Mamici de iulie-august 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Bine ati venit criss76 si adriana si sarcini usoare!

Adriana sa ne dai datele tale sa te trecem pe listuta, cat despre greturi daca nu te vor lasa in curand, poate dupa 9 luni . Glumesc dar sincer nu prea ai ce face cu ele!

Criss, eu zic ca sunt 13 saptamani ca la calculul de pe site mai trebuie sa adaugi inca 2 saptamani.

Carla, eu zic ca de la constipatie ti-a fost rau, mai dau in bobi din cand in cand

Alina, eu aproape ca nu ma pot sterge cu hartie igienica si trebuie sa imi notez undeva cand voi merge la pp la servici sa fiu atenta sa nu fac pe mine ca daca nu mai am nici un fir de par, nu mai am nici directie . Eu daca m-ar lasa sotul as vrea sa ii iau copilului un carucior cu de toate de la Inglesina, in jur de 20 milioane dar face absolut toti banii, dar cum avem deja un carucior cred ca ma voi rezuma la el. Incearca pe site si la lyada care e importator de bebe comfort si are carucioare bune. La fel si la Gracco.

Pentru durerile de cap stiu ca ne-a trimis ceva andicu pe emailul comun, poate va ajuta.

Ghinetz, ia cu cafea, mica si mai tare ca altfel te culegem de pe jos. Eu am tensiunea mica fara sa iau utrogestan, si de obicei e 10 sau 9 cu 4 si daca nu beau cafea e de jale. De asemenea in sarcina, pulsul creste, la prima sarcina spre sfarsit aveam pulsul 80.

Roxy, cumnata mea a avut un hematom toata sarcina si nu i-a cauzat probleme. Acum se pare ca nu s-a eliminat si evouleaza spre fibrom, nu este foarte mare. Ramane de vazut ce urmeaza sa faca, probabil ca daca se va mari, il va opera.

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Alinutzza, ne bucur ca ne mai scrii. Despre medicament se pare ca nu se gaseste pe la noi, ar trebui luat din Franta de undeva, problema e ca nici acolo nu cred ca se elibereaza fara reteta ceva.

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Seara buna dragele mele !
Brazuca25-anunta repede la servici in mod oficial ca esti insarcinata du hartie si fa-ti copie cum ai depus-o cu nr inregistrare si ii poti saluta din mers. Nu au ce sa iti faca. Si stai calma, fiind de stat acolo se misca mai greu tot si nu dau asa usor oameni afara mai ales ca pe noul cod al muncii nu se mai da asa usor afara. Mie mi-a spus cardiologul ca daca ma supara ceva la servici ma poate tine in concediu medical pana la 180 zile. Asa ca........sincer nu merita nimic pe lumea asta sa ne agitam !
Alinutzaaaaaaaa ai grija cu setea asta, sa nu fie glicemia mare. Ti-ai facut analiza de glicemie ? iarta-ma daca ma bag, dar imi dau si eu cu parerea.
Bun venit noilor burtici si sarcini usoare.
Ce e cu Ioana 75 n-o mai vad prin zona?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Alinutza, PYOSTACINE este subst activa?
sau chiar asta e numele antibioticului?
de cand trebuie sa incepi sa iei antib?

http://br.pg.photos.yahoo.com/ph/lucianna_ishiy/my_photos

Nikole12+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/frezia_2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

Bine v-am gasit fetelor....

A-ti scris foarte mult in 2 zile... trebuia sa va citesc de la pagina 5. Dar ma bucur ca aveti spooooooorrrr la scris.

Bine a-ti venit la noile mamici !

ALINUTZAA - in Germania nu iti elibereaza nici un antibiotic fara reteta, din pacate asa este. Cand am fost in Romania anul trecut m-am mirat cum de se putea cumpara antibiotice la liber din farmacie. Ceea ce cauti nu este in Bucuresti sau in toata tara ??? Eu am foste colege de scoala care lucreaza ca farmaciste una in Resita si una in Timisoara, daca vrei caut nr. lor de telefon ca sa le suni sa le intrebi, poate pot ele sa iti faca rost de ce ai nevoie, dar nu sunt 100% sigura.

ROXY - unde esti in Muenchen ? Si la ce clinica te-ai dus ? Sper sa ai un doctor bun, eu am dat de altii mai putin buni sa le zic asa. In ce priveste problema ta nu stiu cum sa te ajut.

LORINAOO1 - si eu am probleme cu somnul si trebuie sa merg noapte de noapte la toaleta altfel ma doare burta.

CARLA - stiu ca este contraindicat cu baia, dar si eu am facut nu asa de fierbinte pentru ca eu intru si apoi dau drumul la apa, si o reglez in functie de temperatura corpului. Dar aveti grija ca nu sunt bune baiile, mi se spunea si in spital la prima sarcina, pot duce la contractii, si daca vin prea devreme e riscant pentru sarcina. Moasele in spital spuneau de un dus de 5 min. mai ales la sarcinile avansate. Aveti grija !

CRISS76 - ma bucur pentru tine, aceleasi sentimente le-am avut si eu la prima sarcina, le-ai descris foarte frumos, poate ar trebui sa le notezi pe ceva sa nu le uiti niciodata. Maine imi vad bebele la eco, cel putin sper sa stea cu fata sa se vada, si sa ma cuprinda iar aceleasi emotii ca prima data......

