sotii casatorite cu armata sunt pe forum?

sotii casatorite cu armata sunt pe forum? | Autor: mariana_flo

Link direct la acest mesaj

Dragelor, eu sunt casatorita cu un militar activ. Cand mi-e lumea mai draga el are garda. Sau misiune. Sau interventie. Voi cum va descurcati ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

He he! la noi e mai usor; e de garda 24 de ore doar o data pe luna . Dar e rau si atunci

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Al meu e numai in ture, 24 cu 48 sau 72. Si sincer prefer programul de acum, cand macar se respecta cat de cat si ma bazez pe liberele lui, pe vremuri stiam doar cand pleaca, nu si cand vine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricar spune:

Tatal meu lucreaza in domeniu si stiu despre ce vorbesti. Mama s-a descurcat cu brio, dar mie imi era tare greu sa-l vad asa rar.
Timp de 7 ani am avut un prieten care avea acelasi serviciu si in final ne-am despartit tocmai datorita faptului ca nu ma puteam obisnui sa-mi petrec noptile singura. Nu-mi puteam face vreun plan de sarbatori, pt ca el era tot timpul de garda sau la vreo interventie, nu puteam parasi localitatea cand vroiam, pt ca trebuia sa raporteze orice miscare. Pur si simplu ma saturasem!

mariavlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Mai dar ce muncesc atita barbatii vostri? Fac garda sau ce? Sau ce statut au ei in armata?

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

si eu am in dotare un sot militarizat.de serviciu face acum cam la o luna si atunci pana la ora 22,dacae la conti face 24h.dar la noi alta e buba toata ziua buna ziua pleca prin balta ba la Sulina,ba la chilia,sfistofca,Isaccea,pardina,jurilovca si tot asa.ca de e mare constructor si trebuie sa vada toate cladirile.iar cand pleaca in delta sta macar o noapte ca nu are cu se se intoarce in aceeasi zi.cel mai mult a fost plecat 2 sapt.in timpul sapt vine pe la 7-8 seara si mai merge si in wk de regula.
da sa mergeti la o petrecere si sa se dea alarma ati patit?eu da.din vreo 10 barbati a ramas doar unul cu toate ia o pauzarile ca restul erau militari.si au plecat tot pe rand cand au fost sunati.super naspa si stai si asteaptai sa vina pana la 3 dimi.si sau intors flamanzi si pusi pe chef,iar noi nervoase,plictiste si somnoroase.

Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Si eu , si eu ! Si al meu sot lucreaza in armata si sincer ( dupa 3 ani ) inca nu m-am obisniut cu programul lui ( de obicei 12 cu 24 , 12 cu 48 ) .Ca si la voi , cel mai rau e cand lucreaza de noapte ! Va pup ( ca trebuie sa fug la serviciu ) !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

e ciudat ce spuneti voi... e adevarat ca in prezent sotul meu nu face nici un fel de garda, dar chiar si atunci cand facea....tot nu lipsea atat de des...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

nu mai scrie nimeni aici?

Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luna73 spune:

Buna, fetelor.
Ma alatur si eu voua. Sotul meu pleaca in misiune in Kosovo pentru urmatoarele 6 luni. Voi cum v-ati descurcat in situatii similare? Am doua fete, una in clasa a IIa, cea mica la gradi. Eu lucrez, deci voi fi extrem de prinsa cu toate treburile. Sper sa ma descurc.
Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Uau luna,ce nasol...Si al meu sot se gandea intr-un timp sa se duca dar dupa ce la luat toata lumea la suturi s-a razgandit,noi am considerat ca nu se merita riscul pentru banii care ii lua.Ii doresc sa se intoarca cu bine din misiune!
In ceea ce priveste programul,mie cateodata imi vine sa imi iau campii,cand vine la 9 cand vine la 5,dar astea sunt rare,plus de asta mai lucreaza si sambata sau duminica cateodata,din ce in ce mai des in ultimul timp,dar asta e!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput