35-NEGAM inceputul declinului(3)
Raspunsuri - Pagina 18
Ana68 spune:
'Neata ,
Si saru-mana de urarile frumoase de "bun venit!" la toate fetele..

Silvana,bine te-am gasit!
'Or fi ei copilasii mei dulci,saru-mana de apreciere!....dar printzesele tale sunt superbe
....Sa fie sanatoase!Vazut si poze din Praga si imi ziceam in gand in timpul vizionarii:"uite macar asa ma plimb si eu prin Europa"![]()
Corina,,bine te-am gasit!...Unde mergi in vacanta?Undeva la munte,banuiesc!Pai distractie maxima!Intrebai de cum se pot descurca mamele singurele....pai cred ca nevoia te invata si cand nu ai incotro....te obisnuiesti si nu ti se mai pare asa greu
...Eu una multa vreme mi-am crescut baiatul singura ,era micut pe vremea aia...si ne facusem noi doi tabieturile noastre si cand in rutina noastra se nimerea si o a treia pesroana,deja ne scoea din circuit...parca ne dadea obisnuinta peste cap...![]()
Olga...banuiesc ca esti o pesoana plina de energie,poate de aici consumul tau nervos...Uneori iti cere chiar organismul sa fi un pic mai indiferenta fata de problemele lumii...sa ai parte numai de bine si ai grija cu sanatatea!
Arrina...multumesc de urare!
Brenda mama....uau!
De asa primire zau ca nu am avut parte niciodata pe DC...Saru-mana si un big..
..de la mine!Adevarul e ca ai cam exagerat matalutza oleaca cu laudele...
hehehehehehehehe
...Cum esti cu infectia?Ti-ai revenit?Sa ai multa sanatate!
Lemoni....frumoase si incurajatoare cuvinte in rime....Ce frumos!Asa sa fie,cum scri tu!
Dana...cumva e si la tine un pui de viroza?!Sa ai multa sanatate!
Laura....mama lui de romantism...asta e!E cu cantec si hachitze...
hehehehehehehehe
...Imi amintesc ca in '94 am fost o luna la Techirghiol,cu o fosta colega...ea cu problemele ei,eu ca sa pierd timpul p-acolo si sa ii tin companie colegei...In fine,una peste alta,in afara tratamentului zilnic de acolo...noi am cerut sa ne bage si la impachetari cu namol...din cap pana in picioare,pentru reumatismul articular...In viata mea si in vecii vecilor n-oi mai face cat 'oi trai o tampenie mai mare ca asta,
ca dupa primele 3 sedinte de namoleala mi s-au rascolit toate durerile posibile existente si in stare latenta din oase si articulatii...ma durea tot corpul de parca ma batuse careva cu maciuca de baseball 24 de ore non stop...nu puteam nici macar lingura cu ciorba sa o duc la gura,de ziceai ca am 100 de ani de viata....Groaznic!![]()
Iaca va zic sa aveti o saptamana cu multe realizari si o zi buna!Ma bucur ca m-ati primit si pe mine in gashcutza.
...asa ca d-acu' de mine greu mai scapati!
Pupici la toata lumea!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...
dana_ene spune:
Mai, Ana, nu stiu ce-o fi, dar bine nu e
.
Zici ca cineva mi-a luat capul si l-a zguduit in nestire. Asa ma simt.
Mai am si nasul plin si ochii injectati.
Din fericire vad ca febra n-am facut.
Doamne ajuta sa nu le dau fetelor, ca asta-i teama mea cea mare.
Ma doftoricesc si eu cum pot, poate scap mai repede.
Mi-ati facut pofta sa vad si eu Praga. Poate la anu', ca anul asta mergem la mare cu fetele si... cam atat.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
Cricor spune:
Dana, eu cred ca esti in plina viroza...
Ana, Sivi, plec la mare desigur
. Asa pleaca lumea aici, in plina iarna plecam la mare ca iarna-i asa de lunga, ca te apuca depresia prin martie. Plecam in Republica Dominicana. Abia astept. Incerc sa ma abtin la cumparaturi de ultima ora, 'absolut necesare'. desi ispita imi da tarcoale, si-mi zice "mai ia-ti un costum de baie, ia-ti trcouri".
Pe mine ma enerveaza la iarna asta ca trebuie sa-mi racai masina in fiecare dimineata. Pana acum lucram cu sotu' in acelasi loc, el cobora primul, racaia masina, curata toate geamurile... acum eu, dimineata erau -15, mi-am uitat manusile, dupa 5 minute de racaiala nu-mi mai simteam nici maineile nici picioarele. Las' ca plec eu la caldura...
O saptamana minunata va doresc!!
Corina
brendamitran spune:
Frig al naibii,fir-ar sa fie.....daca nu ar fi vintul asta puternic.....da' mai trimiteti fratilor niste zapada si pe aici,zau!
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
silvana.ady spune:
Hai sa va spun una cu frigul si iarna...
