Mamici din Arad...???(58)
Raspunsuri - Pagina 8
pufymic spune:
Gabi deci te-ai maritat cu Mister boboc din liceu?Wow!
Flavia nici eu nu-i dau fier lui Nicolas fiindca iau eu prenatale si deocamdata nu e cazul la el....o sa vedem intai cum ii ies analizele de sange(la 6 luni vrem sa i le facem) ...
Hildegard nici eu nu te pot ajuta ca nu cunosc pe nimeni care sa stea cu copii....
Pupici!
Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by Somleac
Alinush facem azi o plimbare?
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE
Mihaela, il astept pe Calin ca stea cu Adelina ca sa merg la pedichiura ca iar mi-a crescut un colt aiurea si poate iese el cu ea pana ma intorc eu, daca nu ies eu pe la 14-15.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2
alinamoro spune:
Miha, iesim afara pe la 14,30, ii dau doar sa manance Adelinei.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2
Melania 14 spune:
Gabi poate-l stii pe Ovi din liceu dar oricum era si el foarte schimbat, incepand cu kg ( eu am zis ca la insuratoare era slab dar in liceu .... era si mai si)dar oricum era foarte excentric , ca sa-i spun frumos.Norocul meu e ca l-a cizelat alta inaintea mea sau cel putin a incercat, si-a revenit cand a intrat la faculta .
Cu Alina a ramas prieten foarte bun din liceu inca, si ea, ca sa zic asa, a luat parte direct la evolutia lui si tot ea ne-a si cuplat .
Mister boboc , zici ? mai ...mai...
Cat despre sutien , nu am vazut asa ceva aici.Al meu are toate bretelele astea incurcate de silicon .
Diana esti o soacra desavarsita , norocul meu e ca ce gandesti e si ceea ce spui.Nu dati cu rosii .Oricum multumim frumos de apreciere.Cum e Vladut ?
In alta ordine de idei, eu i-as da Fe dar nu -mi gasesc momenrul niciodata:ba a fost racita si am lasat-o in pace, ba mai face cate o diaree, ba imi spune cineva ca nu e cazul pt ca gingiile si etc....si uite asa nu i-am mai dat de 1 an incoace
Melania (14.01.2005) si mama Carmen
poze
gabitzica spune:
Alina m si la mine primul ciclu dupa ce l-am nascut pe Tudor a fost foarte abundent.
Carmen hai ca m-ai facut curioasa cum arata Ovi in liceu. Oricum nu pare genul de om care sa fi fost execentric
quote:Nu mai era "mr. boboc" de vreo 10ani cand l-am cunoscut si cu vreo 10 kg in plus. A mai pus dupa insuratoare inca 15. Dar acum a slabit vreo 6-7 kg.
Mister boboc , zici ? mai ...mai...
Hildegard nu cunosc nici eu nici o bona
Poze
Melania 14 spune:
Gabi de m-ar citi Ovi acum si ar vedea ca ma leg de kg lui ar spune ca sunt irecuperabila, desi intre timp mi-a trecut .
Spuneam de kg pt ca era inimaginabilde slab , cu parul lung ( adica valvaoi pt ca e natural si-i statea in sus ), asculta Sepultura ( nu stiu daca din cele 5 feluri de heavy l-am nimerit pe cel mai groaznic si culmea reusea sa gaseasca in "grohaiala aia " ritmul bateriei) si nu in cele din urma era spaima profesorilor/arelor .Era sa-l impuste la revolutie ca nu a putut nimeni sa-l tina in casa , era curios omul
Na si daca tot ne laudam tinea lectiile de fizica a lui Hoara cand nu avea chef profu' .La intalnirea de 10 anu nu ai stiut cine-i nevasta-sa eu sau Hoara atata au povestit.
Melania (14.01.2005) si mama Carmen
poze
anichka spune:
HILDEGARD eu nu cunosc bona,dar iti pot spune ca am bona pentru Albert din luna mai 2006 si o platesc cu 4 milioane pe luna.Are program de la 08:00 p la 15:00.Nu i-am impus sa faca nimic in casa numai sa aiba grija de copil si e in regula.Am avut noroc cu ea,e de incredere.
Succes in cautari![font=Arial]
anichka spune:
Draga Di nu te mai da tu soacra de Melania ca nu stii cine i-o sufla de sub nas lu' fiu-tu Vladut.
gabitzica spune:
quote:S-a ales macar cu brevet de revolutionar?
Era sa-l impuste la revolutie ca nu a putut nimeni sa-l tina in casa , era curios omul
Poze
flavia ramona spune:
Gabi, intreaba-l pe Cipri daca a fost coleg cu o tipa Moni Szilagy (cred ca am scris gresit, da intelege el). Daca da atunci de acolo mi se pare mie cunoscut. Nu ti-am zis niciodata, da tare mi se parea cunoscut.
Carmen, Sepultura zici? Pai stau si ma uit la pozele cu Ovi si nicicum nu pot sa mi-l imaginez cu parul lung si valvoi . Cred ca e o imagine de vazut. Sa nu se supere pe mine daca cumva citeste aici.
Cristina, nici acum nu v-au legat la gaz?
Clau, linistea asta inseamna confirmare la intrebarea noastra???
Azi am fost la dr Moldovan Zeno si am primit trimitere la radiografie sold. La intoarcere ne-am plimbat putin ca tare fain e afara si eu nu am mai iesit de vineri.
Gabi, mi-a ajuns de ieri batista, dar abia azi am fost sa o ridic. S-a tinut de cuvant tipa. Te sun sa ti-o inapoiez pe a ta, dar cel mai probabil maine ca sa mai imi treaca putin virusul. la Ioana bau-bau.
Am facut aseara siropul de tuse si a baut Sorin din el. Zice ca are gust bun, dulce. Da eu nu l-am incercat , am eu ce am cu ceapa si chimenul.
Mami de Bogdan cel nazdravan
poze