Incalzirea globala

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Sa-mi fie cu iertare.....citi vor face asta? Citi se uita pe internet sau citi iau in serios aceste avertismente?

Trebuia sa se opreasca curentul,aia era cea maibuna solutie.
Plus ca alinierea la ora iarasi este o problema.19:55 ora cui?

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

ora locala...pentru fiecare cand e la el ora 19.55

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuppy spune:

Nu zic ca nu e o initiativa buna, doar ca ma intreb: care ar fi rezultatul? Sensibilizeaza pe cineva? Tine minte omul de rand(care are mii si mii de probleme acasa) acea ora? Eu imi propusesem de o saptamana sa ma uit la o anumita emisiune(saptamanala) si nu am reusit 2 saptamani la rand sa o prind, din diverse motive...Dar poate incep sa dau eu semne de senilitate

Mergi la inceput

Pai asta ziceam si eu......

oricum asta nu rezolva prea multe.Si nici noi nu putem rezolva.Se vede doar ca de aici am intimpinat oarecare indiferenta fata de subiectul in sine,dar daca am fi vrut sa facem mai mult?

P.S.:Ora locala a fiecaruia,dar nu toti au aceeasi ora,nu?

BRENDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Uitati si varianta in engleza:
A call for the earth in France ,let's try it worldwide!
On February 1, 2007, in all France: Take part in the greatest mobilization of citizens against the Climate Change! Alliance for the Planet (national group of environmental associations) give a simple call to all the citizens, 5 minutes of respite for planet: Everybody turn off its stand-by devices and lights on February 1, 2007 between 19h55 and 20h00. It is not meant to save 5 minutes of energy only on that day, but to draw the attention of the citizens, media and decision makers on the waste of energy and the urgency to take action! 5 minutes of respite for ourplanet: it does not require a long time, it does not cost anything, and most important it will show to the candidates of the elections that the climate change is a subject which must weigh in the political debate. Why on February 1? On that day in Paris, the new Report from climate change experts from the United Nations will come out. This event will take place in France: one should not miss this occasion to point out the light on the urgency of the world climate situation. If we all take of it, this action will have a real mediatic and political impact,Less than three months before the presidential election! Translante in your own language ,forward this call to the maximum of persons around you and in all your networks! Put it on your Internet site and in your news letters.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by brendamitran
Pai asta ziceam si eu......

oricum asta nu rezolva prea multe.Si nici noi nu putem rezolva.Se vede doar ca de aici am intimpinat oarecare indiferenta fata de subiectul in sine,dar daca am fi vrut sa facem mai mult?

Din pacate, la Davos, cei mai puternici oameni de pe glob (ma refer la cei care conduc economia) au luat cam la mishto incalzirea globala.
Slabe sperante sa se miste ceva cata vreme aia au in cap o singura fraza - crestere economica - iar liderii politici joaca precum vor ei. Mai mult decat atat, China le-a zis occidentalilor ciocu mic ...
Oare cate Katrine si cati Kyrili trebuie sa se abata peste omenire ca sa inteleaga odata si odata care-i buba?

Deci, ramane cum s-a stabilit, joi ora 19.55

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

multumim de traducere!
sa inteleg ca 19.55 este ora frantei?

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocufan spune:

nu,la 19.55 in tara in care esti.

Mergi la inceput

Io o sa trimit mesajul pe la toti din agenda mea......

Pai China tipa,normal,e o putere,care daca ar fi sa renunte la tot ce inseamna poluare,cred ca ar saraci considerabil.
Cit despre "cresterea economica"......probabil asta e cel mai important baraj de care nu se va putea trece.....

BRENDA

Mergi la inceput

In data de 1 februarie, intre 19:55 si 20:00 ora locala se sting toate luminile pentru a sensibiliza puterile lumii si a lua masuri impotriva incalzirii planetei.

BRENDA

Mergi la inceput