Mamici de iulie-august 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 19
lulu77 spune:
Buna venit noilor mamici si BB-ei SANATOSI SI NOROCOSI!
Eu le vin de hac greturilor cu fresh de postocale si grefe .
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
CarlaV spune:
Ma alatur fetelor cu probleme de la mirosurile din frigider... Noi avem frigiderul in hol si daca eu stau in sufragerie la calculator si sotul deschide frigiderul numai sa arunce o privire, simt ca mor. Si saracul toata ziua il curata si tot ce e inauntru e bine ambalat, nu stiu de unde miroase atat, el nu simte dar macar intelege ce se intampla. Tot am zis ca o sa caut niste pastile sau ceva care sa ia mirosul, dar am uitat mereu.
Mai nou, am o mare problema cu pliculetele Raid anti-molii cu miros de pin, lavanda etc. pe care le am in dulap. Mi se pare ca toate hainele mele put de traznesc si nu le mai pot suporta
. Daca renunt la anti-molii, atunci am "vizitatori" de la babele de pe scara si-mi mananca tot, daca nu renunt, atunci trebuie sa le spal inainte de a le imbraca, dar e greu cu uscatul rapid... Cred ca vreau o masina de spalat cu uscator![]()
Asa ca nu sunteti singurele care sufera din cauza mirosurilor. Asta e, asteptam sa treaca.
Carla,
14+
X-ray spune:
jadi acum am intrat si eu in casa de la jumulit.stiu cum e,parca sunt mult mai sensibila acum.si deja nu ma mai pot apleca sa vad ce se face pe acolo prin zona!si eu iau un nospa ca m-a auzit tot coaforul cu "auch,au, stai,mai asteapt...etc".si ai grija cu diareea nici ea nu-i buna,trebuie sa evitam cele doua extreme...
bun venit noilor mamici si sarcini usoare!
alina
11+
shpiry spune:
vreau si eu fetita...vreau si eu fetita!
da' pana la echo mai am 2 sapt is oricum nu cred ca se va vedea ceva...e prea micutz bebe!
Multumesc pt incurajari
...nu ma mai iau dupa babe, da' e complicat cum am sa-i spun socrelei cam bisericoase?!...verde in fata probabil...numai sa ma prinda intr-o faza proasta
(ca vede ea ce nora nashpa shi-a luat
...sic!)
..recunosc..
.am facut si eu baie...si mi-a fost si mie rau.Da' ce sa fac? de cand sunt
mi-e foarte, foarte frig. Cred ca in dormitor temp. ajunge pe la vreo 30-35 grade. Sotul meu e disperat...da' ce sa fac daca ne e frig
?! Eu nu suportam sa fac baie...numai dush...acu' m-am indragostit de baie...in sfarsit ma incalzesc. Uf!...nici de asta nu mai pot face. E clar! Ce ma mai asteapta?
V-am pupat pe burtici si inca o data multumesc pt. raspunsuri.
Shpiry
+10
brazuca25 spune:
lachionesunt traducator de lb engleza. Tocmai cand m-am bucurat ca am gasit si eu ceva in domeniul meu, uite ce mi se intampla! Nu imi fac griji daca vor sa imi faca zile negre, pt ca pt bebe stau cat mai calma, si la urma urmelor, imi bag medical si gata!
Ce bine ca nu sunt singura obsedata de frigider! Chiar incepusem sa imi fac griji, mai ales ca ma uitam in el, era abia dezghetat si spalat, aveam doar niste borcane de gem (nedesfacute) si o cutie cu bulion plus niste sticle de apa...si mie imi duhnea de am zis ca mor. Parca si plasticul de la sticla de apa plata luase mirosul
.
Mie mi se pare ciudat pt ca in rest nu am probleme cu mirosurile din casa. Ma parfumez, ma spal pe dinti, no problem. Eu cu frigiderul ala am ce am. Oare sa existe pastile care sa "parfumeze" frigiderul? Ca leacul babesc cu cafeaua v-am zis ca l-am incercat, si nu mai suportam nici cafeaua dup-aia!
11+
Kariris spune:
Carla la cabinet la Iosup se respecta ora programarii: daca la 12,30 te-a chemat la 12,30 te va lua inauntru. Din punctul asta de vedere jos palaria. Nu cred ca va comenta nimic la faptul ca vrei sa intre cu tine si mama si sotul. Bafta multa! Stii unde e, nu? Pe Sandu Aldea unde are Tutu cabinetul cel nou.
lachi
8+
shpiry spune:
Bah, si inca o chestie!
Mi-au revenit durerile de cap infiorator de urate! Greturile inca ma ocolesc spre fericirea noastra a tuturor
!...de la biroul meu si pana la baie am de parcurs o distanta considerabila..si chiar daca nu e proaspat varuit in cladire...probabil voi fi mushtruluita bine pt orice "tablou" pictat de micul "picaso stomac".
Shtiu ca nu e bine...adik...stiu
? - doftorul mi-a zis ca pot sa iau o aspirina daca nu mai pot si nu mai pot sa rezist la durerile de cap...si am comis-o azi noapte pe la 2:30 cand credeam ca-mi ies din minti
. Tot capul imi pulsa si nu puteam sa ma linishtesc
. Incepusera si palpitatiile de la nedormit..si am luat o aspirina. Colegele mele mi-au sarit in cap, de dimineatza!"Cum ai putut sa faci asa ceva??"..
.pai ce sa fac...iau doar in cazuri extreme...si dupa ce-am infulecat un colt de paine - alba, recunosc
(deci nu pe stomacul gol)Uf!...e chiar asa de grav?..shtiu ca nu ar trebui sa iau nimik da' am de invatat si am si serviciu!...tre sa fac fata la toate asa cum trebe..
Bebe iarta-ma...sper ca nu ti-am facut nimk rau..ma simt asa de prost acum!...sunt o toanta...ce fel de mama sunt??...DENATURATA.
.
Sorry..am scris prea mult...da' o fac mai rar..
Va pup pe toate.
Shpiry
+10
Kariris spune:
pai de aia ma ingras eu in asa hal: ca nu am nici o problema cu frigiderul si cu mirosurile de mancare. De cate ori deschid frigiderul, stau minute in sir cu usa deschisa sa imi aleg ce sa mai mananc (si nu ma deranjeaza nici un miros) iar in rest daca simt vreun miros de mancare sau vad pe cineva mancand ceva imi trebuie si mie urgent exact acelasi lucru!
lachi
8+
ghinetz spune:
Dupa o pauza lunga am revenit si eu. Salut toate burticile noi. Si pe cele vechi.
Eu cu mirosurile stau bine...dar cu tensiunea e cam jale. Ieri la medicul de familie aveam 8 cu 5! o fi de la Utrogestan? Se mai confrunta cineva cu asa o problema? Mai sunt fete care au tensiunea mica? Dr mi-a dat liber la o cafeluta mica si slaba. Dar sunt cam speriata. Mi-a interzis categoric sa fac miscari buste, sa ma ridic brusc din pat. OF!!! Abia am scapat de sangerari si de greturi si...
Oana
DPN - 26 iulie 2007 si Stefan-Vladimir
- 11 martie 2003
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
http://www.pragmaafterschool.ro
brazuca25 spune:
ghinetz,eu cred ca tensiunea mik poate fi de la Utrogestan. Si eu iau dar problemele mele sunt cu pulsul si palpitatiile, si astea nu cred ca se leaga de Utrogestan. O sa ma duc sa repet analizele pt ca ma sperii de ce rau imi e cateodata. Simt ca nu am aer!
11+