sotii casatorite cu armata sunt pe forum?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

quote:
Originally posted by lady_n07

fetelor, nu faceti prostia sa va casatoriti cu barbati care lucreaza in cadrul armatei. toti sant prosti, betivi si curvari. al a fost ofiter, acum a iesti la pensie. feriti-va de asemenea exemplare. am ... ani de casnicie, multi, si stiu ce spun. dar daca santeti deja casatorite cu asemenea exemplare de barbati, ignoratii cat puteti de mult, tratatii cu mult sictir. pentru ei toate lumea este proasta, ei sant cei mai destepti. daca nu va iubeste nimeni, iubiti-va voi insiva. succes., etc.

lady_n07

Vaiii,ce draguta esti,ce aprecieri de bun simt si relevante asupra unei intregi categorii sociale!
Daca tu ai avut nesansa sa fii maritata cu un betiv,alcoolist,prost bafta ta!Acum ai impresia ca toti sunt la fel???
Apropo,tu ce meserie ai???Asa de schepsis!Ca sa stiu in ce categorie te incadrez!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lady_n07 spune:

scuze daca am suparat pe cineva. nu cred ca am folosit un limbaj urat. eu nu vb decat in numele meu si ce am vazut in cei 25 de ani casnicie. pe sotul meu l-a stricat anturajul dupa 3 ani de casnicie.nu am o parere proasta despre toti cei care lucreaza in armata. in casa noastra au intrat multi ofiteri si 99 % erau divortati sau se purtau urat cu sotiile lor. i-am dat afara din casa si le-am zis ca le rup picioarele daca mai vin. despre sotiile de ofiteri am o parere foarte buna, sant femei serioase, care isi vad de familie. eu am fost la un pas de divort de multe ori, dar nu am facut-o din cauza copiilor. marea mea greseala. este adevarat ca de 4 ani am un sot nemaipomenit acum. dar deja tineretea mi-am pierdut-o. inca odata imi cer scuze daca am suparat pe cineva.

Mergi la inceput

baiatul meu cel mare a plecat in legiunea franceza de 2 saptamani. conversez foarte rar cu el. vizita medicala si probele psihologice le-a luat. mai are cam 5 probe sportive de dat, restul le-am luat. stie cineva cum este in legiunea franceza ? nu ce scrie pe google. cum este pana vei fi acceptat si dupa aceea ? va rog.

Mergi la inceput

si fiul meu cel mare este plecat de doua saptamani in legiunea franceza. conversez foarte rar cu el. mi-a scris ca a luat vizita medicala, testele psihologice, si trei sferturi din probele sportive. as dori sa stiu mai multe, nu de pe google, de la cineva care a fost acolo. va rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Cine a fost in legiune n-o sa-ti spuna pe un forum public cum a fost acolo!
Cand vii si scrii la un subiect despre cele casatorite cu ofiteri ca toti sunt"prosti,betivi si curvari"nu te astepta sa fii primita cu bratele deschise!Stii proberbul ala"tonul face muzica"

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput