Mamici de iulie-august 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

brazuca e fff impo sa ai la mana hartia cum ca i-ai anuntat. scrii o cerere si anexezi adeverita de la med de familie. iei nr de inregistrare si in termen de 10 zile ei trebuie sa anunte ITM. uite, daca vrei iti dau pe PM neste numere de telefon de la ITM unde poti obtine consultatii de specialitate.

+9, dupa parerea ecografului
mihaela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Eu n-am avut dureri de burta mai mari dupa baie, sper ca raul de a doua zi a fost doar o coincidenta. Oricum, pana in 18 nu pot decat sa ma linistesc singura.

Fetele care au fost la Iosup la cabinet, cum e acolo, se respecta programarile? Ca la Tutunaru am inteles ca se asteapta si 2 ore peste ora programarii. Daca ma duc si cu sotul si cu mama, ma lasa cu amandoi inauntru? Voi ati incercat asta? Chiar n-as vrea sa astept mult pe banii mei si nici sa-mi puna conditii de nr. de persoane.

Carla, 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

mychydutza ,multumesc mult pt ajutor. cred ca nu mi-ar strica niste nr de tel de la ITM, just in case.
Revenind la problemele sarcinii, am si eu una cu mirosurile. Mi se pare ca am niste mirosuri infioratoare in frigider (desi saracu sot l-a spalat si dezghetat acum cateva zile, si tot ce am in el e bine ambalat si impachetat). Deja am ajuns la disperare. Nici sticla de apa nu pot sa o iau in frigider ca mi se intoarce stomacul pe dos. Deja sotul m-a decretat nebuna, pt ca el NU simte absolut nici un miros, si il cred, pt ca e genul cu nasul si mirosul f fine. Mi se taie orice pofta de mancare cand deschid si simt mirosul. Am incercat si cu cafea pusa pe o farfuriutza, si mi se luase si de la cafea...mi se parea ca s-au amestecat mirosurile.

Deci sunt eu nebuna?? Voi aveti simptome din astea legate de mirosuri?

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Si io am la fel ,e criminala faza cu frigiderul ,deci ma termina cand il deschid desii e curat "bec" si aerisit.
Imi vine sa imi strang nasul cu un cleste de rufe

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna ziua fetelor!

Bine ai venit lulu si o sarcina usoara!

Brazuca nu cred ca te pot da afara, eu merge pe aceeasi premisa, prea multe hartoage ca sa restructureze un post si pana atunci o sa ai hartia inregistrata la resurse umane. Multa bafta!

Eu m-am intors de la smuls, mama ce mai smulgeri am avut, ma doare tot corpul, dupa ce mananc o sa iau un nospa preventiv. M-am si tuns un pic si am apucat sa pun si o friptura la cuptor, sper sa apuc sa mananc inainte de a pleca la stomatolog.

Eu am spus la un moment dat sa va feriti de bai dar in principiu nu cred ca de la asta ti-a fost rau Carla, cum stai cu constipatia? Eu raul asta de care vorbesti se produce in momentul in care sunt foarte constipata si chiar nu stiu de ce imi scade si tensiunea concomitent.

Azi noapte am baut niste suc prigat si am stat pe toaleta pana dimineata, iar am curatat toate matele, ma gandesc oare diareea afecteaza cumva bb?

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

lulu77 bine ai venit! sarcina usoara si bebe la termen sanatos si mumos!
brazuca daca ai contract de munca pe perioada nedeterminata nu au cum sa te dea afara. Este extrem de greu sa scapi de un angajat conform legislatiei muncii. singura modalitate si cea mai convenabila e sa-i faci zile negre pana isi da saracul demisia de buna voie.
crede-ma ca nu are cum sa te dea afara. sunt multe faze prin care trebuie sa treaca pana a te da afara. Noul Cod al Muncii e facut in interesul anagatului. Insa, iti pot face atmosfera "de chiuretaj fara anestezie" pana cand pleci tu de buna voie. Tu acum esti gravi si nu ai nevoie de asa ceva.
Foarte neplacuta situatia si despre cei care o intretin nu am cuvinte sa-i cataloghez.
Esi traducatoare? ce limba stapanesti?

lachi 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss76 spune:

"La multi ani" burtici si aspirante,

Eu sunt o mamica de iulie si vreau sa va impartasesc bucuria mea. Sarcina mea este de 13 saptamani (asa arata ecograful), dar dupa calculatorul de pe site si dupa calculele mele sunt in 11 sapt si 5 zile.
Aseara mi-am vazut bebeul la ecograf. Este prima mea sarcina si,nu pot sa va explic in cuvinte bucuria pe care am simtit-o impreuna cu sotul meu cand l-am vazut cum se misca de colo in colo,cum isi baga mugurasii de manute in gurita, cum dadea din picioruse, cum ii batea inimioara. Nu credeam ca voi simti vreodata asa un amalgam de sentimente,nici nu stiam care din sentimente e mai profund. Stiu ca fiecare dintre voi ati simtit asta, dar vreau sa impartasesc cu voi acest miracol. Nu imi vine sa cred ca voi da o viata.

P.S.
Nu stiu cum sa ma inscriu in lista mamicilor de iulie, am vazut ca ati facut un tabel.
Eu am avut U.M. 07.10.2006,D.P.N 14.07.2007
Spitalul Odobescu - Timisoara, Dr. Moscu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana85236 spune:

Buna! Sunt o viitoare mamica de 10 saptamani si v-as ruga sa-mi spuneti cat vor dura greturile caci nu mai pot de rau. Voi cum le veniti de hac? Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

adriana85236, criss76 bine a-ti venit si sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi si frumosi.

Diana, 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Deni, , ai mare dreptate cu constipatia, atunci chiar eram constipata tare rau. Acum mi-am revenit si sunt OK, mi-ai luat o piatra de pe inima! Ma bucur ca ai scapat de manevra si sper sa nu-ti fie atat de rau cat te astepti.

Bun venit noilor mamici. Despre greturi, stiu ca suna cinic, dar tot ce poti face e sa astepti sa-ti treaca. Am intrebat la farmacie daca nu se poate lua ceva si au spus clar ca nu, fiindca se formeaza sistemul neurologic al copilului si nu e voie macar pana la 5-6 luni. Mai sunt doctori care permit o jumatate de metoclopramid, dar tu hotarasti. Cel mai bine pentru BB e sa incerci sa le suporti, si crede-ma, am trecut prin asta si inca nu s-au terminat.

Carla, 14+

Mergi la inceput