Ultimele zile au fost aiurea la mine, nervi cu birocratia germana care nu stiu cand va lua sfarsit.... iar in oras mi s-a facut un rau, de la fumul de tigara ce il simteam peste tot ca imi simteam tot stomacul in gat, si ma abtineam cum mai puteam sa nu dau totul din mine afara, bine ca nu mancasem nimic, altfel ar fi fost clar ce urma....... macar daca s-ar fi intamplat in biroul celei care mi-a pus pe jar nervii, pastrez asta pentru data viitoare....

Aveti grija de voi si de bebitii vostri si vorbim maine......

Apropo, ce am promis am si trimis azi, cu cateva ore mai devreme la Email-ul dat de JADI ! Asa ca puteti sa vedeti si sa va notati acele zile care sunt mai favorabile pentru nastere......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

.Deni, ai mare dreptate si m-am linistit, oricum cu baia am terminat-o, mi-a ajuns stress-ul de pana acum. Esti mortala cu directia de facut pp

Eu in mod normal am tensiunea maxim 11 cu 7, am avut si 8 cu 4 in primele saptamani. Mai beau si Pepsi, mai mananc si ciocolata, mai iau si cate o cafea mica in caz de constipatie crunta... peste 11 cu 7 nu se duce si nu stiu cum m-as simti cu o tensiune mai mare, stiu cum e cu e foarte mica, dar asta e alta poveste .

Adresa de la noul cabinet al lui Tutunaru o stiu, dar nu am fost pana acum si nici nu localizez bine. Stiu ca, daca vin pe langa Biserica Casin ajung intr-o strada cu linii de tramvai (metrou usor) unde trebuie sa fac stanga pentru Elias si banuiesc ca dreapta pentru cabinetul asta, e OK asa? Scuze, dar nu stiu cum se numesc strazile pe acolo... Si dupa ce fac dreapta spre Casa Scanteii fac la un moment dat stanga pe straduta respectiva, e corect asa?

Ieri si azi am muncit de mi-ai sarit capacele, si maine o sa fie la fel. Azi-noapte la 2 nu terminasem, abia astept niste zile mai lejere, ca am si obosit .

Carla, 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

i.m back!!!!

va multumesc din suflet tuturor!sunteti minunate...
incerc usor usor sa revin la sentimente mai bune...ma rog ca sarcina sa decurga bine si bb sa fie sanatos!

noutati prea mari nu am...eco morfologic e abia pe 26 ian...atunci voi face si analize cu anticorpii.pupici...

oana11+

Mergi la inceput

Iar am intrat in baie pentru pp si era sa-mi vars matele, pentru ca vecinii mei si-au facut un obicei de a-mi umple baia de fum de tigara. Nu stiu ce sa mai fac, sotul meu crede ca o fac intentionat, ca m-au auzit ca ma deranjeaza. Ne gandeam sa punem si noi in baie ceva care miroase rau de tot, poate li se umple si lor baia si ii deranjeaza

Sunt gata de atac, dar n-am idee ce as putea sa folosesc drept "materie prima" . Sunt receptiva la orice sugestie.

Abia ma bucuram si eu ca reusesc sa-mi pastrez mancarea in stomac, si acum am fum de mahoarca in nas, gat, plamani, par, haine...yuck!

N-am nimic cu fumatorii, dar sa aiba un minim de bun-simt, iar cand obiceiul lor atenteaza la sanatatea mea si a puiului meu, ma fac fiara.

Carla, 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

buna seara! Revin si eu dupa niste zile mai pline...se vede ca a inceput sotul serviciul si trebuie sa le fac singura pe toate cel putin pe timpul zilei...
Carla, descrierea ta este intocmai, nu e greu de gasit aceasta strada, daca nu ma insel este ultima pana la Complexul Agronomie. Ar fi bine ca macar la Iosup sa se respecte programarea, oricum iti garantez ca iti va placea de el. Greu de crezut, stiu, in general suntem scpetici cand mergi catre "un pom laudat", dar mie mi-a placut mult de el si acelasi lucru pot sa-l spun si despre Tutunaru, merita fiecare minut petrecut in asteptare sa intri la el in cabinet. Omul chiar este super! cat despre patania cu baia, imi pare rau ca ai trecut prin asta, eu aveam in general seara frisoane asociate cu starile de greata, sa zic ca de ceva zile au inceput sa se mai diminueze, poate as fi fost chiar ingrijorata daca nu l-as fi vazut pe samburel acul 2 zile dand atat de voios din manute...
Fetele, cum mai rezistati fara ? Ca noi mai avem 2 saptamani si mi-e o mila de sotul meu... mi-e si rusine sa=l intreb cum se mai simte...nu de alta, dar eu cu raurile mele nu l-am ajutat in nici un fel sa-i fie mai usor in situatia data...
jadi, bafta la cerclaj! Tinem pumnii!
Kitty te mai felicit o data si pe aceasta cale pentru fetita! Sa fiti ok pana la finalul celor 9 luni si nu numai!

Andra10+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Multumesc, Andra, cred ca ma descurc sa ajung la cabinet si abia astept sa-mi placa si mie Iosup. Parca am vrea si noi mai mult o fetita decat un baiat, dar nu e bai nici daca e baiat, totul e sa stim si noi ce este ca sa ne obisnuim cu ideea si sa cautam nume.

Mie mi-e rau de moooooor din cauza fumului de tigara din baie, asa ca va las in seara asta si ma duc sa fac "discard" la curcanul din stomac si apoi sa zac pana adorm .

Carla, 14+

Mergi la inceput