35-NEGAM inceputul declinului(3)
Raspunsuri - Pagina 27
Lemoni spune:
Am fost ocupata azi , a venit sora-mea pe la mine si tot am vorbit, bineinteles ca am fost si shopping doamne ce boala rea, sunt niste oferte de nu se poate si se pare ca nu prea pot sa ma opresc, saptamina trecuta am "bagat la greu" 10 pulovere pe putin, astazi vre-o 2 camasi,la "La Senza " fetele din canada ati vazut pijamale la 8.50 $ sunt superbe.
Oricum cam asa mi-am ocupat eu sambata.A si am vazut si doua filme.
va pupicesc si sa auzim de bine.
brendamitran spune:
Mey,cind vad cite chestiuni puteti voi sa va cumparati pe acolo,mai ca m-ar bate gindul sa vin,zau.....
Lemoni,ti-am trimis adresa de mail.
Io luni ma duc sa-mi fac abonamentul,nush daca si ramin de luni la sala,ca am ceva treaba si tre sa alerg de colo-colo,dar de miercuri musai ma duc.....
Hai,numai trei sintem pina acum? Io cu cine mai schimb o vorba pe acolo?
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
arinna spune:
Suntem la un
de vin rosu cu prietenul venit la hanul Ancutei- cabana Arinna&sotul
, e trei noaptea da e bine, afara e superb , a stat ninsoarea insa ma mir cuma ajuns pana la noi ca a fost o ninosare......maine ori pleaca la ski iar ori merem la saniutza prin zona, depinde de vreme...
Buna dimineata fetelor!![]()

brendamitran spune:
Arinnel,e insurat prietenul ala al vostru? ![]()
BRENDA
OlgaTarziu spune:
Salutare fetele.
Mai traim....
Tony ne-a tras o sperietura crunta. Am crezut ca ajungem la perfuzii cu el pe fondul dezhidratarii de la stomach flu. Am scapat, e bine. Mai are dioar putina diaree. Intre timp a trecut virusul si peste mine si sotul, dar noi suntem in perfecta stare de functionare.
arinna daca tot ai pensiune te stresam si noi o data.
Glumesc.
lemonuca ma spargi cu greutatea ta si ma intreb de ce vrei sa mai dai jos....
Daca vreti opinia mea, eu zic sa va cumparati mai bine DVD-uri. Cel putin la mine nu funtioneaza sala. -costa
-pierd timp pretios pe drum
-nu pot face cand ma taie capul si la ce ora vreau. Deci eu asa am dat jos 20 kg, cu DVD-uri pilates si am redus un pic painea, cartofii, dulciurile, pastele si orezul.
Mi-am cumparat si un steper, am si greutati si iaca am sala acasa la mine unde nu inspir mirosurile tuturor si nu ma gandesc cu jena ce-mi iese de sub tricou cand lucrez.
Olga
When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche
Lemoni spune:
Olgutza ma bucur sa te vad pe aici si ca sunteti bine.
In legatura cu greutatea mea , ce sa-ti zic, nu e greutatea mea ideala , daca ai sti tu se slaba am fost ai intelege durerea mea.Imi dau seama ca din ce scriu aici cine nu ma stie crede ca sunt vre-o obeza.......haaaaa si nu e adevarat,dar cred ca fiecare are o greutate pe care si-o doreste pt ca se simtea foarte bine asa.
brendamitran spune:
Lemoni....sa-ti fie rusine!
Am primit pozele cu voi....esti o dama super bine,de fapt sinteti o familie de supli,asa ca.....sa nu mai comentezi.
Cit despre copii....ce sa zic? m-au lasat masca,ai adevarati barbati linga tine.
Pot sa-l arvunesc pe cel mare?![]()
Ca fii-mea are 12 ani....
BRENDA
brendamitran spune:
Arvuna era ca sa fiu sigura ca nu-l ia altcineva.....
Haideti la cafea,si sa avem o saptamana super buna!
BRENDA
Ana68 spune:
'Neata,
Hop si eu la sorbit cafeluta de la Brenda...
Nu va mai plangeti,dragelor,de kile in plus....Daca m-ati vedea pe mine...
cat Moby Dick...n-ati mai spune ca sunteti grase...![]()
Am mai scris eu:deja am ajuns la faza cand,dupa ce m-am chinuit sa slabesc si mai mult m-am ingrasat,sa spun "cine ma place,ma place si asa"...![]()
Sa aveti o saptamana excelenta si o zi cat mai buna!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...