Mamici de iulie-august 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 20
simo_al_jaafari spune:
salutare burtici si la multi ani
apropo de mirosuri, cu mancarea mai e cum e, numi cele foarte condimentate ma deranjeaza, iar cafeaua nu o mai suport deloc si eram dependenta total de cafea! in schimb tot ce e legat de detergent ma ucide...pasta de dinti, sapun, gel de dus, sampon, parfum....simt de parca imi sparge cineva o sticla de parfum in nas!
de tensiune ce sa zic...eu normal am 8 cu 4, asa ca sunt obisnuita cu asta
pupici
PRIVILEGE
9+
http://new.photos.yahoo.com/simo_al_jaafari/album/576460762356781540
Anya20 spune:
Tensiunea scazuta e normala la inceput de sarcina, pentru ca se produc modificari specifice: organismul retine mai multa apa, creste volumul de sange, iar activitatea cardiaca este crescuta. De aceea pot aparea palpitatii, senzatia de oboseala la eforturi mici, scaderea tensiunii arteriale la ridicarea brusca in picioare sau dupa un dus fierbinte. Asa ca nu va faceti griji. Mai bine asa, decat cu hipertensiune.
Alina
, mamica d-rei Anya (19oct.2005)
Anculici spune:
Si eu am tot RH negativ dar inca nu stiu ce Rh are sotul meu Al tau ce Rh are?
Mie doctorita mi-a zis ca o sa imi faca nu stiu ce injectii cu anticorpi incepand cu luna 5 daca o sa fie cazul Depinde de Rh-ul sotului care acum nu mai tin minte cum mi-a zis ca ar tb sa fie ca sa fim compatibili
quote:
Originally posted by oanabbb
au venit analizele..........
AM RH NEGATIV!!!!!!
CE MA FAAAAAAAAAAAC??????????????
dr a zis ca asteptam pana la 16 sapt ca abia dupa apar anticorpii...
si nu am ce tratament sa iau....chiar asa??????????
NU EXISTA NICI UN TRATAMENT????????????????????????????????????????
TREBUIE SA ASTEPR DOAR SA I SE INTAMPLE LUI BB CEVA?????????????
oana11+
roxy spune:
am si eu o intrebare.Azi dimineata am fost de urgenta la doctor pentru ca mi-au aparut niste pete maronii spre rosu si de speriata ce am fost am mers la urgente.Mi-au facut eco si au gasit un maret hematom in uter , dar bine ca e pozitionat in partea de jos a uterului , spre iesire si cica se poate elimina singur(sau poate nu...exprimare de doctor), dar sa ma astept sa mai apara sangerari , dar sa fie de culoare inchisa si fara dureri.Daca sunt cu dureri atunci cica e rau.
Dar ati mai intalnit cumva cazuri de hematom in uter in sarcina , s-a eliminat singur, pot sta mai linistita pana vineri cand trebuie sa merg iar la control , chiar daca mai se ia maroniu pe hartie cand merg la baie?
Sunt cam speriata si nu stiu incotro sa o apuc. Aici toti spun sa stai sa astepti sa vezi daca se elimina singur , daca nu mai vedem , dar cum pot sta asa, si sa stau in pat ,asta da, cu toate ca e destul de greu ca am inca un baietel care trebuie dus si adus de la gradinita.Dar ,macar sa stiu ca se elimina hematomul fara sa faca rau pe acolo.
9 saptamani

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy
X-ray spune:
azi am facut 12 saptamani si mami e tare bucuroasa! si abia asteapta sa ma vada maine din nou.....
alina
12+
lorinaoo1 spune:
Anculici, ca sa fiti compatibili, sotul tau trebuie sa aiba tot Rh negativ. Numai ca sansele sunt f mici. Gandeste-te ca facem parte din cele 15 procente din populatie care avem un astfel de Rh. Ar trebui sa fim expusi in vitrina cu eticheta pt specimene rare ![]()
Ghinetz 
de mult nu ai mai scris pe-aici. Imi pare bine ca ai scapat de scurgeri - e o veste buna. Cum spunea si Anya, nu te speria de tensiunea mica, hipertensiunea e periculoasa.
Shpiry, nu te speria asa. Jumatatea aia de aspirina nu cred ca afecteaza bebele. Numai sa fii mai puternica data viioare si sa rezisti "tentatiei". Uite, ca sa nu mai plangi 

nasica de moflea
burtica
13+
lorinaoo1 spune:
Lulu avem aceeasi poveste. Uite ca se mai intampla minuni 
Jadi, Alina
ati avut ceva curaj. Mie mi-e frica sa ma fac si cu aparatul, asa de sensibila sunt la durere in ultima vreme. Chiar si la analize acul acela mic mi-a parut ca-mi gaureste toata mana 
nasica de moflea
burtica
13+
X-ray spune:
am o intrebare pentru mamicile care au ingerashi deja si sunt la al doilea sau al treilea, in afara de ciccho ce alte firme de carucioare si articole copii mai serioase sunt? acum am vizitat site-ul celor de la ciccho si m-as mai uita sa fac comparatie si cu altceva.... multumesc!
alina
12+
Alinutzaa spune:
La multi ani va spun si eu fetelor! Nu am mai intrat de mult asa ca imi pun cenusa in cap si va urez sa aveti un an nou asa cum vi-l doriti, sa fiti sanatoase si sa aveti bebei sanatosi, voiosi, voinici.
Noi suntem bine....cred eu. Astazi am facaut 10 saptamani si abia astept sa ma duc din nou la ecografie sa il vad pe bebe ca ultima data era ca o fasolica. Greturi nu prea am si nici cu mirosurile nu am mari probleme. In schimb mai nou bebe nu ma mai lasa sa mananc carne. Aaaa, si ma lupt cu constipatia ca si voi din cate am citit. Si mi-e o seteeeee, de as bea continuu 

Am insa o alta problema. Trebuie sa fac tratament cu antibiotic si nu asta ar fi marea problema ci faptul ca nu il gasesc nicicum. De doua saptamani tot intorc Bucurestiul cu susul in jos si nici urma de el. Asa ca apelez la fetele care sunt stabilite in alte tari sa isi faca mila de o viitoare mamica in nevoie. Am nevoie de Pyostacine - 500 mg, 60 de pastile. Nu conteaza cat costa si platesc eu si transportul bineinteles numai sa intru in posesia lui. Partea proasta este ca daca nu tratez pot avea parte de avort spontan sau nastere prematura. Bineinteles ca incerc sa nu ma gandesc la partea asta toata ziua ca nu vreau sa il supar pe bebe. Incerc sa ma bucur de sarcina si de faptul ca deocamdata bebe e cumintel si creste pe zi ce trece. Dar nu pot nici sa ignor realitatea.
Aaaaaa, ce ametita sunt!!!! Bun venit noilor burticutze!!!!
Va pup si ne "auzim"