Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (137)
Raspunsuri - Pagina 8
Biancas spune:
Am reusit sa vad si eu pozele Emmei printr-un artificiu ca de la adresa data de ea nu au mers. Frmoasa petrecere, frumos tortul si Emma e super dragutza in rochitza aia de printesa 
Moni, bafta la noul loc de munca 
Si v-ati distrat azi
Bravo...
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
silvi_2005 spune:
Am vazut si eu filmuletele cu Emma, tare dulce e.Pozele nu se vad.Denisa tu cum mai esti?
Bianca tare dragute si pozele voastra, arati tare bine si happy, imi place.Tortul a aratat f bine.Dani e ca un baietel mare, tare simpatic e a crescut f mult.
Daniela parerea mea ca poti incepe sa ii dai mai multe lucruri sa manance ca e marisoara deja.Alain papa la pranz cate ceva din ce mancam si noi, azi i-am dat ciorbita de vacuta cu legume si smantanica, un pic de branza topita inainte i iaurtel in completare, pana la urma s-a facut o masa
. cred ca abia astepti sa iti vina sotul acasa, sa te mai odihnesti si tu...
Cristina si Alain doarme pana pe la 9 9,30 asa ca el prima masa o serveste la ora 10-10,30.
Moni noapte buna.
Alain asa s-a purcelit, abia acum a adormit in brate
nu stiu ce sa fac cu el ca plange daca il las in pat si pana la urma ecdez eu sau mama....Sunt tare obo acum ca azi a fost un agitat si la baita facea ture...![]()
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
Biancas spune:
Silvi, Moni multumim ca v-ati uitat la poze 
Denisa scuza-ma ca iti spun dar ori erai obosita, ori din cauza sarcinii mi s-a parut ca esti cam palida...nu iei nici o vitamina nimic?? Si cu bebe in burtica si cu Emma nu cred ca e ushor. Nici la Daniela nu ii e ushor. Luati fetelor vitamine ca rau nu va fac. Daca va ingrasati slabiti dupa, mai importanta e sanatatea voastra. 
Denisa sper sa nu te superi
si sa
in mine
Bianca

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
maraki spune:
Bianca da.mi si mie adresa sa vad pozele cu Emma, mai devreme nu mergea ![]()
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
Biancas spune:
Poze Emma 1 an
http://new.photos.yahoo.com/sdenisam
Dai back la adresa data de ea si o sa iti arate toate albumele ei dar pozele de la ziua ei nu sunt. Si apesi pe Alldenisa Photos si asha le gasesti
.
Bianca

Albumul nostru
Craciun 2006
Biancas spune:
Zici ca e Craciun iarasi pe aici de nu intra lumea 
Sarbaoriti cumva Craciunul dupa vechiul obicei?
A aratat azi la tv ca sarbatoreau moldovenii de peste Prut![]()
Noapte buna tuturor, merg si eu la nani

Bianca

Albumul nostru
Craciun 2006
Denisam spune:
Fetelor- multumim de urari- si noi tare mindri ne-amsimtzit de ea in rochitza aia, nu mai zic ca totzi credeau ca am dat o avere pe ea si ma intrebau de la ce casa de moda am luat-o si a fost cu pantofi cu tot 60 cad, a avut si panataloni pe sub si jupoane si bascutza.
Bianca- eram palida ca mi-au stricat socrii ziua,mai ales socru si am rabufnit la dragos cu juma de ora inainte sa vina musafirii- viatmine nu iau inca,am termiant acidul folic si prgesteronula zi, deocamdata is cu o tuse si ragusita rau, sper sa scao cu un sirop de tuse si pastiel cu miere si lamaie, care se sug pt gat.
Am vazut si eu poze cu Ioana cea dulce cu coditze si tort fain, cu Dani si cu Diana, mai incerc sa vad ceva pina vine emma de afara cu tati.Pupicei dulci!
Denisa
Denisa
13w si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Denisam spune:
Moni-bafta maine multa si sa fie relaxata ca va fi bine, simt eu asta!Pupicei si sper sa ne gasim maine!
Denisa
Denisa
13w si
'de
Emma Andreea

Denisam spune:
Am uitat sa va zic ca 2 zile suntem in formatzie de 3, cum e normal si ce liniste si bine este, socrii si cumnatzii sunt la montreal si sper inca 2 zile sa fim la fel daca merg la cottage, sa vedem.
Denisa
Denisa
13w si
'de
Emma Andreea

LunaNoua spune:
Salutareeeeee !!!!!!!!
La multi ani puiuti sarbatoriti intre timp .. si in acelasi timp cu noi
Multa fericire in viata si voua si parintilor si celor dragi voua !!!
Iaca e 4 dimineata si eu acum am terminat treaba !!!!
Mai am un pic de pus oale la loc .. si cam gata... Deci, in total am muncit incontinuu 4-5 zile .. pentru frumosul eveniment ... A iesit fain, dar zau ca nu stiu daca se merita
. Solutie de bani nu am avut ca sa mergem la restaurant, prin urmare...gateala si casa intoarsa timp de o saptamana !!!! Eh .. asta e .. ca doara o data are mama fata de 1 an ![]()
Ca sa va zic un pic, am avut 23 de persoane adulte si 3+1 copii mici intr-un apartament cu 2 camere !!! Am scos din camere paturile, calculatorul, tot ce era de prisos, si am pus mese si scaune inprumutate de prin vecini, cu farfurii la fel, tacamuri tocmai primisem un set, noroc ca aveam .. si .. noah .. tot asa ...
Daria a primit de la buni o rochita superba !!!!!!! Mai superba decat mi-am putut imagina vreo rochita de bebita. A fost printesa serii, si anului si ... tot! Avand in vedere harmalaia si faptul ca noi nu am putut sta deloc cu ea (pentru ca aveam de servit si facut mancare si etc .. ) s-a comportat exemplar. A stat pana la 12 jumatate seara, cu joaca si voie buna. A simtit si ea ca e sarbatoare.
Ralu a fost si ea prezenta, cu frumoasa Anastasia, care a sarit pe cavalerul Dariei (un baietel de 3 ani), care nu mai stia cum sa scape de doua "nebune", ca si Daria face la fel cand il vede
Papa a iesit buna, masa frumos ornata, torturile i-au extaziat pe meseni, deci pot sa zic ca misiunea mea a fost indeplinita ![]()
Dupa chef, la 12 noaptea, noi demontam mesele si montam paturile, ca sa putem si noi dormi pe moale si nu pe mocheta ![]()
Astea fiind povestite, eu va invit pe webshots, sa vedeti ceva pozici, din pacate nici multe, nici prea bine facute, ca .. deh ...fotograful amator era la cratita ...
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1 www.dropshots.com/LunaNoua2" target="_blank">dropshots2