Acum vreo doi ani an fost in Finlanda (in delegatie de la serviciu) in plina iarna (iceputul lui februarie). Si tin minte ca ma conversam eu (prin e-mail) cu tipii la care trebuia sa ajung si mi-au spus, prin decembrie) ca pleaca in "vacanta de vara"
. Ma rog, m-am facut ca ploua ca nu prea am inteles eu faza si am zis sa nu creada ca-s batuta in cap
... Cind am ajuns acolo mi-au explicat ca la ei luna decembrie fiind cea mai "intunecata" luna din an (vreo 2 - 3 ore de lumina), obisnuiesc sa plece "in tarile calde" in vacanta sa sa se mai veseleasca putintel... Maaama si-i inteleg ca sa-i fi vazut la birou cum fugeau repede-repede la fereastra cind aparea putin soarele... Si unde credeti ca a plecat tipul in vacanta de vara? In Italia. Si-i spun, da ce, asta este "in tarile calde"!? Nu chiar, dar cel putin acolo este lumina...
No comment.
Asa ca ma gindesc la voi, unde e frig si va trimit de aici un pic de soare [emoticon cu o raza de soare]
silvana.ady spune:
quote:Ah, da, era sa uit. Cu conditia sa-mi trimiteti un riu de la voi
Originally posted by silvana.ady
Asa ca ma gindesc la voi, unde e frig si va trimit de aici un pic de soare [emoticon cu o raza de soare]
Gabi_K spune:
Ana, bine ai venit!
Sivi, am fost si eu odata pa Praga, si am numai amintiri placute de acolo. E intr-adevar un oras de care nu te saturi niciodata. Doar in Ierusalim am mai avut aceeasi feeling.... e drept, in Ierusalim am stat 3 zile, iar in Praga 3 saptamani.
Soarele e binevenit!!!!
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
arinna spune:
Dana_ene, e rau sa fii bolnav, indiferent ce ai...sa te faci bine repede!Eu am tras-o toata viata asa ca nu-i de la declin.Nu-s nici mai rau nici mai bine.Stationez la mal.
Sper sa nu supar fetele mai rezistente da' daca nu pomenesc si de-o problema de sanatate , ceva, inseamna ca nu-s realista 
Iar iarna, de pe aici, nu prea am ce povesti.decat gandurile mele, dar stau frumos in cutiutzele lor fiecare.
Laura,"romantismul" e treaba serioasa.Sper sa te fi tras curentul doar.De la melodii, de la melodii ti-a trecut ![]()
Cricor, ai mai fost in Dominicana?Abia astept impresii.Poate o sa ajungem si noi in viitor.Desi mai e pana atunci, la anul mergem prin Ro-se pare, desi-s cam confuza,om vedea noi, si poate vin si niste prieteni pe la noi asa ca se duce concediul sotului.Desi o saptamana, acolo, nu e mare lucru...
Pe mine ma tenta Cuba de cand ma stiu dar deocamdata nu mai tine.In rest nu am mai facut decat calatorii spre interior :)
Brenduta, un ceai verde?
Abia astept.
Lemoni spune:
Silvana mama nu sti ca sunt somera imi ocup timpul cu compusul......haaaaaaaaaaa poeta din mine isi face aparitia.
Sper ca nu va suparati stiu ca va spuneti oful si voi aici,eu va doresc la toate sanatate maxima.
Cricor spune:
quote:
Originally posted by arinna
Cricor, ai mai fost in Dominicana?Abia astept impresii.Poate o sa ajungem si noi in viitor.Desi mai e pana atunci, la anul mergem prin Ro-se pare, desi-s cam confuza,om vedea noi, si poate vin si niste prieteni pe la noi asa ca se duce concediul sotului.Desi o saptamana, acolo, nu e mare lucru...
Pe mine ma tenta Cuba de cand ma stiu dar deocamdata nu mai tine.In rest nu am mai facut decat calatorii spre interior :)
Da, e prima data in Rep. Dominicana. Am mai fost in Cuba unde mie cel putin mi-a placut foarte mult. Mi-a placut hotelul, locurile, oamenii, mancarea, ce sa mai totul. La hotel cel mai mult mi-a placut ca plantele pe care noi le crestem in ghivece acolo cresc la liber. Cand am vazut trnadafir japonez pe post de gard verde, nu mi-a venit sa cred.
Am fost in Havana si mi-a placut foarte mult. Un oras lasat in paragina, neintretinut absolut de loc, dar dincolo de mizerie, un oras frumos.
Dupa ce am venit de acolo am realizat ca in Romania comunistii au facut lucuri multe. In Cuba nu au facut nimic, nici macar amaratele alea de blocuri.
Cubanezii, cel putin aia de i-am vazut noi, erau veseli in general (e drept ca lucratul in turism e vazut ca super sansa), cameristele cantau in timp ce faceau curat. Cand am mers in orasul Varadero si am vazut in ce case stau marea lor majoritate n-am prea inteles cum pot fi asa de veseli, dar oricum se bucura de viata mai mult decat multi dintre cunoscutii mei de exemplu.
Astept si eu cu nerabdare sa plec. N-am mari emotii ca rau n-are ce sa fie, desi pesimista din mine da din coate...
Corina