sotii casatorite cu armata sunt pe forum?
Raspunsuri - Pagina 2

luna73 spune:
Multumesc de urare. Sper sa fie bine pina la sfirsit.
Intr-adevar nu vor fi prea multi bani, dar cum ramine cu cariera? Cred ca fiecare din sotii nostri e pasionat de ce face. Nu e misiunea o finalitate, o aplicare a ceea ce au invatat sa faca? Eu asta simt ca il determina sa mearga. Contraziceti-ma va rog, daca e altfel.
Eram curioasa sa vad cum gindesc si alti ofiteri.

martha78 spune:
Si eu intru in aceeasi categorie si cateodata e asa de greu mai ales cand pleaca si nu mai vine vreo 48 de ore
si asta se intampla cam de 2 ori/saptamana, iar daca mai cade sambata sau duminica...tare nasoool e
ma fac din ce in ce mai mare

crissandrada spune:
Da, si eu stiu cum e. Sotul meu lucreaza la POMPIERI pe descarcerare. Deci e la interventie. Programul e 24 ore la servici , 48 ore acasa. Dar in astea 48 de ore mai are bilant, tregeri, pregatire fizica, etc. deci tot nu e liber.
Sarbatorile nu le putem planifica. Iesirile din oras/tara sunt atent urmarite si trebuie sa faca raport daca vrea sa plece undeva. De revelion a fost la servici.
Si da, mi s-a intaplat sa fim la usa, gata pregatiti sa mergem intr-o discoteca cu niste prieteni si sa fie chemat la servici (asigura de acasa). Mi-a zis sa merg inainte ca sigur nu va sta mult, dar socotelile lui nu prea s-au potrivit. L-am asteptat toata noaptea si a venit pe la 2 si ceva dar atunci am plecat acasa.
Crisssi Andrada
(12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson

crissandrada spune:
Ei, unde ati disparut? Nu mai sunteti casatorite cu armata? Ati renuntat asa usor, fara lupta ?
Crisssi Andrada
(12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson

crissandrada spune:
Pai cred ca da. Autoarea subiectului nu face precizari , asa ca esti bine venita sa ne povestesti experientele tale cu un sot in armata franceza (adica vrei sa spui ca e in legiunea straina?).
Crisssi Andrada
(12.09.2002)

valentinag spune:
Se pune delphin,se pune!Chiar sunt curioasa la ce arma este sotul si cum are programul?In privinta salariilor,la ei sunt medii,mari?
Luna,asa o fi,o finalitate a ceea ce au fost invatati,dar eu consider ca riscul este prea mare!Fiecare face cum vrea desigur!
Al meu consort e insurat cu jandarmeria
"La vita e bella"
poze
marea inghetata

luna73 spune:
Buna, fetelor.
Sper ca sunteti bine cu totii. Si voi si sotii vostri militari.
Copii aveti? Cum va descurcati cu ei (gradi, scoala) cind sotul e plecat? La mine e in regula, cu exceptia momentelor cind fetele sunt bolnave si trebuie sa lipsesc de la serviciu ca sa stau acasa. Sau chem bunica. Alta varianta nu am deocamdata.
In legatura cu plecarea in misiune, consider ca orice e riscant in lumea asta. Daca ar fi sa se intimple ceva rau, se poate intimpla si aici, pe strada, acasa, serviciu. Doamne-fereste! Eu una nu pot sta cu frica in sin pentru ca m-ar termina psihic. Mai bine zic ca va fi bine, trebuie sa fie bine.
Va doresc si voua tot binele.

lady_n07 spune:
fetelor, nu faceti prostia sa va casatoriti cu barbati care lucreaza in cadrul armatei. toti sant prosti, betivi si curvari. al a fost ofiter, acum a iesti la pensie. feriti-va de asemenea exemplare. am ... ani de casnicie, multi, si stiu ce spun. dar daca santeti deja casatorite cu asemenea exemplare de barbati, ignoratii cat puteti de mult, tratatii cu mult sictir. pentru ei toate lumea este proasta, ei sant cei mai destepti. daca nu va iubeste nimeni, iubiti-va voi insiva. succes.
, etc.

loriangi spune:
quote:
Originally posted by lady_n07
fetelor, nu faceti prostia sa va casatoriti cu barbati care lucreaza in cadrul armatei. toti sant prosti, betivi si curvari. al a fost ofiter, acum a iesti la pensie. feriti-va de asemenea exemplare. am ... ani de casnicie, multi,si stiu ce spun. dar daca santeti deja casatorite cu asemenea exemplare de barbati, ignoratii cat puteti de mult, tratatii cu mult sictir. pentru ei toate lumea este proasta, ei sant cei mai destepti. daca nu va iubeste nimeni, iubiti-va voi insiva. succes.
, etc.
lady_n07
vorbesti in numele tau sau despre militari in general?Eu cred ca ar trebui sa-ti revizuiesti vocabularul si apoi sa faci astfel de afirmatii.Ar insemna ca toata armata romana si nu numai este plin ade betivi ,curvari si prosti ,cat despre sictir,aceea nu mai este casnicie si nu inteleg de ce ai stat atatia ani cu acel om

eu sunt casatorita cu un militar activ si la fel ca si celelalte fete stiu ce inseamna cariera militara ,cu multe alarme si misiuni ,chiar externe ,cu venit acasa dupa 6 ,7 luni de zile dar asta nu inseamna ca trebuie sa hulim acesti oameni.Cand ne-am casatorit toate am stiut ce inseamna viata alaturi de un militar activ si ne-am asumat acest risc,de a fi mai tot timpul singure dar asta este viata si fiecare si-o alege asa cum doreste.Credeti doamnelor ca altfel de slujbe nu va ocupa tot asa mult timp departe de casa?
eu am vazut alte specimene de neveste de militari care tratandu-i cu sictir pe soti au beneficiat destul de mult dupa munca lor si dupa misiuni au plecat dupa altii dar cu banii sotilor.

Oare nevestele de marinari ce or mai avea de spus?