Dar sa fumeze si tu sa simti in casa ta e chiar nasol, mai ales ca ai bebe. Vezi ca fumul de tigara duce la nastere prematura. La prima sarcina pe mine m-au intrebat doctorii din spitale, daca eu nu fumez si le-am zis ca niciodata nu am fumat, si dupa ce am nascut prematur m-am gandit ca poate au fost vinovati cei unde lucram, lucrasem in primele 3 luni de nastere si se fuma la locul de munca chiar daca am facut eu galagie sa nu mai fumeze in preajma mea tot se simtea ca venea din alte incaperi..... Asa ca ai grija, eu ti-as propune sa faceti ore de liniste care sa le discutati cu totii si sa fie aprobate de presedintele blocului sau ce aveti voi acolo...... aici asa e si cat de cat se tin de aceasta regula. Incearca sa propui poate se face ceva, sau pune-l pe sot sa le spuna, ca sa nu te enervezi tu cu prosti....
7+
mioara2004 spune:
Si eu vreau la munte!!! Aici la Cluj nu a nins deloc; acum e chiar cald.
A trebuit sa-mi stabilesc zilele de concediu pe anul acesta (la mine la firma se stabilesc la inceput de an); anul asta e superr: o saptamana in februarie, o saptamana in martie, 2 saptamani in aprilie si de la 1 mai pot intra in prenatal.
Poate o sa mergem la munte in februarie; luna asta mai avem mult de lucru la apartament.
Mioara
14+
samadhi spune:
Am sa pun pe email-ul comun acele date insa azi nu pot pentru ca am aniversarea de casatorie, si maine sunt plecata, am sa fac asta miercuri.
Sper sa nu fie cu suparare pentru nimeni..... miercuri ar fi singura zi mai libera, joi imi vad bebele la eco ! Ii spuneam sotului sper sa nu fie 2 bebiti !
Va pup si am plecat !
7+
Zapada nu e nicaieri, s-ar putea sa ne gandim cu nostalgie la ea, daca va dispare complect din cauza ca planeta s-a incalzit asa de mult.... foarte trist !
jadi spune:
samadhi daca ne citeai de la inceput vedeai ca avem nu numai adresa comuna ci si user comun pe DC ca sa schimbam capitolele fara sa fie numai o persoana de servici. Iti voi trimite parola daca primim email de la tine .
Eu cred ca mai vad concediu de paste pana atunci la munca pe plantatie de sclavi dar zau ca imi place. Uite jeni nu ne-a scris cum e la noul servici, vrem noutati.
Am bananait 1 ora jumate prin Giulesti ca sa ma programez la cerclaj, asteapta doctorita sa iasa de la eco, asteapta 2 cupluri care erau pentru fiv si dupa asteapta pe marinescu care programa operatiile pe saptamana asta. Pana la urma am reusit si vineri sunt cracita la cerclaj, sambata sunt acasa, nu pot minti sa spun ca nu am emotii. Si este asa de cald si afara si in spital incat m-am intors uda la dansa de atata transpiratie . Miercuri sunt la smuls par tropical, facut unghii peste tot si tuns ca sa fiu o lady la operatie!
Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2
jadi spune:
carla eu am locuit pana avea Vlad 3 luni (adica pana acum 9 luni) pe Socului/Pantelimon la 2 camere. Pana sa fiu gravida nu am lipsit nici o data de la servici, plecam dimineata si mai veneam seara cel mai devreme la 8 asa ca mi se parea un cartier linistit. Dupa ce am ramas gravida si a trebuit sa stau ceva zile acasa, prima data pentru cerclaj, a doua oara cand eram in prenatal, am ramas socata. Sub noi la 5 statea o pustoaica de liceu, venea la 12-13 acasa si baga manele la maxim. Dupa numeroase certuri am reusit si am potolit-o dupa care spre vara aveam un vecin la 3 blocuri de mine care la ora 15.00 fix baga statia pe geam si ne dadea invariabil acelasi cd cu muzica de manele si petrecere de la o nunta, si dai cu sa traiasca nasul, sa traiasca mirii pana pe la 17 cand nici sa pici ceara pe mine si nu mai puteam dormi. Si cand zic ca de la 3 blocuri se auzea de parca era muzica in casa... cei drept nu aveam termopaie! Cu parcarea nu mai zic, ce ne certam, acum sunt fericita, avem parcare in spatele blocului proprie si personala si stam la parter dar tare linistit este!
jadi spune:
samadhi am omis ce era mai importanta: Aniversare fericita si multe alte asemenea!
shpiry spune:
buna fetelor!
imi pare rau ca am chiulit zilele astea, dar sincer nu shtiu cum sa mai fac fata distractiei. Sapt trecuta ma preocupa culoarea parului, acum nu mai vad nimik in fata ochilor decat cumplita sesiune! UF!ce sa mai zic de serviciu si de starea de oboseala si greatza continua in care ma aflu?
Dar cum creierul meu recepteaza tot ce-i in legatura cu bebelushii, am mai auzit o poveste. Cica preotii nu lasa mamele sa intre in biserica la botezul bebeului!!! E posibil asa ceva?..ati auzit aberatia asta?...Cum sa nu fiu prezenta la primul si cel mai important evenim. din viata copilului meu?? Cred ca ar trebui sa-mi "inchid" urechile la toate barfele pe care le aud!
E prima mea sarcina si pana acum nu m-a interesat deloc subiectul "BEBE" (de fapt... am ignorat total tot ce tine de acesta!!!)dar acum...toata lumea din jurul meu e asa de bine pusa la punct cu informatii despre ce trebuie si ce nu trebuie sa fac...incat imi vine sa fug!!!
V-am pupat si sa aveti un an extraordinar de bun!