Mamici din Arad...???(58)
Raspunsuri - Pagina 9
DianaR spune:
quote:
Originally posted by anichka
Buna! eu am cam lipsit de pe forum pentru o vreme pentru ca am fost plecati din localitate. 'Am petrecut' alaturi de familie Revelionul cu viroza asta care circula acum ,dar ne-am revenit.
Nicoleta sper sa-si revina repede Melania!
ana
Al doilea mesaj deja! Te trec pe listuta! Cui ii spui tu Nicoleta? Vezi c-o iei in freza de la Carmen instant!
Alina. a esti pe listuta. Mai trebuie sa-ti trec sotul.
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
alinamoro spune:
Am fost afara cu Miha ci cu copiii(Matia si Daria).MAtia e un scump si grasunel de-ti vine sa-i musti falcutele.
Gabi, la mine nu e primul CM de cand am nascut, e la 3-lea, in noembrie mi-a venit primul.
Tie ti-a venit de cand ai nascut?
Azi e zi de laudat barbatii?
Mey, ce va cunoasteti voi daca suneti din Arad...eu n-am facut liceul in Arad asa ca nu cunosc...
Flavia, asa ma gandesc si eu ca nu are gust rau siropul, prietena mea zice aca er gust de zahar ars.
De ce sa-i faci radiografie de sold la Bogdi ca poti sa-i faci ecografie(nu-l mai radiezi)? Se face la Policlinica Municipala(langa Ziridava). Trebuie sa mergem si noi luna asta.
Carmen, hai pune o poza cu Ovi din liceu ca ne-ai facut curioase.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2
DianaR spune:
Carmen, nu stiu cum s-o iau acu, lauda sau... Sepultura, yak, naspa...
Ioana, 8 kg avea Alesio, maaaaama... A mea daca ajunge la 8 kg la un an fac chef (oricum fac, dar nu conteaza...).
Gabi, mr boboc, ei lasa-ma... Ai stiut pe ce pui tu mana!
Flavia, faceti radiografia asa sa fiti linistiti sau banuieste ceva:
DianaR spune:
quote:
Originally posted by alina morostes
Carmen, hai pune o poza cu Ovi din liceu ca ne-ai facut curioase.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2
Chiar asa! Promit sa nu-i spun lui Ovi...
pufymic spune:
Ana sanatate multa!
Si eu ma tot gandesc sa merg cu "bibilushu;" din dotare la o eco de sold ca are cutele inegale pe coapse....adik nu-s simetrice....stiti voi ce vreau sa zic....culmea e ca pana acum vreo luna erau la fel....
Diana tu ce zici?E posibil sa fie vreo problema?
Pupici!
Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)
pufymic spune:
Iaca avem www.pufymic.info" target="_blank">site nou!....pt. cine vrea sa-l vada....si sa ne vada!
Pupici!
DianaR spune:
Ana, v-am trecut pe listuta.
Ioana, nu stiu ce sa zic, e un semn dar poate tot asa de bine sa nu fie nimic. Ecografia e neinvaziva si neiradianta, deci n-are de ce sa strice.
pufymic spune:
Diana sper din suflet sa nu fie nimic.....
Alinush pt. eco trebuie trimitere?
Pupici!
alinamoro spune:
Ioana, nu stiu daca trebuie trimitere, nu stiu daca lucreaza in regim cu Casa de asigurari.
Nici la Adelina nu sunt egale cutele, sper sa nu fie vreo problema, a vazut-o si dr. cand a fost la noi data trecuta.
pufymic spune:
quote:
Originally posted by alina morostes
Ioana, nu stiu daca trebuie trimitere, nu stiu daca lucreaza in regim cu Casa de asigurari.
Nici la Adelina nu sunt egale cutele, sper sa nu fie vreo problema, a vazut-o si dr. cand a fost la noi data trecuta.
Si voua ce v-a zis dr?
La Nicolas se vede fff bine si in poze(in ultimele mai ales) ca nu sint egale....numarul de cute e acelasi dar nu sunt simetrice...Sper sa nu fie vreo problema....
Cine face eco de sold la bebici?Ce dr. adica...
Pupici!