35-NEGAM inceputul declinului(3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Ce bine de tine Corina, tocmai vorbeam cu o prietena de a venit din vacantza din Cuba si imi spunea ca nu se poate acomoda cu vremea de aici, e frumos sa mergi iarna sa mai scapi de frigul asta .Unde mergi in Dominican? Sunt convinsa ca o sa ai un concediu minunat. La plaja la soare............o ce mai viatza . Nu am mai fost plecata de 2 ani si am si eu nevoie de un concediu ,dar nu ne mai potrivim cu timpul liber toti 4,de la scoala imi e greu sa il scot pe ala mare ca tot are examene, cand ar fi ok pt el nu poate sotul si tot asa. Acum tot amin pana in toamna sa vedem ce se mai intimpla pana atunci.
Concediu placut inca odata si asteptam pozele,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

quote:
Originally posted by arinna

Sper sa nu supar fetele mai rezistente da' daca nu pomenesc si de-o problema de sanatate , ceva, inseamna ca nu-s realista
Arinna, sper ca nu te-am suparat cu ce-am spus. Intentia mea a fost doar de a va incuraja pe cele pe care nu va simtiti asa de bine cu sanatatea si sa fac sa priviti partea plina a paharului.

Corina, petrecere frumoasa in vacanta. Trebuie sa fie tare dragut acolo. Pentru noi sint cam departe destinatile astea... Poate o sa ajungem si noi vreodata pe acolo...Cit despre cubanezi si buna lor dispozitie, cred ca asta depinde mult de cum privesti lucrurile si asa cum stii sa te multumesti cu putinul pe care il ai, sa stii sa apreciezi ceea ce ai in viata si nu sa plingi dupa ceea ce ai fi putut avea...

Gabi, eu, care sint aici de 18 ani, de fiecare data cind ajung in Ierusalim, ma simt ca prima oara. Este atit de plin de sentimente orasul asta... ceva ce nu se poate descrie prin cuvinte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Lemoni,, asa este,cu off urile...

Silvana ma simteam cu musca pe caciula ca am dat tonul in valea plangerii si s-a mai nimerit sa ne apuce pe multe deodata "tusea si junghiul".Dar cum spuneam, de la "inclin" si nu declin- ca sa vorbesc si eu in rime, ca Lemoni :)

Cricor,ce pofta mi-ai facut de Cuba ! Sper sa ajungem si noi cat mai repede.Aparatele noastre foto someaza deocamdata.Multumesc pentru detalii.
Nu mai spun ca ador muzica cubaneza din copilarie !Veneau la mare trupe cubaneze si mi-au intrat in sange.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Uite ca facu si Ceausescu ceva bun,vezi? Iti place muzica cubaneza.....
Or fi si acolo bomboanele alea de le mincam noi din an in paste?

Io ma straduiesc sa reusesc sa ma inscriu la licenta,am niste problemute,ma tot cert cu aia pe acolo,sper sa rezolv....

Pup gasca!

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Dana,nu e prea bine dupa cum scri despre simptomele tale de raceala....Parerea mea este ca doar paracetamol si vitamina C...sunt cam putin...si ar trebui sa iei si vreun antibiotic.Ai fost la un control la medic?Insanatosire grabnica!
Corina,frumos e in Dominicana....o colega de servici are fata acolo si cum i-a tot trimis poze pe mail mamei ei,le-am vazut si eu....atat de exotic...Sa aveti o vacanta frumoasa!
Silvana...e cam de rasu' plansu' conceptia finlandezilor despre vacanta de vara si soare....bietii oameni!Cred ca toti urasc acolo iarna...
Gabi K,multumesc de primire!
Brenda,bafta cu inscrierea!

Sa aveti o zi buna!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Sivi, ce sa zic? Mi-au venit rushii, ma doare burta, am crampe... dar sunt happy ca n-am ajuns inca la menopauza... off, sa ajung sa ma bucur si pt rushi, e grav, nu?
Si ma bucur fiindca am rezolvat pt anul acesta costumul de carnaval pt Robert, nu mai trebuie sa-mi bat capul!!!

