35-NEGAM inceputul declinului(3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

quote:
Originally posted by OlgaTarziu

merci de ganduri si felicitari fetelor...

arinna m-ai terminat. Mult noroc si sanatate maxima.

Lemoni nu dau de tine....Acum merg sa-mi iau cupilul de la doamna. Mai incerc sa te sunt dupamasa.

Corina scuze ca nu am stat ieri. Abia astept sa povestim. E totul ok.

Incep trainingul luni part time pt luna ianuarie. Ca le-am zis ca am nevoie de un pic de timp sa-mi obisnuiesc copilul la program toata ziua la tanti. Mi-a o groaza de mor. Va dati seama ca dupa 6-7 ore de terapie cu copilasi autisti si cu plobleme o sa vin acasa la un alt copil plin de enrgie si care ma ia ca noua? Cred ca o sa-mi ard creierul in prima luna...

Olga

When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche

Olga, multumesc!

35 de ani aveam si eu acum 4 ani!Vorba unei prietene, se vede diferenta de acum, de la an la an... ma uit la pozele de la 35- parca eram copil!Din 2004 am inceput sa am si alte probeme- in afara de sanatate si m-am mai maturizat putin la cap si implicit la stil.Dar vad ca acum incep sa-mi revin.Din cea mai mare agitatie am nimerit in cel mai linistit loc - si cu barbatul alaturi.

Si mie imi plac mult blugii putin largi jos,stramti la genunchi si in sus, ca cei din poza pusa de tine, sunt lesinata dupa unii negri, elastici, nu i-am lasat deloc toata toamna...acum am trecut la pantaloni grosi ca nu se mai poate...
Nu prea ma uit dupa ce se poarta, adica chiar deloc, ci dupa ceea ce-mi vine bine si imi place...

Brendutzy,
Ce analize ai facut? O fi lipsa de fier ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Wow am ramas fara cuvinte 35 de ani!Tanara frumoasa si plina de sperante ce mai vreme traiesti Olga sa fi fericita ,iubita si multi ani inainte .
Luni tocmai am gasit si eu o alta caseta veche filmata cu 5 ani in urma chiar ca diferentza mare , parca aveam 15 ani ,slaba trasa prin inel frumushica numai spun, nu imi venea sa cred, barbatu se minuna de ce "bucata " are............trece timpul asta asa repede .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

quote:
Originally posted by OlgaTarziu

Hai ma Brenda ca sambata fac si eu 35

No si acum vine smile-ul cu taiatul venelor.

Olga

- Friedrich Nietzsche

Pai atunci, sa ne traiesti, sa fi sanatoasa, tanara si frumoasa pana la 100 de ani!
LA MULTI ANI!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Olga, la multi ani!!! Off, ce bine ar fi sa fiu si eu doar la 35...

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

La multi ani!!!!!!!!!!!!!!

pentru maine, Olga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

No serios ma faceti sa ma simt prost.... Hai mai ca nu oi fi cea mai tanara de pe aici...Si apoi cum zicea un prieten ce folos ca arati de 20 de ani cand ai suflet de intelept batran? asta horatat fiind ca de aia sunt "cuminte" Si apropo prietenutza mea care locuieste dincolo de strada are 56 de ani...

Multumesc mult de urari, oricum oficial acum sunt in randurile voastre.

Olga

- Friedrich Nietzsche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

mey Olgutza, oficialsau neoficial, si pana acum tot in randurile noastre erai... indiferent de varsta.

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Io in martie fac 36,da' ma simt de 20 sufleteste.
Si cred ca asa ma voi simti si la 80 de ani.
Si mai cred ca asta e cel mai important!

Punct si La multi ani Olgutza!
Faci cinste?

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

La multi ani Olga!!!

Sa fii sanatoasa si tot ce-ti doresti.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune: