Cum se poate vorbi mai ieftin cu Austria? Cu ce tip/model /firma de cartela? -Mobil si fix. Merci!
Ruxandra si bebe Tudor -1 luna
Eu as incerca cartelele care permit apeluri prin tehnologia VoIP (voice over ip). Mai multe detalii sigur iti pot da cei care folosesc cartelele astea, despre preturi si ce tipuri de cartele. Si... cel mai la obiect iti pot spune cei care sunt in Austria . Desigur, poate ofera si alte metode.
Eu intr-un timp am folosit cartele de la pcnet, iar mai convenabile mi se pareau RingPlus. Vorbeam cu 12 euro centi pe minut, in Canada. Acum au aparut mult mai multe firme care ofera asa ceva... si nu mai sunt la curent cu ele.
O precizare destul de importanta despre cartelele astea ar fi urmatoarea: cu ele, apelezi un numar care poate fi din romtelecom, apoi bagi un cod, si apoi formezi numarul dorit (cel din Austria) si vorbesti. Apelul catre numarul respectiv "de acces" e gratuit daca suni de pe fix sau de la telefoane publice... oricum, nu intotdeauna! Deci daca suni de pe mobilul tau cel mai probabil e sa fie taxat apelul catre numarul de acces. Chestia asta se regaseste in instructiunile de pe cartela... sub forma "La apelarea de pe telefon mobil, clientul va suporta costul apelului mobil-fix", de exemplu.
Uite un exemplu de astfel de cartela: http://www.kardinal.ro/k_kardinal.html . Nu e poate cea mai avantajoasa din toate, dar daca citesti pe acolo o sa vezi macar cum functioneaza sistemul cu cartelele astea...
Site-ul pcnet nu mi se deschide acum... Oricum exista destule modele.. ramane sa ii asteptam cu recomandari specifice pe cei care folosesc metoda asta.
EDIT: Despre cartelele ring+ poti citi aici.
Mai poti incerca si cu cartelele ASTRAL CARD www.astral.ro{www.card.ro]AICI gasesti informatile dorite.