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

Aoleu Gabi, bine ca mi-ai adus aminte de costume... Fiica-mea cea mica vrea sa fie Mica Sirena. Tre' sa ma mobilizez sa vad de unde-i fac rost de un costum... Aia mare, tot vreo printesa, ceva. Inca nu s-a hotarit...
Tu ce i-ai luat lui Robert? Lili ce vrea?

Cit despre rushi, vorba ta, bine ca mai sint inca

Brenda, succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

noroc ca e doar carnavalul clasei, deci Lili nu tb costumata. Copilul si-a luat vara trecuta dinti de vampir, si vrea sa fie Dracula. I-am gasit o camasa imensa neagra, va fi buna de pelerina, ne-au ramas de la bunici insigne comuniste, ne trebuie una la gat pe camasa, un pic de ruj rosu aprins ca sangele, si am sa va pun poze cu cel mai frumusel vampir din lume:) blond-roscat, cu gropite in obrajiori cand zambeste
De Purim inca nu ne-am facut planuri, dar sper sa fie tot dracula si acolo Iar Lili... pauza, dar probabil o sa vrea si ea tot dracula... mai vedem pana atunci.

Mica Sirena???? n-am idee ce fel de costum i-ar trebui...

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Lemoni, plecam in Punta Cana la un resort care se cheama Catalonia Bavaro. O fata de aici de pe site mi-a zis de el. Profitam si noi acum ca-I copilul mic si putem sa-l scoatem de la scoala fara probleme. Cand s-o face mai mare n-o sa putem merge decat in march break, cand sunt preturile alea uriase.

Arrina, in resorturile astea canta muzica continuu, o sa-ti placa. Ne mai vorbind cum danseaza cubanezii, sunt nascuti cu ritmul in sange, e o placere sa te uiti la ei. Mai erau aacolo niste chilieni, dansau si ei la fel de bine ca dansatorii de pe scena.

Brenda, tu ziceai de bomboane cubaneze? Sa stii ca noi am intrebat, dar se uitau aia la noi ca la nebuni.

Dar sa stiti ca plajele lor pe care le lauda toti nu sunt cu mult mai frumoase decat plaja de la Mamaia. Turistii sunt impresionati ca e plaja lata si nisipul fin si alb, tot asa e si la Mamaia. Intr-adevar insa palmierii aia schimba aspectul, esti intr-o alta lume. Apa insa e turqoise, chiar ca-n poze, mie nu mi-a venit sa cred.

Imi cer scuze ca vorbesc numai despre asta, dar nu ma pot abtine, numai la mare mi-e mintea.

Ninge!! E tare frumos!!

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Superba descrierea , macar o fi si calda apa ?

Brendutza, eu nu mai tin minte bomboanele cubaneze, parca erau niste chestii tari?
Pe la 10 ani eram la mare cu ai mei si ma uitam la trupa care canta la restaurant, era un negru,i se zicea Ciori - da nu se supara, batea la tobe, se stramba la copii, ne facea sa radem, era tare simpatic...am fost racita si a venit in camera, mi-a dat un disc -pt pick-up cu muzica din Cuba pe care l-am ascultat foarte multi ani, un breloc cu Havana si inca ceva maruntisuri, n-o sa-l uit niciodata.O intreba pe mama cum ma cheama...

Fetelor,
Nu stiu ce sa fac, planta mea din ghiveci de doua luni a inceput sa se ofileasca, am uitat cum se numeste,e ceva exotic cu frunze lungi ascutite...a, stiu, yucca ii zice.O aveam de prin iulie si a mers foarte bine pana ne-am mutat...dupa un timp a inceput sa se rareasca si acum toate frunzele noi stau in jos nu in sus si se usuca de la varfuri...pana aseara nu am observat nimic deosebit cand ii puneam apa dar cand m-am uitat ieri n-am mai dormit noaptea : e plina de viermisori!Omizi sau ce-or fi
Nu ma pricep la plante prea bine,nu stiu de cand are asa ceva si daca mai poate fi salvata dar vreau sa intrebam astazi la un magazin unde au plante...Nu pot sa stau cu asa ceva in casa!!! Din pacate nu cred ca mai poate fi facut ceva...Oare de ce s-or fi facut deodata si de ce au iesit la suprafata?Cred ca-s si ei in agonie dar nu stiu de la ce.Ca nu de bine stau deasupra la vedere.Nu vreau sa ma gandesc ce e inauntru.

Mergi la inceput