Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (137)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Special pentru -istele sectei !!!

Dieta care v-am promis-o:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=91501

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1 www.dropshots.com/LunaNoua2" target="_blank">dropshots2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Deea Ce frumos ai aranjat! Mi-a placut portocala cu fructe. Super! Daria a fost intr-adevar o printesa, rochia a fost superba, torturile bestiale. Pacat ca sunt numai atatea poze. Mai vreau!!!!!!!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Nicolas
petrecere ana
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Neatza
Am dormit si eu in sfarsit o noapte intreaga, Dani s-a trezit la 8.15 .
Deea superbe pozele, superbe si cele doua protagoniste ale pozelor, Daria si Anastasia.
Ce nu am inteles eu a cui era ziua de nastere? A Anastasiei sau a Dariei? Ca torturi numai pt Anastasia vad in poze. Sau le-ati serbat impreuna? Nu vad tortul Dariei in poze Sunt superbe torturile, se vede ca esti maestra in arta decorarii
Cat despre regim.... cam greu de tinut sincer. bafta celor care se apuca, la mine inca nu e momentul cu toate ca kg se cam revarsa dar inca nu
Sotul meu acum a plecat sa scoata slanina de la fum si deseara vreau sa mananc cartofi copti, cu unt, slanina si moare(zeama de varza). Stiu ca sunt o gramada de calorii si o gramada de grasime dar o data pe an mananc asha ceva, maxim de doua orideobicei cand aduce slanina de la fum.
Denisa lasa nervii ca nu iti fac bine..incearca sa fii mai intelegatoare in perioada asta ca altfel vei avea un copil mai "crizat". Eu am observat ca la Sandra am fost f calma si a fost si e f cuminte in comparatie cu Dani care in timpul sarcinii eram toata o agitatie si un pachet de nervi. Daca se leaga nu stiu, dar am mai vorbit cu mamici si se cam adevereste faza asta si la ele care au fost mai agitate au copii mai rai putin ca celelalte care au fost calme. Asa ca...stai linistita si lasa nervii deoparte ca nu fac bine nici la bebe nici tie ...si
Anasebe, neatza

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Bia, vezi ca ai confundat albumele. In albumul de ianuarie sunt poze de la ziua Anastasiei, iar in albumul "prima aniversare" sunt de la ziua Dariei. Mai, sa o fi vazut pe Daria ce frumoasa era cu rochita cea noua, o adevarata printesa...si cumiiiiiiiiiiiinteeeeeeeee de iti vine sa o mananci. A fost ea un pic suparici ca nu mai era casa ei cu atata lume si mese, dar cand a pus-o Silviu in leagan a inceput sa povesteasca de iti venea sa o mananci. Nu mai zic de momentul in care s-a eliberat un pic si mami si s-a putut juca cu ea...ce mai, e o dulceata.
Cat despre Anastasia, pot sa ii zic demolatoarea sau distrugatoarea...numai prostioare vrea sa faca si cand saunt impreuna fetele trebuie sa le pazim ca Anastasia se infige in coditele Dariei si vrea sa o iubeasca, asa cum stie ea, nicidecum cu delicatetze.
Cat despre flacau, maaaare gagicara are mama, se da la toti baietii si nu numai la cei mici...sa o vedeti cum se alinta la barabati si ii pupa si se lasa pe pieptul lor, ii ia de gat..o shmechera, ce mai.

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank"> 3 si primul Craciun
www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank"> Am un anisoooor!

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Da mai..le-am confundat....m-am uitat la primele albume si am vazut ianuarie si am vazut-o pe Daria
Acum ma uit la ele
Ce faza...ce ametita sunt

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006

Mergi la inceput

Rali Vai ce tare e Anastasia!

poze petrecere Nicolas
petrecere ana

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Ce-o fi facand Moni la noul loc de munca. De abia astept sa intre diseara sa ne spuna.

poze petrecere Nicolas
petrecere ana

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Na, ca m-am infipt sa raspund si nici nu am salutat!
Deci, buna dimineata mamici, bebici si burtici!
Si acum sa va spun ceva care pe noi ne-a ajutat foarte foarte mult: Am inceput sa ii dau Anastasiei remedii homeopate pentru dintisori si nu mai e asa agitata, nu mai plange ducand mana la gurita si rezista foarte bine. Mie imi recomandase homeopata la care am fost eu mai demult un remediu, dar am gasit mai multe aici: http://www.homeopathicmd.ca/ROArticles/TratamentulDentar.html

www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1
,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank"> 3 si primul Craciun

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Da..sunt superbele pozele, iar rochitza Dariei e o minunatie. Masa..la fel decorata si totul pus la punct.
Sincer va invidiez pe cele care aveti fetitze Numai deaia nu mi-am dorit baiat ca nu il pot imbraca frumos, la baieti o pereche de pantaloni si eventual o camasa ca mai mult nu se poate..offff. Asa frumoasa era si Sandra la 1 in rochitza si avea motz in ca cap ca si Daria.
Deea, daca ai dat aperitiv ce a urmat dupa? Eu nush cum sa fac cu masa, am o idee de ziua lui Dani dar inca nu o scriu, trebuie sa ma documentez mai intai
Ralu, Anastiasia e o dulce Spune-ne ce ii dai exact dintre medicamentele alea. Eu am observat ca la Dani ii iasa foarte greu dintii, dupa ce incep sa se vada dureaza cel putin o sapt pana strapunge gingia. Si acum ii e umflata dinainte de revelion si se vad amandoi dintii dar inca nimic.

Albumul nostru

Mergi la inceput

Hai ca iti zic eu meniul, ca cine stie cand mai intra Deea..ar face bine sa se odihneasca si ea!
Poate stiti ca ei sunt vegetarieni, astfel incat tot meniul a fost lactovegetarian, dar super super bun. Pe langa aperitiv au avut peste cu morcovi, fasole verde si cartofi si sarmalute de post dupa care Ovi suspina si aseara. Totul a aratat impecabil, nu mai zic de cat de bun a fost!

www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1
,

Poze cu familionul

Mergi la inceput