35-NEGAM inceputul declinului(3)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Ana, mi-a palcut Moby Dick...dar mai ai pana acolo, zau!
Olga, multa sanatate!!!
La mine nu s-ar pune problema salii, ca e vis-a-vis de mine, mama ar avea grija de copii, nu ma deranjeaza nici mirosul de la sala, nici ce-mi iese din tricou, insa mi-e lene!!!!

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Buna,

Ce sportive sunteti...
Copilul meu iarasi e bolnav, iarasi infectie in gat, la urechi, tuse, de nu poate sa doarma, antibiotic, zile luate din concediu.... imi vine sa ma impusc. Nu stiu de ce mai platesc day-care si de ce ma mai prefac ca merg la serviciu.

Va pup, o saptamana buna!!!

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Salutare, iar o saptamana in fata de munca, pe saptamana asta imi iau o zi libera clar, cred ca pe vineri asa, asta ca sa-mi pastrez optimismul

Lemoni, si io tot asa ca mataluta, cantaream putinel si ma simteam bine-n pielicica mea, acum fac eforturi pantagruelice si gargantuelice sa dau jos ....deh vina-mi apartine in totalitate, asa ca io neg in totalitate declinul ala

Corina, de ce nu duci tu copilasul la doctor sa-i spui exact cum sta situatia si cere-i sa-i faca un booster, e un complex de vitamine care intareste organismul. Vaccinul antigripal i l-ai facut? Eu il fac fiemii in fiecare an tocmai din cauza asta...tin pumnii la mititel sa scape de raceli.

Arinna, ai povestit tu frumos tare cum petrecusi tu acolo , cum merge engleza, eu toata viata mea numai limbi facui, daca ma pot exprima ashea

Mai trec io pe la voi

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

Corina, sanatate puiului. Imi dau si eu cu parerea mea de necunoscator, dar poate niste "leacuri" homeopate ceva de intarirea organismului au incercat? Poate ajuta.

Brenda, eu tocmai m-am intors de la sala. Mi se cuvine o . Iti dau si tie una? Da'ma dor si degetele cu care butonez la tastatura... Si ieri m-am culcat la 1:30, pardon, adica azi) si sint moarta de somn...

Hai ca va las acum. Pa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Bravooooooo.....imi place sa va vaz asa!
Eu o sa merg cred ca de simbata sau de luni,ca maine incep munca,miercuri am un examen,vineri are fatuca mea concurs.....
Dar incep.Am zis!

Arinnel,tot nu m-ai lamurit,e insurat bre,pretenu' ala al vostru?

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Da si mie imi place ca avem numai sportive pe aici, si eu alerg de 2 ori pe saptamina. Imi place ca m-am probabt ieri cu hainele de vara si sunt largi, ceea ce nu se intimpla in nici-o iarna, se vede ca nu a fost mama in vizita sa ne indoape cu toate bunatatiile ei.
In sfarsit s-a cancelat scoala e frig afara de mori ala mic cica" Mi-a raspuns dumnezeu la rugaciune !..........e drept se ruga de mult sa stea acasa, al meu sotisor a fost tare ocupat saaptamina trecuta si nu prea l-am vazut la fetisoara asa ca le prinde bine azi e liber si el si mai are timp cu baietii, acum fac un om de zapada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Iaca m-am intors si eu de la scoala dupa ce m-am enervat cu vreo 2 parinti mai ...ma gandesc plina de optimism ca mai am vreo 4 saptamani pana la vacanta de primavara, cand speram sa dam o fuga pana la Las Vegas .

Lemoni, poti sa te rogi sa se anuleze scoala si la mine, please? Ca eu de cand imi doresc ...

Brenda, tinem pumnii la copil...ce concurs are ?

Mai, e cam liniste pe aici... sinteti okay toate sau a dat winter blues peste voi? Pupici ,

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Sanatate copilasilor bolnavi!

Spor la sala fetelor ambitioase! Eu stagnez deocamdata, am dat-o pe tenis de masa.
Copila e in vacanta, singura acasa, ea stie ce face... cred ca mai mult net decat teme.

Va pup in ordine alfabetica si mai vin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

si al meu cupil e acasa cu buni, noroc ca intra pe messenger si mai vorbim. Cu Lili am noroc, ea e convinsa ca "vacanta" e o mancare foarte buna si delicioasa, saracutza habar n-are ce inseamna, iar eu nu ma grabesc sa i-o explic

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Brendutzy, nu-i insurat dar nici n-are de gand,e aventurier in toate sensurile.

Khristin, ce sa merga ca acasa nu prea ma tin de ea, doar la ore, ma mir si eu de unde stiu una alta...ma omor cu timpurile ca mi s-a pus o pata pe ele,mai ales pe present perfect si pp continuu ca nu-l identific binePartea rea e ca nu am cu cine sa discut- imi trebuie unul care sa-mi stie situatia dar oricum comunic cu tipa de engleza insa la nivel redus- si cate as avea de povestit, mai ales ca-i curioasa rau.Mai sunt si neregulatele alea,nu-mi vine deloc sa arunc ochii pe ele desi intra repede in cap .Ea sa mira de stilul meu de invatat si de cartile din tara, ca-s complicate si incerca sa ma invete altfel dar nu-si da seama ca daca nu completez cu explicatii din alte surse n-am cum sa inteleg.Oricum imi da exercitii, ma descurc dar stiu ca tot timpurile ma omoara.Si vb frazale sau cuvant+prepozitie-cu care nu-s obisnuita, unele n-au logica traduse si trebuie invatate asa cum sunt.Am facut si eu in scoala candva, nu-s tufa, da cine mai stie, iar de vorbit nici atat.

Azi am nervi, adica de ieri - iar nu merg la engleza ca m-au sunat de la cab de gineco, facusem analiza pt ovulatie- in prima zi a ciclului!? asa mi-a zis sa fac,ii spusesem ca urmeaza a doua zi sa vina -parca in tara se fac in alte zile - si cica vrea sa discute cu mine azi, ca a iesit rezultatulasa ca banuiesc ca nu e ok sau mai vrea ceva- aveam programare pe 8 martie si el m-a chemat dupa o saptamana- exact inainte si dupa ciclu ma vede.Nu stiu nici macar ce analiza a fost,nu mi-a dat prin cap sa notez ce mi-a dat de facut data trecuta.

Si ninge de rupe,perdea, mai rau ca zilele trecute.Sper sa vedem pe unde mergem.

Mergi la inceput